misliš: Loše smo ih vaspitali ?i deca su nam lose vaspitana..... nema drugarstva medju njima ... gledaju u mobilne ... ne znaju bonton ...
( a ne: Loše su nam vaspitana). Izbegavaš odgovornost ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš: Loše smo ih vaspitali ?i deca su nam lose vaspitana..... nema drugarstva medju njima ... gledaju u mobilne ... ne znaju bonton ...
e, ne pametuj ...misliš: Loše smo ih vaspitali ?
( a ne: Loše su nam vaspitana). Izbegavaš odgovornost ?
ili.. ko drugome jamu kopa sam u nju upada ...Umoran sam ja od preletača i preletačica.
Taknuto maknuto.
Obraz je jedan. I ko sa đavolom tikve sadi...
ili.. ko drugome jamu kopa sam u nju upada ...
Medjutim postoje neki parametri pomocu kojih vidimo da li je vlast ok ili nije ok
Recimo Vucic posto voli svoju zemlju iako ima slabiju socijalnu i emocionalnu inteligenciju, tj empatiju pa je i pored toga preproodio vojsku. Kupio je sofisticirano naoruzanje i opremu i ulagao u logistiku i infrastrukturu.
S druge strane DOS je istopio tenkove... nije uopste ulagao u novo naoruzanje i opremu.
Dakle crno na belo. Po tome se vidi koliko ko voli svoju zemlju. To je samo jedan parametar.
zatim DOS je gradio puteve pomocu Veljinog ministarstva za kapitalne investicije, ali je Vucic izgradio mnogo vise autoputeva i brzih puteva
Vucic je donekle sredio zeleznicu i modernizacija je u toku. DOS je statirao po tom pitanju
Ma jok, nema veze. I Vuk Drašković kada je bio preuzeo upravljanje Ministarstvom spoljnih poslova od Gorana Svilanovića u aprilu 2004. godine, znači neposredno posle nasilja od strane Kosovskih Albanaca u martu te godine [i kada je još jednom bilo jasno da Srbija ne sme i neće da interveniše na Kosovu i da Vlada Republike Srbije može samo saopštenja da piše] prilikom svoje prve diplomatske posete Vašingtonu početkom maja iste godine, sastao se tadašnjim američkim državnim sekretarom Kolinom Pauelom. Između ostalog razgovarano je i o kosovskim dešavanjima. Kolin Pauel je Martovski pogrom nazvao zločinom koji više nikada ne sme da se ponovi. Rekao je Draškoviću da Kosovski Albanci moraju znaju da je svaka njihova osveta za zločine Miloševićevog režima takođe zločin i da nikakvog alibija za zločin nema niti može da ga bude. Međutim, kada mu je Drašković počeo da iznosi svoj plan "više od autonomije manje od nezavisnosti," Pauel je samo odmahnuo rukom i kazao "Kosovo is gone" i rekao Draškoviću da on kao državni sekretar SAD može i želi da pomogne Srbiji vezano za naš ulazak u EU. Drašković je to preneo u Beogradu, ali zvanični Beograd je na to ostao gluv, a da bi tri godine kasnije i Koštunica i Tadić odbili plan Mahtija Ahtisarija koji, da je bio prihvaćen, odveo bi Srbiju u EU zajedno sa Hrvatskom 2013. godine. Jer, u slučaju prihvatanja plana Martija Ahtisarija o nadgledanoj nezavisnosti [šta je u suštini ista stvar kao i Briselski sporazum odnosno Ohridski aneks, a plan Mahtija Ahtisarija Priština je sa svoje strane prihvatila i današnji po Kosovske Srbe izuzetno povoljan ustav Republike Kosovo napisan je na osnovu tog plana], ulazak Srbije u EU u paketu sa Hrvatskom snažno bi pogurale tadašnja moćna članica EU Velika Britanija, kao i Francuska, i Srbija bi danas bila u EU.Zapad u tom trenutku nije imao ništa protiv toga da Kosovo ostane u okviru Srbije,
Да је "Косово*" пропала ствар- постало је јсано чим су кренула повлачења признања.Da je Kosovo gotova stvar
ali su od nas nasledila i usavrsila sve ove nabrojane deformacije.OK, mi nismo, ali naša deca jesu. Nisu učestvovala u našim svađama, ratovima i siromašenju (korupciji, profiterstvu, kriminalu .. ).
