Knjiški moljci XXX - Ekskluzivni ugostiteljski objekat - Crown Jewels

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nije dobro kad spominjemo zube, u mom gradu juče rano ujutro je umrla djevojka, zapravo još djevojčica :( od nepravilno liječenog zuba. Inficirao se zub, a dr stavio lijek i zatvorio. Gnoj nije imao gdje izlaziti i sišao u pluća, oko srca, kilogram i po gnoja izvadili na torakalnoj iz nje :( međutim, srce nije izdržalo.
Izvinite što vas crnjačim sa ovom pričom ali hoću da kažem da je okej biti paničar, da je ok tražiti mišljenje ne 2 ne 3 već 10 ljekara :(

Pa popeli se na zid od zatvora i sad treba da skoče dole u kanal. Mujo skoči prvi, pita ga Haso koliko je duboko, ovaj mu kaže do članaka. Skoči i Haso, a ono gomna do brade. Kaže Muji: Ebem ti mater, što lažeš da je do članaka. Ovaj mu kaže: Ko ti je kriv kad ne znaš skakati na glavu.

Ovo cak i nije los film. Jedan od boljih koje je rezirao Majkl Bej a scena iz zatvorskog kupatila je posluzila kao inspiracija u Call of Duty: Modern Warfare 2

cccc daš mu mali prst a on hoce celu šaku :mrgreen:

Poslusao sam je sta da radim sa teglom, nisam ja kriv sto nije izdrzala torzionu silu.

Aman, Selma lik spava, zabole ga uvo što s ti putovao od 12 :roll:

Voz je krenuo u 1 a do stanica sam imao setnju od 2-3h.
Mislim da sam krenuo pre 10h iz hotela i devojka sa recepcije se zbunila kada sam joj rekao svoj plan :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back