Hero Buduća legenda Poruka 35.012 26.05.2025. u 10:26 - Suviše je poštujem da bi... #51 Pomażem im da odrze dobro zdravlje a i meni prija malo promene ,Human sam u svakom pogledu
salko dinamitas Iskusan Poruka 6.867 26.05.2025. u 18:17 - Suviše je poštujem da bi... #52 Paula: Deluje da neki traže izlaze van braka jer ne mogu sa svojom ženom (ili mužem?) da ostvare u seksu ono što bi želeli. Podsetila me na to ova scena View this content on Instagram View this content on Instagram Ima li istine i šta činiti tim povodom? Kliknite za proširenje... Ima tu istine ,zato i ima puno udatih zena koje varaju muzeve jer su zeljne da ih neko dobro rascereci.
Paula: Deluje da neki traže izlaze van braka jer ne mogu sa svojom ženom (ili mužem?) da ostvare u seksu ono što bi želeli. Podsetila me na to ova scena View this content on Instagram View this content on Instagram Ima li istine i šta činiti tim povodom? Kliknite za proširenje... Ima tu istine ,zato i ima puno udatih zena koje varaju muzeve jer su zeljne da ih neko dobro rascereci.