Pustimo ih da naprave sebi sistem u kojem žele da žive.
Recimo da ne, ali treba pokrenuti proces da se to prekine. Po meni ne moze bez neke teske intervencije, ili smene generacija. Dakle potrebno je 20 godina za tako nesto ako bi kolektivno zapoceli proces... .ali su od nas nasledila i usavrsila sve ove nabrojane deformacije.
Jel neko od nas poznaje ijedno dete koje se odreklo plodova tatinih korupcija, profiterstva, kriminala........?
Kako su oni koji su navodno bili dobro vaspitani,svoju decu vaspitali lose?i deca su nam lose vaspitana..... nema drugarstva medju njima ... gledaju u mobilne ... ne znaju bonton ...
uticaj ulice, drustevnih mreza, pada ekonomije, promena generacija,... ratovi, sankcije, ...Kako su oni koji su navodno bili dobro vaspitani,svoju decu vaspitali lose?
To je jos desnija opcija od Vuciceve. Oni koji ne shvataju sta sve on mora da radi da bi ekonomija uopste mogla da nam funcionise. On je na laznom putu u EU, na dohvat fondovima i svemu ostalome sto nam to donosi.A oni, oni su ta potpuno proruska opcija koja postoji i u sluzbi kao opozicija, a i u javnosti. Nema tu nikakve razlike, razlika je samo u glasnom suprotstavljanu EU za koje je ova persona i u tihom perfidnijem suprotstavljanju za koje je Vucic i svi na vlasti...Oni bi se ujedinili i stali na njegovu stranu, a to ce i uraditi, onoga trenutka kada se on i otvoreno bude konfrontirao sa zapadom...Njihovi stavovi oko spoljne politike su potpuno isti, samo je razlika u tome sto oni smatraju da ih on ne sprovodi dovoljno dobro. Smatraju da njegov odnos sa Rusijom nije potpuno iskren, a da je prema Evropi pokoran. Ono sto su radikali bili Milosecicu, to je ovakva opozicija Vucicu...Ali to je ogledalo naseg drustva u smislu da oni zajedno cine jednu nenadjebivu ,da tako kazem vecinu, tako da gradjanska opcija u Srbiji sa svojoh 13 posto moze samo da sanja bilo kakve promene u sluzbi i drzavi. Ako ima i trinaest posto..Dakle, ja hocu promene, ali nece narod...Dr Danica Grujičić, SNS disidentkinja, vuče neuporedivo više glasova razočaranih glasača SNS-a nego, na primer, neki Miloš Jovanović, a upravo razočarani ćaci će odluče izbore. Držimo palčeve da Danica Grujičić ostane opozicionarka do izbora, tj. da se posle opozicione faze ne vrati u staro jato poput nekih likova koje po tome pamtimo iz istorijata ovog režima, npr. slučaj Anđusa ili noviji slučaj Zorane Mihailović.
Tzv. studentska lista mora da bude catch all. Znači i Danica Grujičić i Dinko Gruhonjić.To je jos desnija opcija od Vuciceve.
Nema onda nikamvih promena, samo personalnih....Tzv. studentska lista mora da bude catch all. Znači i Danica Grujičić i Dinko Gruhonjić.
Ta vlada bi bila oročena na samo 18 meseci i de fakto se ne bi bavila politikom nego će ista, pošto pobedi na izborima i razvlasti SNS, pohapsi članove organizovane kriminalne grupe koja je kriva za pad nadstrešnice i smrt 16 ljudi, da otvori medije, da raspusti BIA i drugo šta je neophodno da bi mogli biti raspisani slobodni izbori na kojima će partije i pokreti (grupe građana) moći da predstave svoje političke programe u fer izbornoj utakmici.Nema onda nikamvih promena, samo personalnih....
Ne verujem u to raspustanje BIA, jednostavno ne verujem. To je nemoguce. Ne postoji prava iskrena volja za tim. To nije moguce. Neke promene su moguce, ali to nije sustina.Ta vlada bi bila oročena na samo 18 meseci i de fakto se ne bi bavila politikom nego će ista, pošto pobedi na izborima i razvlasti SNS, pohapsi članove organizovane kriminalne grupe koja je kriva za pad nadstrešnice i smrt 16 ljudi, da otvori medije, da raspusti BIA i drugo šta je neophodno da bi mogli biti raspisani slobodni izbori na kojima će partije i pokreti (grupe građana) moći da predstave svoje političke programe u fer izbornoj utakmici.
