svi moji blamovi :)

ahahahahah bas ste me nasmejale! :lol: ima super blamova, ajde malko da ozivimo ovu temu ;)
ovo nije blam ali neverovatno govori o gluposti nekih ljudi.
bila ja s drugaricom u italiji, i seli u kafic s jednom njenom drugaricom koju smo tamo sreli, koja je takodje iz srbije. narucimo drugarica i ja, i treba da naruci ta devojka koju smo sreli. samo sto me slog nije strefio kad sam cula nju kako pokusava da naruci na srpskom - s tim sto je govorila jako polako, i jako naglasavajuci reci.
-jed-nu KA-FU, sa pu-no MLE-KA. KA-FU sa pu-no MLE-KA.

suvisno je reci da ju je italijan konobar belo gledao :shock:
nakon pocetnog soka nisam mogla da prestanem da se smejem :lol:
glupaca je ocekivala da ce je razumeti stranac, ako govori srpski polako i razgovetno :lol:

hahahaha :lol:
dajte jos blamova!
ovaj moj je od pre jedno godinu dana.
idem ja ulicom sa drugaricom, i prolazimo pored meka. ja vidim - neko mi mase. automatski krenem i ja da masem, nastavljam cak i nakon sto vidim da mi osoba nije poznata (ko zna odakle se znamo :shock: ) . kad nakon nekoliko sekundi vidim drugarica se valja od smeha. ja sva u cudu - sta je toliko smesno? kad se smirila, drugarica mi je objasnila da je ta osoba kojoj sam mahala u stvari prala prozor :shock: posle je trebalo da se vratimo kuci, istim putem, ali ja sam insistirala da idemo zaobilaznim :lol:
jao setih se jos jednog. od pre par godina. skupilo se nas nekoliko, i udjemo u tramvaj da idemo do grada. nekom je palo na pamet da bismo mogli da masemo ljudima koji stoje na ulici, kad krenemo iz stanice. mi budele prihvatimo :lol: i svi krenemo da masemo ko blesavi. ljudi nas gledaju zblanuti, ali mi nastavljamo. odjednom stane tramvaj :shock: mi gledamo - sta je dodjavola stao, nije jos stanica. ili jeste? sve gledamo hoce li neko od onih kojima smo mahali da udje u tramvaj :lol: onda smo provalili da je tramvaj stao na crveno. svejedno, bili smo izlozeni pogledima besnih ljudi jos par sekundi :D

sedim sa drugaricom na klupi i prilazi jedan strava tip(njen drug) i ljubi se sa mojom drugaricom u obraz.Ja mrtva ladna podjem njega da poljubim medjutim to njemu nije padalo na pamet pa se ispravio i gleda me i ja kad sam videla to u bunilu zbunjena poljubim drugaricu u obraz.Mnoooogo mi bilo glupo..

SmileBG:
Pamtim jedan kad sam porazbijala neke figurice u Sve za 99 radnji...
Kao Borat ili... ? :D

edit: da ubacim jedan svoj (od mnogobrojnih)
Sedim u lokalu gde su svi kao fancy i zagledaju ljude non-stop...
Prolazi dobra riba dok ja ispijam piće i kako sam pomerio glavu
još malo za njom, žešće prospem piće po duksu i pantalonama.
Oni koji su videli su se iskidali. Koji blam...

divlja:
Jednom sam se zakucala u banderu, al' to niko nije video. :mrgreen:
Heeeeeeeeeeeee :lol: :lol:
Moj drug navuk'o kapu na glavu jer bila neka kiša i oluja, i nosio
neku kesu s namirnicama, i tako idemo, i čuje se udarac. Ja se
okrećem da vidim šta je, kad' on udario direkt u metalnu banderu.
Kesa mu ispala na trotoar, a on sa rukom na glavi bolno kaže,
jbt šta li je s jajima? Ja kažem pusti jaja čoveče kako ti je glava?
(sve to ozbiljno) On kaže ''beš glavu nije vitalan organ... :D
Kad je on skrenuo ka svojoj ulici, i kad' je prošlo par desetina sekundi
bukvalno sam plakao od smeha, i to sa krupnim suzama!!! Naglas vikao
od smeha... :lol:
edit: ali lik mrtav zabrinut za jaja. :lol:
ali žešće je lupio...ma neopisivo... :lol:
još kad' bi znali lika, evo opet se smejem :D :D

jao ja kad sam pre par meseci, nakon pauze od nekoliko godina, stala na rolere, nisam znala da kocim. medjutim, roleri su mi se JAKO vozili, pa sam ih i vozila - s tim sto sam 'kocila' tako sto sam se zakucavala u bandere, ili kola! jao jos me boli sve kad se setim :shock:

*milkshake*:
jao ja kad sam pre par meseci, nakon pauze od nekoliko godina, stala na rolere, nisam znala da kocim. medjutim, roleri su mi se JAKO vozili, pa sam ih i vozila - s tim sto sam 'kocila' tako sto sam se zakucavala u bandere, ili kola! jao jos me boli sve kad se setim :shock:
Ja ovog leta išao iza jednih kola i jednog bajka.
A lik je baš u fulu biciklista, sa sve gay-olikom opremom.I sad' ja oprezno iza njega
da ne zakoči da ga ne zgazim.Kad ono posle jedne krivine kola ispred njega zakočila
a on se zalepio.I skroz lik ošamućen, ustaje kao nije mu ništa a ne zna za sebe.
Ko mu je kriv kad šmeka klinkice pored puta... :D
Mislim nije baš smešno, ali nije baš ni strašno. A i šta ja pričam, ja sam jednom
tako brzo išao bajkom da sam jedva zakočio da se ne zakucam bajkom u haubu
(prelet sa strane), ali sam ovako samo poleteo preko bajka i malo zakačio haubu.
Onaj iz kola samo gled'o otvorenih usta, meni bilo k'o u matriksu.A budaleeeeeee...
To mi bio prvi put te godine da sedam na bajk posle cele zime.

