Svi bi seks, ali ipak bi da žene nevine?

Danas se bas ne udaju često mlade sa 20, zar ne...

Dje da nadji nevinu sa 22 23 danas?

U manastiru?
Evo mene!
Excited Schitts Creek GIF by CBC

Ne trazim nevinu devojku iako sam nevin na trecini veka, tj. nije mi bitno, ali mastam o razumevanju prema mojoj neiskusnosti, zeljnosti i zivotnim neostvarenostima koje su posledica moje nevinosti, sto verovatno nikad ne bih dobio.

Meni je veoma jak libido ili tako nesto slicno, ali posto sam neiskusan i posto nikad nisam osetio dodir gole zenske osobe (sto mi deluje kao nesto neverovatno vanplanetarno lepo i nestvarno :rumenko: ) mene mozda delom kopka i radoznalost kako je biti pored gole zene u realu i kakav je njen dodir iako je vecini to nesto uobicajeno, ne znam, ali ima i ono - ko se jednom zaledio ceo zivot mu vrucina godi. Nije mi sada vise bitno skidanje mraka i jedan seks, jedan ko nijedan, godinama sam prolazio kroz racionalizacije i menjanja prioriteta, sada zelim redovan seks, ili to ili se uopste necu upustati ni u sta. Ne znam cak ni da li vise zelim ono sto se smatra bas seksom (ali tako ga uvek zovem i seks je garancija bliskosti iako sam taj cin ne trazim obavezno), ne privlaci me puno konkretna penetracija, vremenom sam razvio i strah od nezeljenog zaceca i neke tripove koje nisam ranije imao (toliko te zezne ta nevinost), ali zato puno fantaziram o dodiru sa golom zenom, njenom toplinom, i tako nekom nedefinisanom neznoscu i strascu 😶

Devojke koje su nevine mogu imati neke vece probleme sto se tice njih samih, posto one inace lakse dolaze do seksa nego muskarci. Da bi muskarac ostao nevin dovoljno je i samo da bude stidljiv.

Stiče se utisak da bi danas svi da jebu ali ipak da žene nevine.

Pa kako je to moguće i da li je to moguće u današnje vrijeme, u 21. vijeku? Da li je danas zaista kao nekad bitno muškarcima da ožene nevinu djevojku? Kakvi su to po vama muškarci koji žele za ženu isključivo nevinu djevojku?

Nadam se da ćete uzeti učešće u ovoj temi i biti maksimalno iskreni u svojim odgovorima.
Pogledajte prilog 1351308
Odakle ti da zelim da se zenim?

...tacno je jer znam od vise zena...
...star istina je,
Zena ima jednog u kojeg je zaljubljena...jednog sa kojim uziva u sexu
i jednog sa kojim je u braku...
Mozda je Miris Bivse Trave
izuzetak ali,
mozda je i neiskrena ili,
potisnula je zenski princip
iz raznih razloga
koji je jedan i Priroda...
P.S.
...to je za Faraonn_a veceras,-tako...

...tacno je jer znam od vise zena...
...star istina je,
Zena ima jednog u kojeg je zaljubljena...jednog sa kojim uziva u sexu
i jednog sa kojim je u braku...
Mozda je Miris Bivse Trave
izuzetak ali,
mozda je i neiskrena ili,
potisnula je zenski princip
iz raznih razloga
koji je jedan i Priroda...
P.S.
...to je za Faraonn_a veceras,-tako...

Zašto da budem neiskrena ?
Ti pričao za par žena koji to praktikuju kako si ti naveo i sad to važi za sve ?

Glupost

Back