Svileni negliže

:lol:
uvek je i jedno i drugo

mislim da bi nam odgovori muškaraca i njihovog ugla bili veoma vazni
bilo bi lepo da se upuste u diskusiju uz popodnevnu kafu

- - - - - - - - - -

To je skroz u redu

Aj da se uključim, pa da idem da gledam seriju.

Ne volim negliže.
Lepoj ženi ne treba, ružnoj ne pomaže.

Od ovoga što pisaste na dve strane, bogiju bih dao repku za skoro svaki post, pošto mogu za samo jedan daću za onu "dugu majicu bez gaća".
Ma ne mogu ni za to, "Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku 86bogomoljka."
A žena u kući treba da bude obučena kako joj je udobno. Ako će već da oblači neki sexy veš, neka ga obuče kad izadjemo negde, pa da nestrpljivo čekam da krenemo kući, :lol: da joj virkam pod suknju i pipkam je ispod stola :per:

Nosim opustenu odecu po kuci uvek se presvlacim sa posla i kad idem negde nosim helanke rolku majicu uz telo a kad mi je hladno neki dzemperic i u tome sam i kad neko bane
Ne trpi mi seksualni zivot muz uglavnom gleda da skine sta treba a ja gledam da nikad ne izgledam kao slon
Kad je toplo nosim teksas suknju majicu na bretele sorts ili neku pamucnu usku haljinu
Ne volim da izgledam kao slon u kuci
Kad mi se ovo pohaba zrtvujem i jedne farmerke ili kombinezon pa i to nosim po kuci tako da me nije blam kad neko dodje

- - - - - - - - - -

Imam i uske fensi dukseve pa i to nosim bitno je da izgleda dobro
Uvek namestam kosu
Ako bas mora trenerka onda model u kome licim na zensko
Neglize nemam i ne treba mi
Seksepil je prvo u glavi a zatim u stilu ali ne smes biti zapusten prljav i pohaban nikad

Imam jednog komsiju on stalno izgleda kao da radi u cevabdzinici masan pohaban nikakav
Moj muz je uvek fensi obucem i kod kuce i svuda takav je

- - - - - - - - - -

I kad vodi kuce to je neka fensi trenerka
On ide u firmiranoj garderobi da seta pse
I ono sto kupuje casual je isto fensi
Trudim se da sledim njegov svetli primer

Interesuje me šta žene misle o odeći koju bi trebalo nositi po kući
Da li je važno da ta garderoba bude komotna i udobna za razne kućne poslove ili odmaranje u fotelji
ili bi ta garderoba trebalo da bude skockana i seksi jer i muz voli da gleda u nesto privlačno
a ponekad i neko pozvoni na vrata recimo poštar :lol:

Kako se vi krećete po kući? Da li se presvlačite posle posla ili pržite pomfrit u haljini koju ste nosile na posao?
Dugi niz godina nosila sam po kući trenerke i dukseve te široke i nepregledne stvari a onda mi je iznenada seksualni život Zamro u potpunosti - kaže jedna supruga
Pitam se koliko energije za pokretanje seksualnog nagona kod muškarca je potrebno dok gleda u trenerku svoje žene čiji se pamuk rastego na duupetu do neprepoznatljivosti?

Da li je seksualni život u braku u direktnoj vezi sa šljampavom kućnom odećom?
Šta vi mislite?

- - - - - - - - - -

7ce8406d-0d1a-4b7b-9005-f341b74eddc3

Pa ti uzmes kompromis...nesto sto je siroko i udobno a da je njemu seksi. Ja ne volim mnogo odece,na primer brus po kuci ne dolazi u obzir. Meni lepo,a lepo i njemu :D
Ali mislim da je to sto si navela trenericu (barem u mom slucaju) pogresno. Jer sam ja bila sa osobama kojima je trenerka seksi. Ili sto je neko dole napisao,majca i gace,ili siroka majca bez gaca :D
Nosim pidzame,trenerice,siroke majce,spavacice ili letnje takne haljine. Nekad sorc ako je toplije. Mislim da ne utice to mnogo na seksualni zivot...barem meni nije nikad uticalo

ja nosim one joga pants, kao helanke ali 3/4 i neku finu majicu, obicnu ali da nije isflekana i iscepana
siroko i dugacko nesto vise ne volim, ne osecam se komotno u tome
a imam i "specijalnu" odecu, za ponekad:zper:

