- Poruka
- 358.270
cccc daš mu mali prst a on hoce celu šakuBolje kasika, manje su sanse da se posece ili odlomi deo.
Meni je majka zabranila da kuci otvaram i zatvaram tegle... prezubio sam jednu
I da cmoknem gazdaricu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cccc daš mu mali prst a on hoce celu šakuBolje kasika, manje su sanse da se posece ili odlomi deo.
Meni je majka zabranila da kuci otvaram i zatvaram tegle... prezubio sam jednu
I da cmoknem gazdaricu
Aman, Selma lik spava, zabole ga uvo što s ti putovao od 12@tab503 je l' si smislio?
Zubima
Nadam se da je ne koristiš za tegle
I ja tebe
ženo..obožavam te
Mogao si to i dronom, elegantno, a ne ovako dramatično.
Da, gledaćemo ga svi.Joj, ovo je dobar film.
Znaš ti onaj vic kad Mujo i Haso beže iz zatvora? A oko zatvora kanal pun gomana koji treba da preplivajuImamo i bazen, skačemo u bazen na glavu, kad smo dobri napune ga i vodom
NeZnaš ti onaj vic kad Mujo i Haso beže iz zatvora? A oko zatova kanal pun gomana koji treba da preplivaju
Jel, ne talasaj?Znaš ti onaj vic kad Mujo i Haso beže iz zatvora?
Pa popeli se na zid od zatvora i sad treba da skoče dole u kanal. Mujo skoči prvi, pita ga Haso koliko je duboko, ovaj mu kaže do članaka. Skoči i Haso, a ono gomna do brade. Kaže Muji: Ebem ti mater, što lažeš da je do članaka. Ovaj mu kaže: Ko ti je kriv kad ne znaš skakati na glavu.
cccc daš mu mali prst a on hoce celu šaku
Aman, Selma lik spava, zabole ga uvo što s ti putovao od 12
Nema više "nas", sad ćemo nestati s lica zemlje.Da, gledaćemo ga svi.
Nema više "nas", sad ćemo nestati s lica zemlje.
Zar ne vidiš da ne smijemo otvoriti novu, a niti mrdati iz ove.
Meni to ne izgleda dobro.
kako ne mozete?
Smišlja kako će nas po kratkom postupku.
JEL se rodio taj koji je nama stao u kraj?Nema više "nas", sad ćemo nestati s lica zemlje.
Zar ne vidiš da ne smijemo otvoriti novu, a niti mrdati iz ove.
Meni to ne izgleda dobro.
kako ne mozete?
jel ste dobili zeleni dim
asocijacija kako ste za malo izbegli kaboomSmišlja kako će nas po kratkom postupku.
Ovaj film je neka asocijacija.
Snowko, dobio si zeleno svjetlo.
Nemoj nas samo, kao Mojsije, voditi svojoj komšinici.Nisam siguran sta to znaci sa onim avionima