fjaka
Domaćin
- Poruka
- 4.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovog sam se skoro setila, pa da ne kucam ponovo:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11786786&postcount=86
upravo malopre
koleginica me obicno izmedju pola 10 - 10 zove da idemo da pusimo
i u 9.40 h zvoni telefon, javim se i kazem maznim glasom: "da ljubavi, bas mi se pusi"
kad ono - direktor me zove![]()
auuuuuuuuuuuuuu...Juce sam dosegla dno.![]()
Kraj radne nedelje, krecem kuci i palim "cigaretu". Vucem, vidim nece, okrenem je, 'ebo te, opet nista...
Pogledam malo bolje, a ja zapalila kredu!!!!!!![]()
Pre par godina ponude nam neki prijatelji da idemo u njihov stan na moru.Mi srećni,presrećni jer godinama unazad nismo išli nigde na godišnji odmor,ali pitanje je kojim prevoznim sredstvom.Avion nam skup,voz nam spor,mlađe dete vožnju teško podnosi,pa ne bismo autobusom,a auto stari,pravi Solunac...Ipak,izbor pade na auto.Kako smo znali sve njegove mane,između ostalog da su mu svetla očajna,rešimo da putujemo danju.I sve to ide u redu,dok ne uđemo u tunel.Ja se zalepim za šoferšajbnu,i bečim li se bečim,no svetla katastrofa.I non stop komentarišem kako ne mogu da verujem da su nam svetla tako slaba,i odajem priznanje mm za vožnju,jer ja ništa ne vidim...
I tako,posle nekog n-tog tunela,ja ukapiram da imam naočare za sunce sve vreme...
Kada sam ih skinula u tunelu,bila je sasvim druga priča....![]()
hahahaha
dajte jos blamova!
ovaj moj je od pre jedno godinu dana.
idem ja ulicom sa drugaricom, i prolazimo pored meka. ja vidim - neko mi mase. automatski krenem i ja da masem, nastavljam cak i nakon sto vidim da mi osoba nije poznata (ko zna odakle se znamo :shock: ) . kad nakon nekoliko sekundi vidim drugarica se valja od smeha. ja sva u cudu - sta je toliko smesno? kad se smirila, drugarica mi je objasnila da je ta osoba kojoj sam mahala u stvari prala prozor :shock: posle je trebalo da se vratimo kuci, istim putem, ali ja sam insistirala da idemo zaobilaznim
jao setih se jos jednog. od pre par godina. skupilo se nas nekoliko, i udjemo u tramvaj da idemo do grada. nekom je palo na pamet da bismo mogli da masemo ljudima koji stoje na ulici, kad krenemo iz stanice. mi budele prihvatimoi svi krenemo da masemo ko blesavi. ljudi nas gledaju zblanuti, ali mi nastavljamo. odjednom stane tramvaj :shock: mi gledamo - sta je dodjavola stao, nije jos stanica. ili jeste? sve gledamo hoce li neko od onih kojima smo mahali da udje u tramvaj
onda smo provalili da je tramvaj stao na crveno. svejedno, bili smo izlozeni pogledima besnih ljudi jos par sekundi
![]()
kad sam za sveze niklu psenicu rekla kako fin travnjakjos se cudim sto ga neko tako lepo i ravnomerno pokosio u sred nedodjije...
kad sam za sveze niklu psenicu rekla kako fin travnjakjos se cudim sto ga neko tako lepo i ravnomerno pokosio u sred nedodjije...
Pisala sam vec, ali da ponovim.
Jednom sam se izvinila suncobranu (naletela na njega).
Juce sam dosegla dno.![]()
Kraj radne nedelje, krecem kuci i palim "cigaretu". Vucem, vidim nece, okrenem je, 'ebo te, opet nista...
Pogledam malo bolje, a ja zapalila kredu!!!!!!![]()