svi moji blamovi :)

У вези Вандиног салта...:lol:

Имала сам сличну бламазу, само није била пред толиком публиком и није био салто, већ директивно љубљење с бетоном!:rumenko:

Елем, била са неколико другарица у једном кафићу, на Дорћолу, изнад Душанове. (за оне који не знају, кад идете од Душанове ка Кнез Михајловој, све је узбрдо...)...било је око пола један ујутру..лето...град жив...
Ја у некој лепршавој хаљиници и на високим штиклама.:manikir:
И тако, риба, фура на горе, не гледа нигде осим испред себе...и у једном тренутку запнем за неку неравнину на тротоару...а како сам иимала добро убрзање, полетела сам као да ме је неко катапултирао.:eek:
Међутим, дочекам се некако на руке (шаке) и колена...али не лези враже, хаљина се до главе засукала.:rumenka:

Наравно, иза мене је био спасилац!!!
Ох како је добар, притрчао моментално да ми помогне да устанем, па ми све и хаљину спушта.:zcepanje:
Па је још и глача на доле!:eek:

Не знам да л' ме је више било блам или сам била више шокирана добротом спасиоца.:mrgreen:

Наравно, кад сам устала и рекла да сам ок, пружио је руку да се упознамо.:lol:
Захвалила сам се љубазно господину Николи и објаснила му да могу сама да видам ране (којих је било на оба колена, плус огуљена оба длана- један мање, један више :confused: ) :lol:

"Међутим, дочекам се некако на руке (шаке) и колена...али не лези враже, хаљина се до главе засукала."..

Kad zažmurim..vidim...
Baš lepa poza...

...moj najsvježiji, od ponedeljka...
...izlazim iz kola koja vozi drugarica i ulazim u radnju kod moga komšije...i preganjam se sa njim što mi danima ne nabavlja crnu izolir traku(a neophodna mi je) i dogovaramo se isto danima za neki vodokotlić i to sve ispred radnje,,,i konačno se dogovorimo, nekako...i ja sva sretna ulazim u auto i kroz magnovanje vidim nekakve stvari na sicu i ruku koja mi je nepoznata koja to regularno sklanja...elem ja sjednem...i potpuno nepoznati tip vrlo staloženo me pita ...a gdje idemo...
...a ovi magarci iz radnje smiju li se smiju...ode ti...pa kako nisi vidjela da se preparkirala...mislim, kako nisam, da sam vidjela ne bi čovjeku sjela u auto...

...moj najsvježiji, od ponedeljka...
...izlazim iz kola koja vozi drugarica i ulazim u radnju kod moga komšije...i preganjam se sa njim što mi danima ne nabavlja crnu izolir traku(a neophodna mi je) i dogovaramo se isto danima za neki vodokotlić i to sve ispred radnje,,,i konačno se dogovorimo, nekako...i ja sva sretna ulazim u auto i kroz magnovanje vidim nekakve stvari na sicu i ruku koja mi je nepoznata koja to regularno sklanja...elem ja sjednem...i potpuno nepoznati tip vrlo staloženo me pita ...a gdje idemo...
...a ovi magarci iz radnje smiju li se smiju...ode ti...pa kako nisi vidjela da se preparkirala...mislim, kako nisam, da sam vidjela ne bi čovjeku sjela u auto...
:lol:

Ја сам , релативно скоро, уместо мојим колима, пришла туђим (која су иста као моја) , извадила кључ и почела да их откључавам.

И видим не иде.:eek:
Ја дрмај кључ лево, десно, па гледам шта је с бравом...и у једном моменту снимим типа како стоји три метра од мене и гледа с неверицом.
И ја тек тад скопчам да то нису моја кола.:mrgreen:
Наравно, била су његова.

Моја су бла удаљена читава два паркинг места.
Поцрвенела сам од главе до пете...наравно, он се покидао од смеха.:confused:

...da, za kola...tu imam blamova za 1o đevojaka...
elem, prvo i jedino moje iskustvo sa paukom...
...treba da se ide na neku specijalnu večeru, u gradu ludilo, kao što je i uvijek ljeti, jel...i vidim ja neko mjesto...jao super za parking i još se čudim kako je mene čekalo...
...večeralo se i bome popilo, 3 sata ujutru...NEMA AUTA...ja pravo u miliciju(u mom gradu je sve blizu) i tamo na portirnicu izbezumljeno UKRALI SU MI AUTO...i počnem da objašnjavam...onako puna alkohola..
...da vidimo gospođo da nije pauk...kakv pauk, jeste li normalni, znate kako sam ga lijepo parkirala...ipak da vidimo...neeee, UKRALI SU MI....
...ide on, ja za njim, objašnjavam kakvo je auto, al' ne mogu da se sjetim registracije, da me ubiju, pa sve ponavljam plavo,dugačko
...dođemo mi do plavog, dugačkog....A VI STE MI UKRALI AUTO?!!!! sram vas bilo, milicija pa tako...
...morate da platite...DA PLATIM ŠTO STE MI UKRALI AUTO? i što sam išla pješke i što sam se istraumirala...i ne mogu pješke do kuće, i nemam toliko para....
...prebaci me čovjek do kuće, uzeh pola...ja toliko imam, a vi vidite...dođosmo do kola, ja zaboravila ključ...on opet vozi..i kad me vratio, pobjegao je glavom bez obzira...
...a ja sam godinama poslije trčeći prolazila pored SUPa...

