Suviše je poštujem da bi...

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za brsk nemam pojma. Ipak je to institucija.

E sad veze, ozbiljne veze, dugogodišnje veze....
Kada god sam pravila iskorak to je u suštini bilo zbog mrne. Zbog mojih nekih bubica. Dacli mi je uctom trenutku značila veza?!? U većem broju slučajeva jeste. Alli to vam je ono kao kada lepo ručate pa zgrabite još koji kolačić. Da se osetite baš onako sitiii.
U ovoj poslednjoj aktuelnoj vezi mi je stalo da veza opstane pa sam prestala sa iskoracima.

Naravno da ima istine, debil želi avanturistu, ali se oženi vanilom jer "šta će reći selo" fazon. I posle oženjen juri takve avanturiste ili plaća qrve.

Inače, ovo dvoje sa snimka su muž i žena, ovo im je roleplay zezanje za dan zaljubljenih, ako se dobro sećam.

Ролплеј зезање је тотално цоол!!!

@тема

Мушкарац жену треба да поштује и ван кревета и у кревету (или...где већ имају секс, кауч, веш машина, судопера, дрво, сто, задње или предње седиште аутомобила, хаустор, тоалет у клубу...).

Што даље значи, ван кревета (и оног у загради) не сме да је третира као ку,рву, дро.љу и сл....

али у кревету (и осталом у загради) треба да јој омогући да са њим буде сигурна и максимално се опусти и дозволи себи да буде највећа др.оља на свету, а то значи да мора у кревету да је третира као највећу ку.рву на свету.

Deluje da neki traže izlaze van braka jer ne mogu sa svojom ženom (ili mužem?) da ostvare u seksu ono što bi želeli.

Podsetila me na to ova scena

Ima li istine i šta činiti tim povodom? 😊
Postoji jedna cudna stvar da neko može biti fizicki lep a da me ne privlaci nimalo..za moju bivsu zenu su govorili da je bas zgodna a meni nije bila nesto,jednostavno nije i znam da je to jako loše ali imala je divan karakter s druge strane zena koja ne vredi nista privlaci me do ludila

a jel bi ti mogla svaki dan burek sa mesom i jos sve isti a nekad i mnogo neukusniji?
dovoljno je biti razdvojen od zene ili ljubavi 15 dana i pamet pocinje da steka,, onda ljubav i postovanje ide u drugi plan..
Ljudi, zašto se uopšte ženite ako imate ovakve poglede na brak? Čemu izigravanje vernosti, monogamije, poštenja? Volite da se samoobmanjujete ili da ponižavate žene ili nešto treće?

Meni je uvek delovalo da par pojuri u brak ili pak neku ekskluzivnost bez da prethodno istraže koliko se sekusalno poklapaju i onda - ou fak u jednom omentu.
Slabo se nešto i priča o sekusalnim fantazijama/željama pogotovu ako su pikantne tipa "degradirajuće", "ponožavajuće" i/ili hard core, a da bude još luđe čak se dešava da i dugogodišnji partneri ne pričaju naročito mnogo o njima.
Ovo suviše je/ga poštujem da bi ... mi dođe kao neki izgovor u većini slučajeva, po meni ako se poštujemo nekako mi dođe lakše da oprobamo pikantije stvari u seksu.

Davno mi je neko prepričao razgovor dva lika, zaboravio sam o čemu su tačno pričali ali stariji spomene da su obojica nejebičari, mlađi pita kako je stariji nejebičar kad je oženjen, a ovaj odgovara "brate, kako da je iebem kad je volim?".
:dash:

paćenik
Znam i bas tako i ne znam kako nazvati taj fenomen..na moju zalost 17 godina sam to vukao

Back