svi moji blamovi :)

Prijatelj mog oca dugo i cesto ide u gljive. Beru uvijek na istim mjestima i samo one koje znaju...Kad prave, zovu min. 15 ljudi na rucak...
Jednom su spremali, i macka se motala oko kotlica, i daju joj malo gljiva...
Kad su postavili sto, servirali i poceli da jedu, u pola jela, poce macka da se previja i mjauce...svi otavljaju kasike, panika...
Pokupe se i pravac Hitna na ispiranje zeludca....
Kad su se vratili, kasno uvece...lezi macka,omacila se, 5 macica...:klap:

:hahaha: :hahaha: .... gledala sam ih - uzmuvaju se, uspanice, mjaucu i svaki put se iznenadim kad se omace

Koncert Legendi...7 prijateljica i ja, tad srednjoskolke...u prvom redu, a bina tik blizu nas...
Ivan izvodi svoj cuveni ples, vrcka kukovima...mi sve uzdisemo kako je dooobar...odjednom pita jedna- je li ozenjen, druga odgovara, ne razveden je (tad je bio)...a muzika, zvucnici, opet ova pita-sta, sta ne cujem...tek se nas dvije u glas proderemo RAZVEDEN JE!!! A u tom je muzika utihnula, cuo nas je i on i brat bratu prva 3 reda....:rumenko:

Drugi blam nije moj...:mrgreen:
Prijatelj mog oca dugo i cesto ide u gljive. Beru uvijek na istim mjestima i samo one koje znaju...Kad prave, zovu min. 15 ljudi na rucak...
Jednom su spremali, i macka se motala oko kotlica, i daju joj malo gljiva...
Kad su postavili sto, servirali i poceli da jedu, u pola jela, poce macka da se previja i mjauce...svi otavljaju kasike, panika...
Pokupe se i pravac Hitna na ispiranje zeludca....
Kad su se vratili, kasno uvece...lezi macka,omacila se, 5 macica...:klap:

:D :D :D

...svježi:rumenko:
...sjedim u kafanici pored dječijeg igrališta, djevojčica se igra, kao, ali sve dolazi kod mene, jer čekamo moju i njenu drugaricu...i stalno, daj mi sok, daj mi keks, daj mi ovo, daj mi ono, a kad će doći...znači na stolu svega i svačega...i sok i keks i štapići..a ja se začitala...čujem kako nešto šuška i trgnem pukom, ne dižući glavu, i onaj keks zgrabim kod mene ...OSTAVI TAJ KEKS...IDI SE IGRAJ SA DRUGOM DJECOM...kad čujem iza sebe DALIBORE, SINE, ostavi TETIN keks, IMAMO MI NAŠ...:rumenko:...nisam se okretala ni kad sam otišla

poslao mene moj brat da kupim njegovom klincu kasicu od bundeve posto domacu,jel,nece ni da okusi..
ali mi lepo napomenuo da na teglici ne pise bundeva nego muskatna tikva..
ulazim ja lepo u apoteku..."dobar dan"...."dobar dan"..
"molim vas dajte mi juvitaninu kasicu od pokondirene tikve"...""...

Мој блам кад сам био у петом разреду.
Пошто сам ја дете са села, после четвртог разреда кренуо сам у школу у тај градић који се води као моје родно место.
У сваком случају, тад сам био у периоду скупљања разних ствари, типа салвета, блокчића, и лименки.
Једна од ствари које сам ја скупљао биле су и гумице за брисање.
Тада су биле популарне неке мало веће од кутије шибица које су имале насликане аутомобиле и неке зграде по себи.
Елем, приметим ја на киоску високо подигнуте неке гумице у зеленом паковању...
Мислим, лепо на њему пише на енглеском да је то гумица...
И то није било јефтино тада но на крају се ја ипак одлучим да је купим.
На трафици је радила девојка чији су родитељи били наши кућни пријатељи и мало се изненадила кад је сам јој затражио гумицу али ми је дала и још се насмејала...
Узмем ја гумицу, отворим омот и извучем нешто што први пут видим три неке гумене ствари у пластичном омоту.
Гледам ја забезекнуто и чудим се гумици.
У том тренутку наиђе мој најбољи пријатељ из детињства који је иначе старији од мене три године и каже ми да сам купио "кур.тоне"...
И, наравно, није био сам већ с њим и пола осмог разреда...
Смејали су се ко луди. Сточари...
О, мајко мила...
Како сам поцрвенео.
Наравно, она девојка је пренела мојој мами шта сам купио па ме је мама питала за кога сам то куповао.
Јесам се осећао као балван док сам у кући објашњавао шта се у ствари десило.
На крају смо сви плакали.
Ја од стида, родитељи због мог искуства...

