pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 156.269
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pitam glupo pitanje. Jel ovo gramofon?ima i grđe ove vračare su male mace
Pogledajte prilog 1539834
jebeni teg da pritisneš jebeni vinilA pa i jeste, 6000 e, ma idi bre
Da mi se više udat' da prestanem po ovoj vrućini štikle nosat'!
da. ne pitaj... na nekoj sam audiofilskoj grupi na fejsu. tačno mogu da napravim exell tabelu po regionima ex yu gde je najviše debila koji kupuju skupo gvožđe... bolje da ćutim jer nije politički korektno. blago siromašnima duhom ha ha haDa pitam glupo pitanje. Jel ovo gramofon?
A znam da su cene ludilo oko te audio opreme.jebeni teg da pritisneš jebeni vinil
jel znaš da postoje kobajagi audiofilski mrežni kablovi koji koštaju hiljade evra ))))))
taj lik je ekstremna interkontinentalna debilčinaZnam da je isto aktivan na nasim nekim forumima vezane za audio opremu valjda, menjaju neka iskustva hebem li ga sta rade Ali taj je iskesirao bas dosta novca, vidim da nema kome da se hvali vise pa prica meni, ja ga gledam kao tele
Nova?Nova rec - sinovala
Ne daj se.Danima me boli deo vilice,jutros perem zube pljujem krv,pljujem jos nesto od hrane.Kad se zavrse praznici zakazivanje kod zubara mora da skidam kamenac kako se kaze sta god da je to.Ovo je nadrealno skroz.Juce stres,optuzbe oko takve gluposti da je to neverovatno.Umesto lepog kraja dana drama do neba.
Radis danas?Dobar dan.
Nekim čudom ne radim. Mada sam rekla da mi ne smeta jer nigde ne idem.Radis danas?
Meni više sunce smeta.Znaci, ako ce da stane ovaj vetar, da se makar proseta.
Mogu sneg, kisu, sunce ali vetrina me izludjuje
Mene od vetra boli glava i poremeti mi naelektrisanjeMeni više sunce smeta.