Desilo se pre par godina:

Bila sam u gradu sa društvom, kad mojoj drugarici prilazi odvratan tip i započinje priču. Ja kao svaka dobra duša, krenem u pomoć, da zajedno otkačimo nastrljivca. Prilazim i čudim se što ona ne deluje ljuto, (iako je smara izuzetno neprivlačan mladić), šta više, fino ćaskaju.:confused:

Kažem drugog drugarici- Bože, šta je N. kad pušta ovom idiotu da je smara i još mu se smeška :eek:, a ona mi odgovara- Pa to joj je brat od tetke :eek: :dash:

Kad nisam u zemlju propala :rumenko:

Šetala ja sama gradom i vidim, svi me nešto gledaju, smeškaju se.. mislim, mora da danas super izgledam čim se svi okreću za mnom, smeškaju mi, namiguju... prođem pored čistača ulica, oni krenu da pevaju za mnom - mala, mala, šlic mi otkopčala. ne kapiram ja ništa, idem dalje, stanem da gledam neki izlog i vidim da mi je šlic otkopčan, ćega sevaju... a ja se pitam što mi pevaju :dash: :zcepanje:

... jedu mi se palacinke i ja razmisljam dal da kupim a nana - ma uzmi 1 je zivot... prodavacica nas gleda sazaljivo, stavila duplo vise nutele i plazme nego obicno i daje mi onu palacinku kao da je beba :D
... jednom sam umesto u tatin auto greskom uletela nekom tipu u kola i jos kazem - sta je, sto ne kreces ...a on - vazi samo kazi gde ... kad sam ukapirala izletim napolje a tata koji je bio iza tog auta i sve gledao da pukne od smeha

Desilo se pre par godina:

Bila sam u gradu sa društvom, kad mojoj drugarici prilazi odvratan tip i započinje priču. Ja kao svaka dobra duša, krenem u pomoć, da zajedno otkačimo nastrljivca. Prilazim i čudim se što ona ne deluje ljuto, (iako je smara izuzetno neprivlačan mladić), šta više, fino ćaskaju.:confused:

Kažem drugog drugarici- Bože, šta je N. kad pušta ovom idiotu da je smara i još mu se smeška :eek:, a ona mi odgovara- Pa to joj je brat od tetke :eek: :dash:

Kad nisam u zemlju propala :rumenko:

Desilo se moj sestri pre par godina:
U nekom klubu naleti na jednog našeg daljeg burazera, kojeg baš retko viđamo, ali se uvek super provedemo kad smo zajedno. Elem, snimi ona njega tako u gužvi, razdere se "(njegovo ime)"!!!! zatrči se i baci mu se oko vrata.
On je grli i vrti je u krug, kad prileće devojka, hvata moju sestru za ruku, odvoji je od njega i sastavi joj takvu šamarčinu da joj je glava odletela. Izdere se nešto na njega, okrene se na peti i otrči. :eek: Njegova devojka, jel' te....:mrgreen:
Trči ona ulicom, trči on za njom i viče "čekaj, ženska glavo, nije to to", trči moja sestra, drži se za obraz i psuje na sav glas "ebaću vam mamicu oboma kad vas stignem, ebem vas lude"....Cirkus :lol:

Kad je devojka ukapirala....htela je da umre, ali bukvalno je htela da umre. Izvinjavala se narednih par godina svakom prilikom, dokle god su bili zajedno...:lol:

Tako da, eto, brat tvoje drugarice je extra prošao :D

Од пре пар сати... :)
Као што сте могли да приметите, ја сам човек који има поприлично једноставну фризуру.
Зато све радове на њој обављам сам код куће, а и фризерима је често тешко да испуне неке моје захтеве који се тичу браде.
Дакле.
Кренем ја да се шишам својом "рођеном" машиницом за шишање, сигурним, искусним покретима човека који већ толико десетина пута радио тај посао.
Рутински, такорећи.
Међутим, данас ништа није било како треба.
Наиме, машиница почне да трокира и да се гаси у једном тренутку и томе, искрено речено, уплаши.
Помолих се да издржи до краја али изгледа да сам ових дана баш грешан...
Затрокира она још једно три, четири пута и на крају потпуно престане да ради.
Покушам ја да је поправим маниром искусног мајстора који је само два кликера покварио али ми не успе ми једном техником...
Прво сам је два пута ударио руком.
Није помогло.
Онда сам је треснуо о сто пар пута.
Ни то није помогло
И то је исцрпело све моје познавање електротехнике и механике...

