Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20221122-224104.png

Mislim da su se sve stvari poklopile i poklapaju se da dodjemo do finala ili da osvojimo... Svi detalji i sitnice...Mislim da cemo imati i to malo srece sto je potrebno...Mislim da ce Brazil da prodje kao i Argentina protiv Arabije...Da smo mi tamo psiholoski najjaca grupa ljudi, da je Katar mesto koje nam odgovara, da su nasi fudbaleri najodmorniji, da nisu potroseni u svojim klubovima, da su puni samopouzdanja, da imaju tu potrebnu drskost.... Da je trener osoba koja je kroz kazrijeru zasluzio da dosegne vrhunac koji nije dosegao i da ce ovo biti taj vrhunac....I na kraju kad osvojimo, sve ce biti na svom mestu i izbalansirano....

Mislim da sutra uopste nece biti lako Hrvatima sa Marokancima, Maroko je vrlo kvalitetna ekipa i ekipa u usponu i za razliku od tih arapskih ekipa koje gaje defanzivan i tvrd stil igre i tesko postizu golove to sa Marokom uopste nije slucaj, imaju vrlo dobar napadacki potencijal , tu su Hakim Zijeh iz Celzija, Jusef En Nesiri iz Sevilje, pa recimo Hamdala koji igra u Saudijskoj Arabiji i zaista je strasan napadac, tamo zaAt Itihad na 19 utakmica postigao 16 golova a pre toga za Al Nassr na 74 utakmice cak 77 golova (znaci vise od jednog u proseku i to na velikom broju utakmica), pa recimo mladi Valid Kedira koji ove sezone igra u Bariju i isto je u ozbiljnoj formi , ove sezone na 12 utakmica 9 golova u italijanskoj Seriji B, Bufal iz Anzera koji igra u francuskoj Ligi 1 kao i mladi Abuhal iz Tuluza, pa isto Zaruri mladi igrac koji obecava , trenutno igra za Barnli lidera engleskog Cempionsipa kao i Ezalzuli iz Osasune , znaci ovako kad pogledas Zijeh, En Nesiri, Hamdala, Kedira..............onako vrlo dobar ofanzivni potencijal.

Takodje i na sredini i u odbrani su isto vrlo dobro pokriveni i popunjeni ozbiljnim igracima koji igraju u jakim klubovima.
Mislim ti samo kad pogledas njihov sastav i klubove u kojima igraci igraju ono : PSG, Bajern, Fiorentina, Sevilja, Celzi, Vest Hem, Besiktas, Sampdorija, Standard iz Lijeza, Anzer, Tuluz ono jos ispada uslovno receno da im igraci igraju u boljim klubovima nego igraci Hrvatske, doduse ajde Hrvatskoj su tu Modric, Perisic, Kovacic, Brozovic, Kramaric, Vlasic, Pasalic, Livaja igra u sjajnoj formi, a mislim da ni Orsic i Bruno Petkovic nisu za bacanje tako da mislim da je Hrvatska i dalje kvalitetnija ekipa ali uopste ne toliko kvalitetnija i bolja koliko neki misle i mislim da Marokanci itekako mogu da im pariraju, mislim Ok Hrvatska mozda jeste tu neki umereni favorit ali morace to i da dokazu na terenu sto uopste nece biti nimalo lako i mislim da ce sutra Hrvati morati bas dobro da oznoje dupe i da odigraju zaista odlicnu utakmicu ako misle da dobiju Maroko i upisu 3 boda na otvaranju.

Mislim da su se sve stvari poklopile i poklapaju se da dodjemo do finala ili da osvojimo... Svi detalji i sitnice...Mislim da cemo imati i to malo srece sto je potrebno...Mislim da ce Brazil da prodje kao i Argentina protiv Arabije...Da smo mi tamo psiholoski najjaca grupa ljudi, da je Katar mesto koje nam odgovara, da su nasi fudbaleri najodmorniji, da nisu potroseni u svojim klubovima, da su puni samopouzdanja, da imaju tu potrebnu drskost.... Da je trener osoba koja je kroz kazrijeru zasluzio da dosegne vrhunac koji nije dosegao i da ce ovo biti taj vrhunac....I na kraju kad osvojimo, sve ce biti na svom mestu i izbalansirano....

Zašto si ovo morao da napišeš? :sad2: Nisi mogao da se uzdržiš? 'Bem ti život, ubiće nas Brazil sa 7:0, moraću da nađem utehu tako što ću da odigram 7+ na kladionici...

Мароко - Хрватска 1Х
Немачка - Јапан Х2
Шпанија - Костарика 1
Белгија - Канада 1

Типујем на мароканце да ће бити први у групи. Хрвати ми делују превише маторо и истрошено у мотивационом смислу баш као и белгијанци, немци су у неком празном ходу и могао би јапан да их изненади и оде даље уз Шпанију... Мароко је доста јак и гладан успеха на СП што је највећа предност за њих

Poslednja izmena:
napisao si da će se nemačka i hrvatska boriti za drugo mesto!!
Па борице се у својим групама за друго место :mrgreen:
.............................

После овога треба увести да голмани на колена носе заштиту да не убију неког или да добију црвени сваки пут кад дигну колено. Никад нисам схватао чему то дизање колена осим да убијес неког. Страшно какав ударац. Ретард ретардирани од голмана, мозга нема.

Poslednja izmena:
Hrvati loši nemaju pravog napadača,po bokovima su bili očajni,bekovi su igrali samo na svojoj polovini.
Smjena generacija se napravila u Ligi Nacija samo što je Dalić ziheraš pa daje prednost starijima.

Čekaj dok naš dragi Zlatko skuži neke stvari. Možda mu šapnu ovi iz stožera. Već danas pred kraj utakmice mu je krenulo dolaziti, ali je bilo kasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back