Касније ми је све то било смешно али у том тренутку нисам знао да ли ме је већи стид због тога што сам купио или због тога што нисам знао шта купујем...

Напомена.
Не знам како је сада али у то време кондоме су у Хрватској звали гумице...
Знам да их тако још увек зову поједине Македонке... :)
Ебале их гумице...

Juce je dan bio ltotalno nepredvidiv...a poceo je ovako...:mrgreen:

Jutro, ranom zorom, idem iza zgrade da kacim ves...posto zgrada u kojoj zivim nema balkona, vise lici na veliku kucu sa 3 ulaza...elem...
Kako imam diptriju -2, i nosim sociva/cvike...krenem ne stavivsi ni jedno ni drugo...
Dodjem pred strikove, izvadim peskir, stipaljke i krenem, i skiljim da izostrim sliku, a nikako da napipam strik...
Mislim se, e jesam smotana, i corava, i skiljim i idem s kraja na kraj dvorista, sve uredno pipam po vazduhu, mlatim i rukama i peskirom...nikako da potrefim...kad skontam strikova i nema...:rumenko: Neko ih isjekao prethodnu noc...desava se, nekom to zanimljivo...ako nista imamo tema za rasprave na sjednicama savjeta zgrade...:lol:

...juče rano ujutru...treba da idem u drugi grad da dočekam nekoga,očekujem tel. poziv...odem na pumpu da sipam gorivo, kad sam platila sjednem u auto i tražim telefon u tašni da ga izvadim i čujem kad zvoni...telefona nigdje, ispadne samo stari, koji rijetko koristim...kopaj, kopaj...nigdje ga...pozovem se, no zvoni tu negdje...vidi oni momak što sipa gorivo da sam se nešto zauzela žestoko...šta je bilo, sve pored aparata za gorivo....ma, zvoni mi tel.al' ne mogu nikako da ga nađem...da nije ispod sica...traži on, pomijera sic, auto mislim čisto skroz :rumenko: , sramaota me...pa drugi sic...dođoše oni drugi radnici, vide da se nešto dešava, skaču po autu unutra, nigdje telefona...ja, :rumenko:..pozovem se ja ponovo...opet zvoni tu negdje...opet se kumbuljamo nas četvoro po autu...kad će ti jedan, najpametniji...da vam nije u džepu, možda...ja pipam džep...o zemljo otvori se...:rumenko::rumenko::rumenko:...super sam im došla za dobro jutro, ne da su se smijali...

...juče rano ujutru...treba da idem u drugi grad da dočekam nekoga,očekujem tel. poziv...odem na pumpu da sipam gorivo, kad sam platila sjednem u auto i tražim telefon u tašni da ga izvadim i čujem kad zvoni...telefona nigdje, ispadne samo stari, koji rijetko koristim...kopaj, kopaj...nigdje ga...pozovem se, no zvoni tu negdje...vidi oni momak što sipa gorivo da sam se nešto zauzela žestoko...šta je bilo, sve pored aparata za gorivo....ma, zvoni mi tel.al' ne mogu nikako da ga nađem...da nije ispod sica...traži on, pomijera sic, auto mislim čisto skroz :rumenko: , sramaota me...pa drugi sic...dođoše oni drugi radnici, vide da se nešto dešava, skaču po autu unutra, nigdje telefona...ja, :rumenko:..pozovem se ja ponovo...opet zvoni tu negdje...opet se kumbuljamo nas četvoro po autu...kad će ti jedan, najpametniji...da vam nije u džepu, možda...ja pipam džep...o zemljo otvori se...:rumenko::rumenko::rumenko:...super sam im došla za dobro jutro, ne da su se smijali...