Zvuci realno, ali mu moramo dati priliku, jer pravila nema. Sta mislis, koliko bi mu AV platio da se tamo presaltao svojevremeno?Sve i da poverujem da je tacno sve to sto prica, onda se postavlja pitanje kvaliteta takve osobe koja najocitije stvari i procese nije bila u stanju da sagleda na pravi nacin? I sad ja njoj treba da verujem da ce to biti u stanju da uradi u buducnosti ako joj se kojim slucajem ukaze prilika da od nje nesto zavisi?
Vazi, kako da ne, ja sam veverica...
Isto vazi i za pomenutog Sarovica koji je do 2020. sedeo Seselju uz skute, pljuvao po opoziciji, pa kada je video da od izandjalog crvenog udbaskog vojvode vise nema sta da se dobije, onda je volsebno resio da se proopozicionari.
Sacekaj malo. Koje sofisticirano naoruzanje? Nepoptune kineske sisteme? Pretplacene nato Rafale bez opreme?ili.. ko drugome jamu kopa sam u nju upada ...
Medjutim postoje neki parametri pomocu kojih vidimo da li je vlast ok ili nije ok
Recimo Vucic posto voli svoju zemlju iako ima slabiju socijalnu i emocionalnu inteligenciju, tj empatiju pa je i pored toga preproodio vojsku. Kupio je sofisticirano naoruzanje i opremu i ulagao u logistiku i infrastrukturu.
S druge strane DOS je istopio tenkove... nije uopste ulagao u novo naoruzanje i opremu.
Dakle crno na belo. Po tome se vidi koliko ko voli svoju zemlju. To je samo jedan parametar.
zatim DOS je gradio puteve pomocu Veljinog ministarstva za kapitalne investicije, ali je Vucic izgradio mnogo vise autoputeva i brzih puteva
Vucic je donekle sredio zeleznicu i modernizacija je u toku. DOS je statirao po tom pitanju
Imao je doticni itekako prilika, pa se "dokazao", kao i svi do jednog koji su potekli iz tog seseljevkog miljea (jedini jos uvek preostali izuzetak je prof. dr Dejan Mirovic).Zvuci realno, ali mu moramo dati priliku
Lazar 3, Lazar Lazanski, Mali Milos, Milos, Neva, Pancir S1+, Mi 35, Orao 2.0, Dronovi, radari, Aleksandar, Bumbar, FK 3, HQ, H145M, ...Sacekaj malo. Koje sofisticirano naoruzanje? Nepoptune kineske sisteme? Pretplacene nato Rafale bez opreme?
Pokazalo se da topljenja tenkova nije bilo, vec su mahom prodavani? Ili onaj koji ih je topiio, odjednom dobar momak, pa postade ambasador u Americi?
DOS jeste dosta gradio i zapoceo gradnju vucicevih autoputeva, ali je pri tome smanjio dugovanja na kredite, za razliku od Oskara, koji je tu gradnju debelo naplatio inostranim kreditima, te prezaduzio pokoljenja. Usput, gle cuda izniklo preko noci hiljade sns milionera i milijardera.
Kao je sredio zelejznicu, vidimo svaki dan, a bilo je i mrtvih (16).
Mi-35? Gdje su? Orao 2.O, jel to stelt? Neva postoji jedno 40 godina? Staru i zardjalu opremu je trebalo istopiti ili prodati, ali ko je uzeo pare?Lazar 3, Lazar Lazanski, Mali Milos, Milos, Neva, Pancir S1+, Mi 35, Orao 2.0, Dronovi, radari, Aleksandar, Bumbar, FK 3, HQ, H145M, ...
Istopljeni su u Sartidu 200 T55, jedan deo prodat u Aziju, Irak, Afganistan, ali su istopljenje gomile drugih oklopnih vozila, ... Od 400 pragi spali smo na 45, strele su istopljene, ...
Zeleznica nema veze sa zgradom ... dakle pruge su brze... Nadstresnicu posmatraj odvojeno...jeste zlocin, ne sporim...ruku na srce imao ih je i DOS