Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Pisala sam vec, ali da ponovim.
Jednom sam se izvinila suncobranu (naletela na njega).

Баш си ме слатко насмејала...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisala sam vec, ali da ponovim.
Jednom sam se izvinila suncobranu (naletela na njega).
Auuuuu Vita je najjaca.
A ti fibi....samo ogovaraj ....vis kako te stigla kazna moNumentalno![]()
Трамвај бр. 2, јуче после оне кише...
Гужва у граду, он крене па стане, цима...
Држим се за ону шипку...
Нервирам се... Знојим се...
У једном тренутку пожелим да обришем зној са лица и кренем руком према горе...
У истом тренутку трамвај нагло застане и девојка која је стајала испред мене се занесе ка мени...
И моја рука у свом путу према горе дохвати њену дојку... И то баш дохвати...
Мислим, целим дланом...
Погледамо се ми у очи, ја се заледио, поцрвенео, она ме гледа...
Секунд или два...
И каже ми: "сад смеш да помериш руку"....
Допуна... Ово се догодило последњег дана јуна прошле године...
a dive nema ti nista gluplje nego tip koji vise nije bas tako mlad kad stane na rolere i pocne da batrga i mase rukama
Prošlog ljeta u toku velike nabavke u još većem supermarketu,gurajući kolica prepuna raznoraznih đakonija,osjetih da mi neko diše za vrat..muškarac-nema sumnje..muški parfem i neko iza mojih leđa blizu,veoma blizu..i mislim kako sam mogla možda obući dužu haljinu,možda se manje njihati u hodu..i mislim tako svašta ..ali dah na vratu i dalje osjećam..isprepadana već brzo se krećem ka kasi pa ću se tek tad okrenuti prema "pratiocu"(ohrabrila se ja kao velika)
Okrenuh se i ugledah oznojenog,zadihanog starijeg muškarca(razočarana naravno,jer nije privlačniji)
ali pitah ga ljuto:"Šta hoćete vi od mene?"
"Ništa,samo svoja kolica",reče čovjek i ja tek tad vidjeh da guram tuđa kolica tj.njegova![]()
a dive nema ti nista gluplje nego tip koji vise nije bas tako mlad kad stane na rolere i pocne da batrga i mase rukama
Пре пар година идемо моја девојка и ја градом и ја глумим муцавог ретарда, причам гласно, она црвени.
Каже ми "Немој више Н..., препознаће те неко. Што се глупираш?"
Ја "Боли ме к..., нико ме овде не зна..."
У том моменту наилази свештеник који ми је проф на факултету и каже "Помаже Бог..."
Ја у земљу да пропаднем...
Мени није био блам, али јесте догађај за бламирање.
Кад читам нешто ђацима, седнем на катедру, тако ме много боље виде и боље пазе.
Пре неку годину,читам једну бајку и решим да седнем на катедру. Како сам била у панталонама од неког микрофибера, проклизим преко целе катедре, направим салто уназад и паднем с друге стране.
Деца у шоку, а већ чујем смех...
Ја скочим и кажем:,,Ха, ако сте мислили да ја нисам из бајке и да не могу да летим, преварили сте се! Видели сте, имате летећу учитељицу!''
То се већ годинама препричава, како сам летела, са све салтом уназад, који никад нисам умела да направим.
Искрено, била сам жестооко ударена, имала неколико модрица.
ja sam danas usla u pekaru i izmedju ostalog trazila sendvic u monsunu..
vidim ljudi me gledaju al ne komtam nista...vice prodavacica...u somunu zeno u somunu..![]()