Сестра и ја имале заједничку кожну јакну, екстра занимљиву.
Она студирала у НС и јакна била неко време код ње. Дође за викенд, а ја се намонтирам, коса наранџаста, јакна наранџаста, штикле висооке, минић краатааак...шминка жестоко вечерња.
Сиђем доле и чекам бус. Силан свет чека бус, пар момака ме одмерава, а ја сва битна...завучем руку у џеп да извадим марамицу, кад, из џепа испадне - барено јаје! :eek:
И пљуф, разбије се доле испред мене. :eek:
Сви у шоку гледају. Ја елегантно марамицом узмем то разбљецкано јаје, ставим га у џеп и сигурним кораком одшетам, док ме пратио громогласан смех...

Целе вечери питам се у чему је фора, какво ми барено јаје у џепу...И дођем кући, кад, сестра спава.
Будим је, дрмам и питам:,,Хелен, откуд ти барено јаје у џепу наранџасте јакне?'' :eek:

Она буновна упита:,,Само једно? Треба да има још једно...''
Е, кад је нсиам убила! :besna:

Она студирала у НС и јакна била неко време код ње. Дође за викенд, а ја се намонтирам, коса наранџаста, јакна наранџаста, штикле висооке, минић краатааак...шминка жестоко вечерња.
Сиђем доле и чекам бус. Силан свет чека бус, пар момака ме одмерава, а ја сва битна...завучем руку у џеп да извадим марамицу, кад, из џепа испадне - барено јаје! :eek:
Сви у шоку гледају. Ја елегантно марамицом узмем то разбљецкано јаје, ставим га у џеп и сигурним кораком одшетам, док ме пратио громогласан смех...

Целе вечери питам се у чему је фора, какво ми барено јаје у џепу...И дођем кући, кад, сестра спава.
Будим је, дрмам и питам:,,Хелен, откуд ти барено јаје у џепу наранџасте јакне?'' :eek:

Možda htela da se omrsti pa ponela za svaki slučaj...:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

ма, шашаве студенткиње, куповале у мензи барена јаја за бонове, па кад су се пресабрале, фалила им два.
Оне набедиле једну другарицу да је та два јајета дала псима које је редовно хранила, а једно било завучено ту.
Мистерија о другом јајету још траје... :zcepanje:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

pre par godina...vracamo se moja najbolja drugarica i ja sa putovanja ... dok sam se pakovala pred put, skapiram da imam samo jos jedne ciste carape ali sa malom rupicom na prstima. obujem se, kapiram necu se izuvati nigde, izdrzace dok stignem kuci
kad ono - aerodrom u parizu, nadrkani sluzbenik nas tera da se izuvamo i stavljamo cipele na skener...
ma bila sam spremna da me uhapse, nisam htela da se izujem.
gospodjo, momentalno se izujte
necu
gospodjo, ne raspravljajte se
necu i necu, dajte mi papuce pa cu da se izujem, sta vi mislite da cu u decembru da setam bosa po aerodromu
iza mene je vec red onoliki, do poletanja samo 10 minuta
gospodjo, sklonite se u stranu
ostali krenuse ko po komandi - izuvaju se, stavljaju cipele na skener, mrko me gledaju i ulaze u avion. nakon poslednjeg, skapiram da je djavo odneo salu, izujem se na brz\aka, stavim cipele na onu skenercinu, i imam sta da vidim - ceo nozni palac izasao napolje
gospodjo, sad mi je sve jasno rece nadrkani
:rumenko: :rumenko:

Kad je pokusao moj prvi decko da me poljubi jezikom ja nisam bila informisana da se to tako radi pa sam se uplasila i ustuknula a uz to sam se i malo saplela unazad onako zgranute face. Posle mi je sto puta to spomenuo i smejao mi se. Ipak, nije bio losa dusa tako da sam maltene sigurna da je sve do sada samo on znao za taj peh.:zcepanje:

ма, шашаве студенткиње, куповале у мензи барена јаја за бонове, па кад су се пресабрале, фалила им два.
Оне набедиле једну другарицу да је та два јајета дала псима које је редовно хранила, а једно било завучено ту.
Мистерија о другом јајету још траје... :zcepanje:

u bre, teta banda, to je reseno jos 2006.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3361780&postcount=6

Subota uvecer, izlazak u toku, namontirana i skockana kao za bal.......ja samoj sebi kao vila:rotf: u dugoj sirokoj suknji na lastik koje su se tada nosile.:manikir:
U krcatom kaficu otislo se u wc obavit nuzda, naravno popravit sminka i frizura:manikir:
Izlazimo iz wc frendica prva ja za njom, prolazimo opet kroz krcat kafic i izlazimo vanka prosetat kroz nase malo misto koje je subotom uvecer krcato:whistling:
Kako krenusmo onako zvizduci pocese a nas dvi jos vaznije, nos do neba:rotf:
Ulazimo u DOM JNA tadasnji u kojem je bilo ogromno ogledalo i di smo obavezno ulazili ogledati se OD-DO....e kad sam usla i vidila se bolje da nisam!!!:dash:
Zadnji dio moje siroke suknje skroz podignut, gacice sjevaju jer sam u wc slucajno donji dio suknje zakacila za lastik oko struka!
Ljudi gologuza sam prosla pola grada:(:(:( ali imala sam lip ves sva srica:whistling:

Back