Muskarci su uvijek zeljni seksa, na seks pomisle 200tinjak puta dnevno, jedino sta im treba je voljno zensko...a ovamo citava logistika za pokretanje muske masine:)
Takav primerak ja imam.
Ne treba logistika, ali je lepo kad mu zasijaju oci jer je video nesto sto voli i sto ga uzbudjuje.
nisi daleko od istine da se žene na neki način brane od sexa takvim slojevitim odevanjem, mislim da ima trenerku pa frotir čarape i pantofne dzemper i jeleče hladno je zimi po kućama

ali evo ti si pisala o tome kako deca uništavaju seksualni život pre neki dan pa sam htela da prodiskutujemo o tome šta ga onda sastavlja
ako to nije vizuelni momenat šta je onda
da li to znači da su se naši muževi pretvorili u svaštoebe zato što I’m je svejedno da li su nagarili sexi macu ili gomilu zimske odeće ispod koje se nalazi žena koju je Voleo da tuca

onda se jos pitam ako je odabrao zenu koja mu se vizuelno uklopila u ukus a sada gleda nesto sasvim drugacije
da li on nju vidi onakvu kakva jeste ili onako kako je zamislja
to je osecaj kao da si u kaleidoskopu to nijeno normalno biće ne moze da gleda duze od deset minuta:lol:

imam jos pitanja
vraticu se kasnije
Sta ga sastavlja?
Opet mi, i rad na nasem odnosu. Koji podrazumeva i trud na polju intime. Ako si zainteresovana za svog muza/partnera cinices stvari koje voli a on ce zauzvrat biti veoma zahvalan i obratno.
Dobrim sexom se cuva mir u kuci, zivci, brak, odnos, osmeh na licu ;)

Partner moze da te pretvori u svastojeba
Ali isto tako imamo pravo da kazemo ne i da kazemo sta nam se ne svidja
Mm otvoreno meni kaze da njemu ne bi mogao da se digne na debelu zenu, prosto nije mu to privlacno
I ja njemu otvoreno kazem da mi nije privlacan nijedan debeo muskarac.

Ne znam kako gledaju svoje zene, sazrevamo zajedno
Verovatno nije lako kad ozenis neku macku koju u sexu mozes da okreces jednom rukom a posle deset godina ne mozes je kranom dici sa kreveta, i obrnuto.
Zato prva kazem, ne vidim tu krivicu onoga ko vara. Ako si se pretvorio u neku drugu osobu, a ja ista, pa nece se moji kriterijumi menjati.
Ne znam kakve ti frikove zamišljaš na osnovu te 2 napisane rečenice. Ukoliko ga pokrećeš samo u npr.svilenom crvenom vešu, ali već u zelenom ili plavom ne, logično je da ga pali crveni veš, a ne ti. Zar ne?

Ti rece Ako ga pokrece moja sexy odeca kuci, pokrenuce ga i na nekoj koju vidi na ulici.
Pa hvala bogu da hoce.
Nije seksualno kastriran niti je umro ako se ozenio.

Ti tipovi koje ne pali nijedna sem svoje zene su po pravilu posesivni i ljubomorni tipovi
I njima treba stalna potvrda da ih volis, jer ispod toga lezi manjak samopouzdanja
A ja sa takvima nemam zivce

Takav primerak ja imam.
Ne treba logistika, ali je lepo kad mu zasijaju oci jer je video nesto sto voli i sto ga uzbudjuje.

Sta ga sastavlja?
Opet mi, i rad na nasem odnosu. Koji podrazumeva i trud na polju intime. Ako si zainteresovana za svog muza/partnera cinices stvari koje voli a on ce zauzvrat biti veoma zahvalan i obratno.
Dobrim sexom se cuva mir u kuci, zivci, brak, odnos, osmeh na licu ;)

Partner moze da te pretvori u svastojeba
Ali isto tako imamo pravo da kazemo ne i da kazemo sta nam se ne svidja
Mm otvoreno meni kaze da njemu ne bi mogao da se digne na debelu zenu, prosto nije mu to privlacno
I ja njemu otvoreno kazem da mi nije privlacan nijedan debeo muskarac.

Ne znam kako gledaju svoje zene, sazrevamo zajedno
Verovatno nije lako kad ozenis neku macku koju u sexu mozes da okreces jednom rukom a posle deset godina ne mozes je kranom dici sa kreveta, i obrnuto.
Zato prva kazem, ne vidim tu krivicu onoga ko vara. Ako si se pretvorio u neku drugu osobu, a ja ista, pa nece se moji kriterijumi menjati.

