Ja mislim da i nije bilo tako losa tekma uprkos rezultatu 0:0 i malom broju sansi , onako utakmica je bila dosta dinamicna, borbena, jako brzo su obe ekipe prelazile iz faze odbrane u fazu napada (kao da je kosarka, rukomet ili mali fudbal), delovalo je da bilo koji tim kad dodje na 30metara od gola da visi neka sansa u vazduhu (iako pravih sansi zaista nije bilo mnogo).
Ono po meni ocekivano teska i neizvesna utakmica, da bi Hrvati pobedili Maroko trebalo im je i malo srece, danas je bas i nisu imali i to je to , ali opet i dalje je sve u njihovim rukama, bod protiv Belgije i pobeda protiv Kanade bi gotovo sigurno trebalo da ih vodi dalje.
Inace Hrvstska ovaj put ipak nije tako jaka kao 2018. i kad pogledas dosta igraca tu fali, recimo nema Mandzukica , jednog izvanrednog napadaca a Hrvatska trenutno ipak nema napadaca klase kakav je bio on , nema ni Rakitica a uz Modrica i Perisica njih dvojica su bili srce i motor ekipe u Rusiji, takodje nema ni Vrsaljka i Strinica po bokovima koji su isto odigrali odlicno u Rusiji i odlicno su po bokovima se brzo prebacivali iz faze odbrane u fazu napada i bili korisni i na protivnickoj polovini terena, takodje nema ni Corluke koji je znao da bude opasan iz prekida , nema ni Subasica na golu, ono izvrsena je delimicna smena generacije , neki igraci su se sami povukli iz reprezentacije posle Rusije (iako su mozda jos uvek bili mladi za to) i ipak fali tu nekih igraca iz Rusije , fali pre svega jedan napadac tipa Mandzukic koji uvek moze da "izmisli" neki gol.