Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih voleo da osvoji SP. Jer nakon toga vise nece biti sumnje ko je najveci svih vremena.
tebi je ovaj patuljko najveći svih vremena?? hahaha.. pa lud si brate!!! je l si gledao nekad Ronaldinja i Ronalda? Maradonu? Pitaj Argentinca ko je bolji Mesi ili Maradona? Izblamiraćeš se na najjače..rekli bi ti da to više nikada ne pitaš..Maradona bi danas uzeo loptu od golmana i nanizao 10 kozo..jba i golmana i ušao s loptom u mrežu.. a ovaj patuljko trči levo desno ko retard..samo iz penala može da da gol

ksa.jpg

tebi je ovaj patuljko najveći svih vremena?? hahaha.. pa lud si brate!!! je l si gledao nekad Ronaldinja i Ronalda? Maradonu? Pitaj Argentinca ko je bolji Mesi ili Maradona? Izblamiraćeš se na najjače..rekli bi ti da to više nikada ne pitaš..Maradona bi danas uzeo loptu od golmana i nanizao 10 kozo..jba i golmana i ušao s loptom u mrežu.. a ovaj patuljko trči levo desno ko retard..samo iz penala može da da gol
Uf, bas se ne slazemo ovde. Ronaldinjo i Ronaldo nisu imali takvu konstantnost. Maradona isto nije imao takve rezultate. Umeo je i Mesi da naniza...

Polako...jedan kiks ne znaci da nece proci grupu. Moguce da je krivica za ovaj neuspeh do njihovog trenera. A treba reci i da su im ipak ponistili 4 gola. No ovo su cari SP.
Pljuvanje Mesija je besmisleno. Pa i Nejmara...vredjanje po osnovu izgleda. Sve je to nisko.

Nece.Ja to vec govorim odavno.Da su oni po meni i Brazil najveci kandidati da ne prodju grupu

sva trojica su osvojili Svetsko Prvenstvo!!! Mesi ??
nisu oni osvojili nego njihovi timovi

1982 maradona nije osvojio , po tvojoj logici je to morao uraditi

fudbal je sport gde boljih 11 pobedjuje

il srecnijih 11 , evo danas ponistili 3 gola argentini zbog centimetara

mesi je najbolji fudbaler ikad , ronaldinjo je najmagicnij fudbaler svih vremena TACKA

Ja bih voleo da osvoji SP. Jer nakon toga vise nece biti sumnje ko je najveci svih vremena.

Najveci svih vremena.Nikako

On je najveci igrac u istoriji Barselone.On se nigdje van Barselone nije dokazao.Lionel Mesi je bio samo u Barseloni velicina.I nigdje drugo.Igra u Psg ima drim tim.Ne moze da osvoji Ligu sampiona.Lionel Messi je medijska reklama i jedan mit kojeg su mediji napravili.

Sa reprezentacijom samo poraze broji

Najveci svih vremena je neko ko se dokazao u vise liga i klubova i ko ima titule najvece i sa reprezentacijom i sa klubovima.Neko ko je kompletan

Najveci svih vremena.Nikako

On je najveci igrac u istoriji Barselone.On se nigdje van Barselone nije dokazao.Lionel Mesi je bio samo u Barseloni velicina.I nigdje drugo.Igra u Psg ima drim tim.Ne moze da osvoji Ligu sampiona.Lionel Messi je medijska reklama i jedan mit kojeg su mediji napravili.

Sa reprezentacijom samo poraze broji

Najveci svih vremena je neko ko se dokazao u vise liga i klubova i ko ima titule najvece i sa reprezentacijom i sa klubovima.Neko ko je kompletan
Copa Amerika? To je osvojio.

do sada mi se ofsajd pokazao kao najveci problem

zasto ne prekidaju akciju kad vide da je ocigledan ofsajd?

treba da puste kad je stvar upitna

ali eno malopre danska - tunis , ofsajd metar - intervencija golmana - duel 2 igraca- lopta ka ivici- sut - gol

znaci proslo bar 10 sekundi, mogucnost povrede golmana + 2 igraca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back