Ti rece Ako ga pokrece moja sexy odeca kuci, pokrenuce ga i na nekoj koju vidi na ulici.
Pa hvala bogu da hoce.

Ti tipovi koje ne pali nijedna sem svoje zene su po pravilu posesivni i ljubomorni tipovi
I njima treba stalna potvrda da ih volis, jer ispod toga lezi manjak samopouzdanja

Ćičak, nemam sad živaca za tebe.:lol:

ja nosim one joga pants, kao helanke ali 3/4 i neku finu majicu, obicnu ali da nije isflekana i iscepana
siroko i dugacko nesto vise ne volim, ne osecam se komotno u tome
a imam i "specijalnu" odecu, za ponekad:zper:

Pa eto
znam ja da svaka zena u svom ormanu ima po jedan komadić za grešne trenutke
e sada koliko ga često oblači to ne zavisi samo od nje nego I od njenog muškarca

Ali ja ne razumem, kako ti proveravaš koliko se tm napali na ostale žene?:lol: Pitaš ga? Ili znaš?

Pa hvala bogu da hoce.

Poslednja izmena:
Zasto bi proveravala?
Odakle ti sad proveravanje?

Pa hvala bogu da hoce.

Deluje mi na osnovu tvog odgovora da sigurno znaš, pa pitam kako si došla do tog saznanja.

Poslednja izmena:
Meni bi smetalo da mm u mom prisustvu bude popaljen na žene u našem društvu, okruženju. Nisam koketa, ne tražim pažnju ostalih muškaraca, ali volim da me bar taj moj primeti.:lol:

Kažeš da tvog sigurno pale druge žene, pa pitam kako si došla do tog saznanja. Ni ja ne razumem šta ti sad nije jasno.:lol:
Kako sam dosla do tog saznanja?
Pa s njim sam vec 14 godina
Vidim koga gleda dok setamo, kad sedimo u restoranu, kad gledamo tv...
Nisam ljubomorna i kao sto rekoh cesto se nasmejem kad uhvatim njegov pogled na nekoj zgodnoj zeni :lol:
Covek voli da vidi lepu zgodnu zenu i sta je tu cudno?
Meni bi smetalo da mm u mom prisustvu bude popaljen na žene u našem društvu, okruženju. Nisam koketa, ne tražim pažnju ostalih muškaraca, ali volim da me bar taj moj primeti.:lol:
A gde pise da je popaljen i da ga pale pored mene? :lol:
Ti konstruises u svojoj glavi svasta.

I ja volim da vidim lepu zenu, ne pali me i nisam popaljena kad je vidim, ali primeticu i u prolazu.
I lepog muskarca takodje.

Sta je tu cudno?

Pogled ka necem lepom ne znaci da iste sekunde imamo zelju da s tim nekim vodimo ljubav
Vec da nam je ugodan oku
To je kompliment

Nisam ljubomorna i kao sto rekoh cesto se nasmejem kad uhvatim njegov pogled na nekoj zgodnoj zeni :lol:

I ja volim da vidim lepu zenu, ne pali me i nisam popaljena kad je vidim, ali primeticu i u prolazu.

Sta je tu cudno?

Pogled ka necem lepom ne znaci da iste sekunde imamo zelju da s tim nekim vodimo ljubav
Vec da nam je ugodan oku
To je kompliment

Citirala sam ti jednom, vrati se pa pročitaj. Ali treba da znaš i bez toga, pa ti si to napisala.

Sta je tu cudno?

Vec da nam je ugodan oku

To je kompliment

Da li sam ja za to rekla da je čudno?! Popaljivanje nije baciti pogled na ljude u prolazu.

Citirala sam ti jednom, vrati se pa pročitaj. Ali treba da znaš i bez toga, pa ti si to napisala.

Em, ti imas bujnu mastu.
I to je lepo. :)

Ali lepo ti gore objasnih
Da se ne ponavljam

- - - - - - - - - -

Da li sam ja za to rekla da je čudno?! Popaljivanje nije baciti pogled na ljude u prolazu.

Reci ti meni onda koja je razlika?

Jesi sigurna da se tvoj muz nikad nije uzbudio od pogleda na neku devojku?
Ko to uopste moze da garantuje za bilo koga? ;)

Back