Е, сад, пошто ја имам веома специфичну технику шишања, са свих страна по мало и рез кроз средину,
десило се да се покварила у заиста незгодном тренутку, можда пар потеза пред крај.
У сваком случају, то што је остало на глави, изгледало је јако смешно, ћубица на врху и кракови на све стране...
Да сам је макар квадратирао или окружио...
Не...
Тако нешто може да изазове само петарда, и то стратешки постављена...
Шта ћу, обучем се ја (увек се шишам потпуно наг :)) и кренем да тражим фризера.
За наопако сав старији свет у улицама којима пролазим је био у том тренутку напољу.
Идем ја тако (још сам ставио и наочаре), а људи ме загледају. :)
Само сам се надао да ме неће видети једна форумашица па да дође овамо да све ово исприча пре мене... :)

Дођем у фризерски салон. Срећом, није било гужве, и седнем на столицу.
Каже ми фризерка "Шта желите?".
Мени је мало фалило да јој затражим да ми скрати крајеве... :)

Можда ово вама не изгледа као велики блам али да сте видели поглед двојице деда који ми живе преко пута... :)

Од пре пар сати... :)
Као што сте могли да приметите, ја сам човек који има поприлично једноставну фризуру.
Зато све радове на њој обављам сам код куће, а и фризерима је често тешко да испуне неке моје захтеве који се тичу браде.
Дакле.
Кренем ја да се шишам својом "рођеном" машиницом за шишање, сигурним, искусним покретима човека који већ толико десетина пута радио тај посао.
Рутински, такорећи.
Међутим, данас ништа није било како треба.
Наиме, машиница почне да трокира и да се гаси у једном тренутку и томе, искрено речено, уплаши.
Помолих се да издржи до краја али изгледа да сам ових дана баш грешан...
Затрокира она још једно три, четири пута и на крају потпуно престане да ради.
Покушам ја да је поправим маниром искусног мајстора који је само два кликера покварио али ми не успе ми једном техником...
Прво сам је два пута ударио руком.
Није помогло.
Онда сам је треснуо о сто пар пута.
Ни то није помогло
И то је исцрпело све моје познавање електротехнике и механике...

Е, сад, пошто ја имам веома специфичну технику шишања, са свих страна по мало и рез кроз средину,
десило се да се покварила у заиста незгодном тренутку, можда пар потеза пред крај.
У сваком случају, то што је остало на глави, изгледало је јако смешно, ћубица на врху и кракови на све стране...
Да сам је макар квадратирао или окружио...
Не...
Тако нешто може да изазове само петарда, и то стратешки постављена...
Шта ћу, обучем се ја (увек се шишам потпуно наг :)) и кренем да тражим фризера.
За наопако сав старији свет у улицама којима пролазим је био у том тренутку напољу.
Идем ја тако (још сам ставио и наочаре), а људи ме загледају. :)
Само сам се надао да ме неће видети једна форумашица па да дође овамо да све ово исприча пре мене... :)

Дођем у фризерски салон. Срећом, није било гужве, и седнем на столицу.
Каже ми фризерка "Шта желите?".
Мени је мало фалило да јој затражим да ми скрати крајеве... :)

Можда ово вама не изгледа као велики блам али да сте видели поглед двојице деда који ми живе преко пута... :)

Da ovo nisam mozda ja?!:zcepanje:
Znas da bih krisom uslikala-spretno ahahaha
Sva sreca sto me ubija ova kosava pa ne izlazim napolje...

Е, ово је добро... :)
Не могу да престанем да се смејем.

Мени је данас баш био дан... :)
Вечерас око седам кренем да изађем из дворишта и у моменту док сам отварао капију нека комшијска деца су загаламила буквално пред вратима.
Како су она загаламила, ја сам почео да вриштим.
Онда су она почела да вриште.
Е, онда су комшије почеле да излазе... :)
Јес било стресно.
А и поцрвенео сам.
Оволики човек, а уплашио се три клинке и једног дечака...

