Ne trazim nevinu devojku iako sam nevin na trecini veka, tj. nije mi bitno, ali mastam o razumevanju prema mojoj neiskusnosti, zeljnosti i zivotnim neostvarenostima koje su posledica moje nevinosti, sto verovatno nikad ne bih dobio.
Meni je veoma jak libido ili tako nesto slicno, ali posto sam neiskusan i posto nikad nisam osetio dodir gole zenske osobe (sto mi deluje kao nesto neverovatno vanplanetarno lepo i nestvarno
) mene mozda delom kopka i radoznalost kako je biti pored gole zene u realu i kakav je njen dodir iako je vecini to nesto uobicajeno, ne znam, ali ima i ono - ko se jednom zaledio ceo zivot mu vrucina godi. Nije mi sada vise bitno skidanje mraka i jedan seks, jedan ko nijedan, godinama sam prolazio kroz racionalizacije i menjanja prioriteta, sada zelim redovan seks, ili to ili se uopste necu upustati ni u sta. Ne znam cak ni da li vise zelim ono sto se smatra bas seksom (ali tako ga uvek zovem i seks je garancija bliskosti iako sam taj cin ne trazim obavezno), ne privlaci me puno konkretna penetracija, vremenom sam razvio i strah od nezeljenog zaceca i neke tripove koje nisam ranije imao (toliko te zezne ta nevinost), ali zato puno fantaziram o dodiru sa golom zenom, njenom toplinom, i tako nekom nedefinisanom neznoscu i strascu
Devojke koje su nevine mogu imati neke vece probleme sto se tice njih samih, posto one inace lakse dolaze do seksa nego muskarci. Da bi muskarac ostao nevin dovoljno je i samo da bude stidljiv.