Svi me zezaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam i ja problem, mene svi zezaju da sam kreten i luzer, sve njihove krivice prenose na mene, jer znaju da ako se svi zdruze mnogo su jaci od mene pa im se ne smem suprodstaviti. U poslednje vreme jedva cekam da odem iz tog odeljenja, mozda mi i vi mozete pomoci :)

Hahahaha dobro je :lol:

Btw prichamo mi danas s profom [Norvezhaninom] o mushkoj ulozi u norveshkom drushtvu, i sad pricha on kako je ok da se mushkarac bavi qcjnim poslovima, da se bavi decom, da pokazuje emocije, da plache... i doda, "ovde bi takvog nazvali p.eder", upotrebivshi tu rech u po priche na norveshkom :D

ja napisao a pametan moderator nije postavio...e kako ljudi ne rade svoj posao ccc :roll: evo opet:

mi imamo u odeljenju jednog lika koga zovemo Spartanac i zezamo ga da je gay (zato što ima takav glas dok odgovara) i ono stalno ga zezamo a lik opušten smeje se s nama, uopšte se ne tripuje tako da smo se smorili i prestali da ga prozivamo...onda je došao sa odmora u učionicu sa jogurtom na nosu tako da prozivke opet počele (:lol: bilo je mnogo smešno) ali on opušten bio smejao se isto i prestali smo da ga zezamo...al ne znam zašto i dalje ga prozivaju da ima najbolju mamu u razredu :D to još nisu prestali *** ali ipak manje...tako da ti brate kad ti neko kaže "de si geju" , ti kaži "de si batee najke mi ovo ono brate minli..." i tako zezaj se s njima i smoriće se

brate nabavi utoku i prosFiraj mu lobanju...za vise informacija pm :shock: :lol:

mene ko god zove kako god ja se pravim da jesam... zadnja fora je da me zovu hrvatom... moj odgovor je bio "ma mozes mi zglabat pimpek, decki" itd... znaci uhvatis najboljeg frajera i krnes mu zvaku [:lol: - ovo je bila sala]

ako si isfeminiziran najbolje resenje ti je scarface... znaci napravi oziljak na licu i bices fradza... :shock: :lol:

ps. posalji mi broj fona na pm :lol: :lol:

Nadji sebi curu i problem cje nestati... ;) Ili ih jednostavno ignorishi, takve osobe verovatno nemaju dovoljno samopouzdanja, pa se okomili na tebe da bi ispali face, a pravi su jadnici... Ne obracjaj pazhnju, takve osobe ti nishta ne znache u zhivotu...

A niste razmisljali da on mozda ne moze da nadje devojku?
Imala sam druga koji je nosio jako pederastu odecu,imao zenski glas,druzio se sa devojcicama...svi su ga zaebavali,i on ode iz skole.Inace,nije imao oca,a mama mu je bila malo poremecena,pa nije ni cudo da se tako ponasao...
Pokazi im da si musko!!Ocigledno si sam stvario takvu sliku o sebi,sad imaj na umu da moras da je popravis,i pokazi ljudima da moraju da te postuju!

ljudi vi ne shvatate da mi koji zajebavamo, mi ZNAMO da on nije gay nego ga samo zezamo....evo iskreno ja znam jer ja zezam ortaka iz odeljenja (ceo razred ga zeza) i čak i kad bismo ga videli sa ribom, mi bismo ga i dalje zezali... NE SLUŠAJ NIKOG SLUŠAJ SAMO MENE JA SAM TVOJ PROSVETITELJ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back