На крају се испоставило да су чекали друга да се појави иза ћошка, а шокирали су се кад сам им се ја развриштао иза леђа...
Било је и суза... :) :) :)

mozda sam ovaj blam vec pricala,al nema veze.
bila sam bas mlada,dvadesetak,puna sebe.krenem iz petrovca da se vidim sa drugaricama u herceg novi.nemam sta da im odnesem,pa u trafici kupim neku bordo olovku -karmin,al se naravno i namazem sa tim.
i tako stignem ja na trajekt,izadjem iz kola,nova crvena,vetar mi nosi kosu(tad sam je jos imala)minic kao kais,sevaju butkice,ja izvadila konzervu koka kole,uzivam,a ispod oka vidim svi me merkaju ,smeskaju se.ne hajem ja naravno,ja sam jel riba,a i prija mi,da se ne lazemo.

kad je stao trajekt udjem u kola i pogledam se u retrovizor,kad ja oko usta ko majmunsko d.upe.razmazala se ona olovka santimetar oko usta,sto od vrucine,sto od limenke,a jos je tamno bordo,nekad se to nosilo.
e kad onda nisam umrla:rumenko:

Poslednja izmena:

Вечерас око седам кренем да изађем из дворишта и у моменту док сам отварао капију нека комшијска деца су загаламила буквално пред вратима.
Јес било стресно.
А и поцрвенео сам.

На крају се испоставило да су чекали друга да се појави иза ћошка, а шокирали су се кад сам им се ја развриштао иза леђа...
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
pa nisi se valjda i rasplakao:mrgreen:

bože kako bi se ti i ja družile nemaš pojma...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
obožavam tvoj smisao za humor... ali obožavam.-..:zcepanje::zcepanje::zcepanje::mrgreen:

Јес било стресно.
А и поцрвенео сам.

:eek:
Plasis malu decu.... ccccc.....
:mrgreen:

mozda sam ovaj blam vec pricala,al nema veze.
bila sam bas mlada,dvadesetak,puna sebe.krenem iz petrovca da se vidim sa drugaricama u herceg novi.nemam sta da im odnesem,pa u trafici kupim neku bordo olovku -karmin,al se naravno i namazem sa tim.
i tako stignem ja na trajekt,izadjem iz kola,nova crvena,vetar mi nosi kosu(tad sam je jos imala)minic kao kais,sevaju butkice,ja izvadila konzervu koka kole,uzivam,a ispod oka vidim svi me merkaju ,smeskaju se.ne hajem ja naravno,ja sam jel riba,a i prija mi,da se ne lazemo.

kad je stao trajekt udjem u kola i pogledam se u retrovizor,kad ja oko usta ko majmunsko d.upe.razmazala se ona olovka santimetar oko usta,sto od vrucine,sto od limenke,a jos je tamno bordo,nekad se to nosilo.
e kad onda nisam umrla:rumenko:

:lol: :lol: :lol:

ja se sjecam da sam sestri '90ih krala bordo karmin i mazala se... bila dijete,a ona cura koja je tek pocela izlaziti :D

Јес било стресно.
А и поцрвенео сам.

Hahahahahaha tvoji blamovi me najlepse nasmeju :lol:

Evo i mog...

Gazda lokala u koji izlazim se druzi sa mojom drugaricom, i redovno, kada god dodjemo u lokal, sedne sa nama na pice..
Covek je veliki ljubitelj poezije, visokih stiklica (na curama :lol:) i putovanja, tako da smo bas imali tema za ragovor. :)
Jedno vece, pre par nedelja, ucirkali se svi, brbljali celu noc, i zatrazi mi broj. Ja uzmem njegov telefon, ukucam svoj broj i to je bilo to.
Ucila sam i nisam izlazila neko vreme. Sinoc opet isti lokal, prilazi opet on, opet pocinjemo da brbljamo, i na kraju, pita me sto sam ga iskulirala na sms.
Ja pojma nemam o cemu prica, kazem da nisam.
On, kao, -pa pogledaj broj, mozda si pogresno ukucala- ja pogledam... hehehe... broj dobar...sve brojke na mestu...samo nije moj...nego sestrin :lol: :lol: :lol:

Koncert Legendi...7 prijateljica i ja, tad srednjoskolke...u prvom redu, a bina tik blizu nas...
Ivan izvodi svoj cuveni ples, vrcka kukovima...mi sve uzdisemo kako je dooobar...odjednom pita jedna- je li ozenjen, druga odgovara, ne razveden je (tad je bio)...a muzika, zvucnici, opet ova pita-sta, sta ne cujem...tek se nas dvije u glas proderemo RAZVEDEN JE!!! A u tom je muzika utihnula, cuo nas je i on i brat bratu prva 3 reda....:rumenko:

Drugi blam nije moj...:mrgreen:
Prijatelj mog oca dugo i cesto ide u gljive. Beru uvijek na istim mjestima i samo one koje znaju...Kad prave, zovu min. 15 ljudi na rucak...
Jednom su spremali, i macka se motala oko kotlica, i daju joj malo gljiva...
Kad su postavili sto, servirali i poceli da jedu, u pola jela, poce macka da se previja i mjauce...svi otavljaju kasike, panika...
Pokupe se i pravac Hitna na ispiranje zeludca....
Kad su se vratili, kasno uvece...lezi macka,omacila se, 5 macica...:klap:

Back