Svileni negliže

Interesuje me šta žene misle o odeći koju bi trebalo nositi po kući
Da li je važno da ta garderoba bude komotna i udobna za razne kućne poslove ili odmaranje u fotelji
ili bi ta garderoba trebalo da bude skockana i seksi jer i muz voli da gleda u nesto privlačno
a ponekad i neko pozvoni na vrata recimo poštar :lol:

Kako se vi krećete po kući? Da li se presvlačite posle posla ili pržite pomfrit u haljini koju ste nosile na posao?
Dugi niz godina nosila sam po kući trenerke i dukseve te široke i nepregledne stvari a onda mi je iznenada seksualni život Zamro u potpunosti - kaže jedna supruga
Pitam se koliko energije za pokretanje seksualnog nagona kod muškarca je potrebno dok gleda u trenerku svoje žene čiji se pamuk rastego na duupetu do neprepoznatljivosti?

Da li je seksualni život u braku u direktnoj vezi sa šljampavom kućnom odećom?
Šta vi mislite?

- - - - - - - - - -

7ce8406d-0d1a-4b7b-9005-f341b74eddc3

Da treba sve das ugledaju na suzanu mancic ona ide skockana i na pijac

Na prvom mestu je vas odnos
Pa izgled
Pa tek onda oblacenje

Neki muskarci vole i svoje debele zapustene zene, ja verujem.
Neke zene su toliko zgodne da mogu da nose i staru odrpanu trenerku, bice pozeljne
A nekima je dzabe i penjoar(jel se tako zove?) i neglize, ako nisu pozeljne svom partneru

Moje licno misljenje se menja sa godinama
Kao i stav o oblacenju generalno
Nekad sam mogla svuda u trenerci, vise ne
I dan danas cim udjem u kucu skidam sve sa sebe, ali imam odecu za po kuci, koja je lepa i udobna
Zimi crne helanke i siroke koncane majice, dzempere... nekad trenerke
Leti sorc i majicu
Ako se nesto iznosa ili pokida, bacam i kupujem novo.

Imam muza koji voli kad ja lepo izgledam , cak i po kuci. Voli kad izgledam lepo uvek.
Ja sam pomalo divlja, pa npr.nemam sexy ves itd... iako me on cesto pita Zasto?
Svesna sam da me on uvek zeli i nemam potrebu da ga zavodim
Ali i to nije skroz pravilan stav, pa s vremenom korigujem i uradim nesto zbog njega tj.zbog sebe jer volim kad je on srecan

Nikad mi nije mnogo znacilo to kako se neko oblaci tj.mm
Dok nisam pocela da primecujem muskarce u okolini kad dodju pokidani, isflekani, u trenerkama apa drapa
Onda pogledam mm i zakljucim kako on nikad nije zapusten, kako nikad ne ide u trenerci sem na sport
I ta misao me obraduje

- - - - - - - - - -

Mislim i da je tu caka do ovog “pokretanja”
Zdrav muskarac ima tu potrebu
Ne treba mu pokretac.
Ne bih volela da moram ista da pokrecem, mada ne znam sta me ceka u buducnosti.

Mozda se zene na taj nacin i brane od sexa?
Jer seksualna energija izbija iz vas, tu odeca vise dodje kao provokator, provocira da je pozelis ili ne pozelis

nisi daleko od istine da se žene na neki način brane od sexa takvim slojevitim odevanjem, mislim da ima trenerku pa frotir čarape i pantofne dzemper i jeleče hladno je zimi po kućama

ali evo ti si pisala o tome kako deca uništavaju seksualni život pre neki dan pa sam htela da prodiskutujemo o tome šta ga onda sastavlja
ako to nije vizuelni momenat šta je onda
da li to znači da su se naši muževi pretvorili u svaštoebe zato što I’m je svejedno da li su nagarili sexi macu ili gomilu zimske odeće ispod koje se nalazi žena koju je Voleo da tuca

onda se jos pitam ako je odabrao zenu koja mu se vizuelno uklopila u ukus a sada gleda nesto sasvim drugacije
da li on nju vidi onakvu kakva jeste ili onako kako je zamislja
to je osecaj kao da si u kaleidoskopu to nijeno normalno biće ne moze da gleda duze od deset minuta:lol:

imam jos pitanja
vraticu se kasnije

nisi daleko od istine da se žene na neki način brane od sexa takvim slojevitim odevanjem, mislim da ima trenerku pa frotir čarape i pantofne dzemper i jeleče hladno je zimi po kućama

ali evo ti si pisala o tome kako deca uništavaju seksualni život pre neki dan pa sam htela da prodiskutujemo o tome šta ga onda sastavlja
ako to nije vizuelni momenat šta je onda
da li to znači da su se naši muževi pretvorili u svaštoebe zato što I’m je svejedno da li su nagarili sexi macu ili gomilu zimske odeće ispod koje se nalazi žena koju je Voleo da tuca

onda se jos pitam ako je odabrao zenu koja mu se vizuelno uklopila u ukus a sada gleda nesto sasvim drugacije
da li on nju vidi onakvu kakva jeste ili onako kako je zamislja
to je osecaj kao da si u kaleidoskopu to nijeno normalno biće ne moze da gleda duze od deset minuta:lol:

imam jos pitanja
vraticu se kasnije

nek on plati struju zimi koliko ja mogu da potrosim i zagrejem, pa cu da idem u tangama celu zimu. :mrgreen:

