Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.185
To je fikcija samo.Možda je vragolanka tamo pozadi a tamo odnapred je nevina ako znate na šta mislim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je fikcija samo.Možda je vragolanka tamo pozadi a tamo odnapred je nevina ako znate na šta mislim.
Nije ovdje riječ o nevinim dušama. To je kompleksna tema i ne bih u to ulazio.
Isključivo mislim na nevinost tamo dolje između nogu.
svasta bih posebno kada sam profesorski raspoilozena . danas brak nije opcija za biti u veziŠta bi ti sa nevinim?
Misliš da bi se snašla u toj situaciji? A brak mora jer je tema takva.
To je OK što to tebi nije važno.Шта вам је бре људи,
јел сам толико неразумљив ?
Кажем да ми њена физичка прошлост није важна,
ако је у души остала млада и заинтересована за љубав.
Жене да не причају пуно.Zato što će kad tad probati bar još jednog i zato što ti tipovi koji traže nevine to mnogo teško podnesu
Jel mogu da odgovaram? Pripremio sam gradivosvasta bih posebno kada sam profesorski raspoilozena . danas brak nije opcija za biti u vezi
Ti i Konj nevini ..ko bi rekaoТај сам
Ali tema je da bi da jebu uokolo, ali da žene nevine. Za vezu ne traže nevine isključivo za brak.svasta bih posebno kada sam profesorski raspoilozena . danas brak nije opcija za biti u vezi
Osecam neku ironiju..Ti i Konj nevini ..ko bi rekao
Nisu bolan nego jbu sve uokolo.Oni koji bi da žene nevinu su naivni
eto..cak i lazu da su nevini samo da bi hebaliAli tema je da bi da jebu uokolo, ali da žene nevine. Za vezu ne traže nevine isključivo za brak.
Ti i Konj nevini ..ko bi rekao
Ne može se to baš slagati kada dođe trenutak istine i skinu se.eto..cak i lazu da su nevini samo da bi hebali
Jel ja sad treba da dokazem da sam nevin sta..?eto..cak i lazu da su nevini samo da bi hebali
Ovdje ti niko ne sudi.Jel ja sad treba da dokazem da sam nevin sta..?
Nevin sam dok se ne dokaze drugacije.
Pre ćeš to naći nego muškarac nevinuIskreno se nadam da ću naći nevinog
Какав је то знат?Sto si veca drolja bolja si. Danas se ceni zanat kurcovanke vise nego ikada.
kurvarskiКакав је то знат?