:lol:

Ne bih ja zalila ni 3 takva blama za tu paznju i tretman... :zper:

...imam drugaricu kojoj vise ne bih usla u auto...kad stane pita - jesmo stali...jednom vozi a auto pisti, ona u panici kod majstora a majstor - pa vozis pod rucnom... a jednom je umesto bezolovnog natocila dizel i jos krivila onog nesretnika na pumpi :D

bio sam 4-5 razred...Imali smo neki fazon da organizujemo raznorazne igre...pantomime, kvizovi i slicna sranja...
Ja i jos jedan ortak smislili kviz, prijavili razrednoj...
izadjemo mi na tablu i postavljamo pitanja, belezimo poene na tabli...i postavim ja pitanje - Reka u Bosni - 4 slova!
Javljau se moji drugari, pogadjaju...sve moguce i nemoguce reke po bosni...zakcili mso i Hrvatsku i ne vredi! jos sam uveo i negativne poene na netacan odgovor pa sam ih ojadio!
Tek jedan rece - SANA!!! I njemu sam dao negativan poen...i upravo tada je zvonilo...kraj casa, kraj kviza...
Pita me razredna - Pa dobro koja ti je ta reka. Ja ko iz topa - SENA!:dash:

*** pomesalo dete Samu i Senu...

Drugi blam:

Bio ja svojevremeno jedan od glavnih frajrera u kraju...
Prolazim ja jednom tako ispod moje terase, zagrlio neku devojcicu...tu oko nas drustvance, ortaci i jos nekoliko devojaka...Sirim se ja ko narodni heroj...vidim kevu na terasi i razderem se - De si bre kevo, sta ima...a ovi oko mene u smeh...sa posebnim divljenjem i postovanjem.
A "keva" ce sa terase - molim, sunce mamino, reci sta ti treba. Jel' ti hladno tako golih ruku, hoces da ti majka donese nesto dugoh rukava:hahaha:

Poslednja izmena:
ja sam ovj blam zaboravila....
ali danas su me zli ljudi podestili....
sto je najgore nisu jedini koji se secaju...

posle porodjaja bilo je zabranjeno nosenje donjeg vesa u porodilistu
to je uzasno, te naravno obucem ja ves, kao i jos neke porodilje
medjutim
kad lekar u viziti vidi sa si sa vesom dere se ko ppomahnitao, tako da se iybegava da on to vidi
elem
tog dana u viyitu dolazi najzgodniji doktor...
ko za baksuza kucni nam prijaelj
meni sad blam da me navata u krsenju pravila, vidim da dolazi neplanirano rano u vizitu, utrcim *koliko porodilja moze da utrci u sobu, i kazem
ide XY, moram brzo da skinem gace.....

i tako...
proslo 14 godina od tada one se i dalje seca....sto on sto ostalo da se prepricava.....

medjutim
kad lekar u viziti vidi sa si sa vesom dere se ko ppomahnitao, tako da se iybegava da on to vidi
elem
meni sad blam da me navata u krsenju pravila, vidim da dolazi neplanirano rano u vizitu, utrcim *koliko porodilja moze da utrci u sobu, i kazem

i tako...
proslo 14 godina od tada one se i dalje seca....sto on sto ostalo da se prepricava.....

...:rotf::rotf::rotf:

medjutim
elem

i tako...

a cime ste drzale ulozak? :think:

uh..moram, biće mi lakše
prije svega da kažem da sam lagano neispavana danima...

danas..u banci, trebam da ispunim jednu uplatnicu, koju oni nemaju, i diktira mi šalteraš, momak... ja izbacila na pult sve što sam mislila da mi treba od dokumentacije... i pišem na papir, a on mi diktira k'o debilu, ono lagano...naziv preduzeće to...kad upišem, ja ga pogledam, onda on nastavlja..svrha, uplata po tome...ja ga pogledam...pao vam papir, ja upišem uredno pao vam, papir...gledam ga...on opet pao vam papir....ja:eek:...pa napisala sam, dalje...on :eek:...ja :eek:
rođaka bila samnom, ja se okrenem put nje u stilu, vidi ovoga debila, ona od smijeha ne može ništa da mi kaže, samo upire prstom dolje na patos...ja i dalje:eek:...narod okolo se potiho cereka,onda momak lagano, ali glasno, čuli su ga na ulicu...GOSPOĐO, PAO VAM PAPIR NA PATOS..ja :rumenko:, dobro, hvala..dalje

ehh..bilo je to pre mnogo godina...sin mali..razbolio se ..mm i ja vodili kod lekara i usput stali smo da uzmem lekove od apoteke...napominjem da smo tada imali crveni jugo..kupila je lekove izlazim is apoteke i uopste ne gledam gde ulazim ..sedam u jugo koji je isti ko nas...i cekam da muz krene...okrenem se da pitam sto ne polazi...i vidim nepoznato lice ispred mene..zbunjeno vise nego ja..onda se lepo izvinim izadzem iz auta a mm...u jugo koje se nalazi tik iza ovog ..pada od smeha...i dan danas me zeza zbog toga...

Back