Ima veze sa vizuelnom i stimulacijom za dodirivanje za početak
kako da je uhvati za guzu ako ne zna gde joj je u Tim sirokim stvarima?

- - - - - - - - - -

Oke je to sa parovima koji nisu dugo zajedno i u kojima strast jos uvek gori bez dodatnih stimulansa

Моја гуза је довољно велика да не може да је промаши :hvala:

Пресвучем се чим дођем с посла, скидам одећу, шминку, накит, све...

И ускачем у хеланке и мајице...не волим шљампаво, а опет имам слободу кретања.

Ne brini,snaci cemo se nekako da nadjemo sta da pipnemo)))

@ tema
Odelo nema nikakve veze sa zamiranjem seksualnog zivota,zato sve ostalo ima.Dzabe zeni da bude 24/7 u svilenom neglizeu i seksi vesu,ako se ponasa kao da joj je muz ubio oca.
Ili muskarac,moze da buse go po ceo dan,ako mu je bitnije da gleda fudbal ili kosarku nego da obrati paznju na zenu...
To su samo izgovori ljudi koji su ili lenji da rade na svojoj vezi/braku ili imaju seks van kuce,a kuci su porodicni ljudi....

Slazem se
do tacke u kojoj se zena koja se seta u neglizeu sigurno nece prema svom muzu ponasati sa mrznjom i ignorisanjem
inace bi nosila neku odbacenu ispranu stvar u kojoj salje seksualni vajb kao iz groba

Да...
Највише је до енергије. Пошто је питање постављено женама, просто постоје жене које су више жене од других жена :) И то нема много везе ни са изгледом ни са облачењем. Оне које нису имале ту срећу, или несрећу :lol: jбг :lol:

:lol:
uvek je i jedno i drugo

mislim da bi nam odgovori muškaraca i njihovog ugla bili veoma vazni
bilo bi lepo da se upuste u diskusiju uz popodnevnu kafu

- - - - - - - - - -

Моја гуза је довољно велика да не може да је промаши :hvala:

Пресвучем се чим дођем с посла, скидам одећу, шминку, накит, све...

И ускачем у хеланке и мајице...не волим шљампаво, а опет имам слободу кретања.

To je skroz u redu

Pa normalno da ce primetiti
Nije umro ako se ozenio/ima vezu.

Jezim se od frikova kojima nijedna nije kao ja :roll:

Mm to cesto prokomentarise u sali dok odmerava druge zene, “Ma nije ti do kolena. Pi fuj bljak be.” :lol:

Ne znam kakve ti frikove zamišljaš na osnovu te 2 napisane rečenice. Ukoliko ga pokrećeš samo u npr.svilenom crvenom vešu, ali već u zelenom ili plavom ne, logično je da ga pali crveni veš, a ne ti. Zar ne?

Pazi,znam sta je ispod sljampave trenerke...I sto mi ona smeta?U svakom slucaju lakse i brze se skine takva trenerka nego preuske helanke?
Bitno je jedino kako se ljudi odnose jedno prema drugom.

Slazem se ali sta takvim ljudima koji imaju kul odnos raspiruje seksualnu mastu?
ikebana na stolu mozda?

- - - - - - - - - -

Kad kažem trenerka ja ne zamišljam šljampavu trenerku , ni šljampavu ženu u njoj.
Nemam negativne asocijacije u vezi nje, nego pre pozitivne. Aktivna osoba, energična, sport...

To je model zene iz 21 veka
da li ona i sex dozivljava kao sport
ipak jos malo akcije za zatezanje guzova nije na odmet

može i ta snishodljivost i ugađanje da odbije muža, al ako neko muža ne poznaje pa koga poznaje
???
"kako da me zauvek voli i da mu se sviđam : ((("

Ne već kako da ostanem u sexualnoj formi jer mi orgazmi vracaju sat unazad
sve te modene zene vise u teretanama a kod kuce sede umotane u burku
mozda su zavrsile poso u teretani:lol:

- - - - - - - - - -

Nije, i u prošlom veku su se žene bavile sportom.:p

Moja majka je stalno igrala tenis sa kutlacom

- - - - - - - - - -

И пуна шерпа сарми поред икебане :zcepanje:

Važan je i Mir is:hahaha:

Back