Svi bi seks, ali ipak bi da žene nevine?

Ne trazim nevinu devojku iako sam nevin na trecini veka, tj. nije mi bitno, ali mastam o razumevanju prema mojoj neiskusnosti, zeljnosti i zivotnim neostvarenostima koje su posledica moje nevinosti, sto verovatno nikad ne bih dobio.

Meni je veoma jak libido ili tako nesto slicno, ali posto sam neiskusan i posto nikad nisam osetio dodir gole zenske osobe (sto mi deluje kao nesto neverovatno vanplanetarno lepo i nestvarno :rumenko: ) mene mozda delom kopka i radoznalost kako je biti pored gole zene u realu i kakav je njen dodir iako je vecini to nesto uobicajeno, ne znam, ali ima i ono - ko se jednom zaledio ceo zivot mu vrucina godi. Nije mi sada vise bitno skidanje mraka i jedan seks, jedan ko nijedan, godinama sam prolazio kroz racionalizacije i menjanja prioriteta, sada zelim redovan seks, ili to ili se uopste necu upustati ni u sta. Ne znam cak ni da li vise zelim ono sto se smatra bas seksom (ali tako ga uvek zovem i seks je garancija bliskosti iako sam taj cin ne trazim obavezno), ne privlaci me puno konkretna penetracija, vremenom sam razvio i strah od nezeljenog zaceca i neke tripove koje nisam ranije imao (toliko te zezne ta nevinost), ali zato puno fantaziram o dodiru sa golom zenom, njenom toplinom, i tako nekom nedefinisanom neznoscu i strascu 😶

Devojke koje su nevine mogu imati neke vece probleme sto se tice njih samih, posto one inace lakse dolaze do seksa nego muskarci. Da bi muskarac ostao nevin dovoljno je i samo da bude stidljiv.
Auuu druže da li ti nas ovdje zajebavaš?

Zašto da budem neiskrena ?
Ti pričao za par žena koji to praktikuju kako si ti naveo i sad to važi za sve ?

Glupost
...mnogo je istroseno o Pokosena,
reci Faraonn_u da lupa gluposti i plus,
nicim potrijepljeno
...
P.S.
...Moderatoru se ne smije dogoditi da licno istupa prokazenim rijecima...
Faraonn , kad postuje uvijek tu umijesa iskustvo koje sigurno nije zda se okvalifikuje kao ,-'Glupost'...
:hvala:

...mnogo je istroseno o Pokosena,
reci Faraonn_u da lupa gluposti i plus,
nicim potrijepljeno
...
P.S.
...Moderatoru se ne smije dogoditi da licno istupa prokazenim rijecima...
Faraonn , kad postuje uvijek tu umijesa iskustvo koje sigurno nije zda se okvalifikuje kao ,-'Glupost'...
:hvala:

Pa ne mi moderatori nebi trebali glasno ni da dišemo

🙈

To znaju svi i kad orica padne oko toga ja to kažem

Zašto recimo žene mogu da se pohvale sa koliko tipova su bile a s druge strane je sramota reci da ima žena koje ulaze nevine u brak
Odakle ti da je sramota reći da je sramota da ima žena koje nevine ulaze u brak? Ja mislim da to naše društvo ne smatra za sramotu i nedostatak. Pa takve su itekako poželjne jer ih nema mnogo.

To znaju svi i kad orica padne oko toga ja to kažem

Zašto recimo žene mogu da se pohvale sa koliko tipova su bile a s druge strane je sramota reci da ima žena koje ulaze nevine u brak
Ruki, jel svekrva na prozor, jutro nakon prve bračne, izbacila Japansku zastavu :zper:

World Cup Football GIF by FIFA

Back