Mislim da sutra uopste nece biti lako Hrvatima sa Marokancima, Maroko je vrlo kvalitetna ekipa i ekipa u usponu i za razliku od tih arapskih ekipa koje gaje defanzivan i tvrd stil igre i tesko postizu golove to sa Marokom uopste nije slucaj, imaju vrlo dobar napadacki potencijal , tu su Hakim Zijeh iz Celzija, Jusef En Nesiri iz Sevilje, pa recimo Hamdala koji igra u Saudijskoj Arabiji i zaista je strasan napadac, tamo zaAt Itihad na 19 utakmica postigao 16 golova a pre toga za Al Nassr na 74 utakmice cak 77 golova (znaci vise od jednog u proseku i to na velikom broju utakmica), pa recimo mladi Valid Kedira koji ove sezone igra u Bariju i isto je u ozbiljnoj formi , ove sezone na 12 utakmica 9 golova u italijanskoj Seriji B, Bufal iz Anzera koji igra u francuskoj Ligi 1 kao i mladi Abuhal iz Tuluza, pa isto Zaruri mladi igrac koji obecava , trenutno igra za Barnli lidera engleskog Cempionsipa kao i Ezalzuli iz Osasune , znaci ovako kad pogledas Zijeh, En Nesiri, Hamdala, Kedira..............onako vrlo dobar ofanzivni potencijal.
Takodje i na sredini i u odbrani su isto vrlo dobro pokriveni i popunjeni ozbiljnim igracima koji igraju u jakim klubovima.
Mislim ti samo kad pogledas njihov sastav i klubove u kojima igraci igraju ono : PSG, Bajern, Fiorentina, Sevilja, Celzi, Vest Hem, Besiktas, Sampdorija, Standard iz Lijeza, Anzer, Tuluz ono jos ispada uslovno receno da im igraci igraju u boljim klubovima nego igraci Hrvatske, doduse ajde Hrvatskoj su tu Modric, Perisic, Kovacic, Brozovic, Kramaric, Vlasic, Pasalic, Livaja igra u sjajnoj formi, a mislim da ni Orsic i Bruno Petkovic nisu za bacanje tako da mislim da je Hrvatska i dalje kvalitetnija ekipa ali uopste ne toliko kvalitetnija i bolja koliko neki misle i mislim da Marokanci itekako mogu da im pariraju, mislim Ok Hrvatska mozda jeste tu neki umereni favorit ali morace to i da dokazu na terenu sto uopste nece biti nimalo lako i mislim da ce sutra Hrvati morati bas dobro da oznoje dupe i da odigraju zaista odlicnu utakmicu ako misle da dobiju Maroko i upisu 3 boda na otvaranju.