Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 50.362
Da i ja jednom zablistam i pokažem praktično teoretsko znanjepa da se predstavis kao majstorica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i ja jednom zablistam i pokažem praktično teoretsko znanjepa da se predstavis kao majstorica
Nećeš vjerovati da ima nevinih a imaju preko 20. godina. Lično poznajem neke.Pre ces naci ovde nevinog muskarca nego zenu...
Koliko imaš godina prije svega?Ja sam nevin i ne stidim se.
Ostavi devojku na miru, nevin si kao moja cediljka za caj :/pa da se predstavis kao majstorica
Mator sam ja vise za sex..Nećeš vjerovati da ima nevinih a imaju preko 20. godina. Lično poznajem neke.
Koliko imaš godina prije svega?
Jok.Ništa nevina?
Stiče se utisak da bi danas svi da jebu ali ipak da žene nevine.
Pa kako je to moguće
Nikad nije kasno da se ljubi strasno.Mator sam ja vise za sex..
40+?Mator sam ja vise za sex..
Nevina žena je frustriranaМогуће је, ако је душа женска остала невина.
Јеб еш женку која је променила много њих и то се види са километра.
Не кажем да жена треба да се фолира, не то,
женска невина душа подразумева личност која није:
- подозрива
- неповерљива
- фрустрирана
- џангризава
- блазирана
Те ствари.
И да буде сконцетрисана, кад је са мном - да је са мном,
а не да јој мисли врлудају и поглед блеји ...
Nije ovdje riječ o nevinim dušama. To je kompleksna tema i ne bih u to ulazio.Могуће је, ако је душа женска остала невина.
Јеб еш женку која је променила много њих и то се види са километра.
Не кажем да жена треба да се фолира, не то,
женска невина душа подразумева личност која није:
- подозрива
- неповерљива
- фрустрирана
- џангризава
- блазирана
Те ствари.
И да буде сконцетрисана, кад је са мном - да је са мном,
а не да јој мисли врлудају и поглед блеји ...
Ima ih prirodno talentovanih.. samo kažem iako sam nevin.malo je naslov teme pogresan.
to sto bi habali u buducnosti ne znaci da devojka ne moze da bude nevina.
ovde se druga stvar moze povuci kao pitanje.
kako bi muskarci zeleli vragolanku u krevetu, majstoricu zanata ali da je nevina
pa nemere brate
Oni koji bi da žene nevinu su naivniStiče se utisak da bi danas svi da jebu ali ipak da žene nevine.
Pa kako je to moguće i da li je to moguće u današnje vrijeme, u 21. vijeku? Da li je danas zaista kao nekad bitno muškarcima da ožene nevinu djevojku? Kakvi su to po vama muškarci koji žele za ženu isključivo nevinu djevojku?
Nadam se da ćete uzeti učešće u ovoj temi i biti maksimalno iskreni u svojim odgovorima.
Pogledajte prilog 1351308
Зашто?Oni koji bi da žene nevinu su naivni
Možda se smiluje neka forumašica...Младић си
Mislim ko želi vragolanku u krevetu koja svašta umije, oni sigurno ne žele nevinu jer jedno drugo isključuje.malo je naslov teme pogresan.
to sto bi habali u buducnosti ne znaci da devojka ne moze da bude nevina.
ovde se druga stvar moze povuci kao pitanje.
kako bi muskarci zeleli vragolanku u krevetu, majstoricu zanata ali da je nevina
pa nemere brate
Тај самsamo nevin dolazi u obzir..brak nije opcija
Nevina žena je frustrirana
A tek nevini muškarci...Nevina žena je frustrirana
Šta bi ti sa nevinim?samo nevin dolazi u obzir..ovi sto su kao neki super jebbaci .odbij....brak nije opcija
Možda je vragolanka tamo pozadi a tamo odnapred je nevina ako znate na šta mislim.Mislim ko želi vragolanku u krevetu koja svašta umije, oni sigurno ne žele nevinu jer jedno drugo isključuje.
Zato što će kad tad probati bar još jednog i zato što ti tipovi koji traže nevine to mnogo teško podnesuЗашто?