Elle
Elita
- Poruka
- 16.034
Inače taj qrva/svetica sindrom kod pojedinih muškaraca je posebna patologija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima istine, debil želi avanturistu, ali se oženi vanilom jer "šta će reći selo" fazon. I posle oženjen juri takve avanturiste ili plaća qrve.
Inače, ovo dvoje sa snimka su muž i žena, ovo im je roleplay zezanje za dan zaljubljenih, ako se dobro sećam.
Postoji jedna cudna stvar da neko može biti fizicki lep a da me ne privlaci nimalo..za moju bivsu zenu su govorili da je bas zgodna a meni nije bila nesto,jednostavno nije i znam da je to jako loše ali imala je divan karakter s druge strane zena koja ne vredi nista privlaci me do ludilaDeluje da neki traže izlaze van braka jer ne mogu sa svojom ženom (ili mužem?) da ostvare u seksu ono što bi želeli.
Podsetila me na to ova scena
Ima li istine i šta činiti tim povodom?![]()
a jel bi ti mogla svaki dan burek sa mesom i jos sve isti a nekad i mnogo neukusniji?
Ljudi, zašto se uopšte ženite ako imate ovakve poglede na brak? Čemu izigravanje vernosti, monogamije, poštenja? Volite da se samoobmanjujete ili da ponižavate žene ili nešto treće?dovoljno je biti razdvojen od zene ili ljubavi 15 dana i pamet pocinje da steka,, onda ljubav i postovanje ide u drugi plan..
pametni ljudi od pocetka razgovorom sve resavajuPitanje je jasno i stoji u temi![]()
mislim da je obrnutoLjudi, zašto se uopšte ženite ako imate ovakve poglede na brak? Čemu izigravanje vernosti, monogamije, poštenja? Volite da se samoobmanjujete ili da ponižavate žene ili nešto treće?
Šta je obrnuto?mislim da je obrnuto
da pitamo zene sta one misle o tomeŠta je obrnuto?
pliz definisi sistem vrednostis druge strane zena koja ne vredi nista
90 % vremena ne radi nista korisnopliz definisi sistem vrednosti
thnx in advance
mozda nije za tebe korisno, ali za nju je itekako solidno utoseno vreme, na manja ili veca zadovoljstva koja je cine sretnom90 % vremena ne radi nista korisno
Nisu mi bas muskarci koji podrzavaju zene bili nikad in ..a ni njima nisumozda nije za tebe korisno, ali za nju je itekako solidno utoseno vreme, na manja ili veca zadovoljstva koja je cine sretnom
Meni jesu.Nisu mi bas muskarci koji podrzavaju zene bili nikad in ..a ni njima nisu
Samo igrom slučaja sam odgovarao muškarcima. Podjednako su mi nejasne i žene koje ulaze u odnos u kom se vernost partneru podrazumeva.da pitamo zene sta one misle o tome
paćenikslep I opcinjen nekom osobom
Znam i bas tako i ne znam kako nazvati taj fenomen..na moju zalost 17 godina sam to vukaoDavno mi je neko prepričao razgovor dva lika, zaboravio sam o čemu su tačno pričali ali stariji spomene da su obojica nejebičari, mlađi pita kako je stariji nejebičar kad je oženjen, a ovaj odgovara "brate, kako da je iebem kad je volim?".
paćenik