Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrvati su u top 10 znači da su ipak nešto u fudbalu.. mi smo ipak sredina neka
Ne znace nista.Rumuni su 90 ih bili top 10 u fudbalu.Pa ne znace nista.A oni su vece fudbalsko ime od Hrvatske.Status cine titule.Koje oni imaju.Realno.Poredi ih jedan lik sa Urugvajem smijesno.Urugvaj koji ima preko 20 medjunarodnih titula u reprezentativnom i klupskom fubalu a oni nijednu.E al eto imaju jedno 2 i 3 mjesto.E kad bi to titule bile.

Ne znace nista.Rumuni su 90 ih bili top 10 u fudbalu.Pa ne znace nista.A oni su vece fudbalsko ime od Hrvatske.Status cine titule.Koje oni imaju.Realno.Poredi ih jedan lik sa Urugvajem smijesno.Urugvaj koji ima preko 20 medjunarodnih titula u reprezentativnom i klupskom fubalu a oni nijednu.E al eto imaju jedno 2 i 3 mjesto.E kad bi to titule bile.
Hrvati od kad su samostalni uvek igraju dobar fudbal.. biti jednom drugi a jednom treći je odličan rezultat.. Rumuni nikada nisu bili ni drugi ni treći u zadnjih 30 godina a verovatno ni ranije... Hrvatska je top 10 reprezentacija u fudbalu..i Urugvaj je

Ja sam gledao tada spansku tv emisiju Chriringuito de Jugones.Emisija posvecena Mundijalu tu govore spanski novinari i legende njihove.Oni su tako tesko podnijeli poraz od Rusije na Mundijalu.

Gledao sam emisiju posle toga meca bili su bijesni na svoje.Iako su bili svjesni da imaju mlad nov tim itd.Govorili su da nikada u istoriji Mundijala Spanija nije imala laksi zrijeb da se proseta do finala.Ovako su komentarisli velike super sile smo zaobisli a u nasem dijelu kostura igraju sa slabom Svedskom,Rusijom, itd i sa osredenjim ekipama Engleske i Hrvatske.Ako prodjemo Ruse.A plasili su se toga meca jer se igra u Moskvi,Jos Spanija nije bila u top formi.Rekli su ako prodju to.Idu glat do finala.I jedini tim koji bi dao otpor Francuzima iz tog dijela kostura je Spanija.Spanija vs Francuska bi bilo derbi finale.Spanija je posle tu Hrvatsku 5 3 dobila na Ep.Hrvatska je osrednji tim.Spanci kazu to, realni su

Hrvati od kad su samostalni uvek igraju dobar fudbal.. biti jednom drugi a jednom treći je odličan rezultat.. Rumuni nikada nisu bili ni drugi ni treći u zadnjih 30 godina a verovatno ni ranije... Hrvatska je top 10 reprezentacija u fudbalu..i Urugvaj je
U 90 godina igranja SP-a, finale je igralo 13 država. 13 od 200+. Hrvatska je to ostvarila u 30 godina samostalnosti. Svatko sa zdravim razumom može zaključiti da li je to uspjeh ili neuspjeh.
Ali vidim da lik i dalje piše o Hrvatskoj. SP igra 32 reprezentacije, jedna od njih je Srbija. Ali lik iz posta u post o Hrvatskoj. Kažem, ne vidim šta piše, ali čim mu odgovarate o Hrvatskoj, znači da i dalje o nama piše. Btw, Hrvatska je po kladama 11. favorit.
Brazil +400
France +600
Argentina +650
England +700
Spain +800
Germany +1000
Belgium +1200
Netherlands +1200
Portugal +1200
Denmark +2800
Croatia +5000
Uruguay +5000
Senegal +8000
Switzerland +8000
Mexico +10000
USA +10000
Poland +10000
Po meni osobno su Francuzi previsoko, ali razumijem zašto su tamo. S takvim individualnim talentom ne možeš bit puno niže. Engleska je previsoko, Belgija je previsoko, i Danska je previsoko. Po mom nekom skromnom mišljenju.
Ako ćemo bit objektivni, na 1.mjestu bi trebala biti Hrvatska, svjetska sila koja gazi sve redom.
:mrgreen:

Poslednja izmena:
brt izvini na izrazu al kog boli k.. pta kažu Španci?? Hrvatska je top 10 reprezentacija sveta i nemoj da si ljubomoran

Kako koga boli uvo.Cekaj nisu oni bilo ko u Fudbalu.U toj emisiji je gostovao David Vilja,Del Boske.Koga boli uvo sta Srbi misle o Hrbatima u fudbalu.Al sta misle fudbalske sile i njihova javnost,to je itekako bitno.Svi kazu da je Hrvatska osrednji tim.Realno.E sada sto su bolji od nas.Sta im to znaci.Meksiko je jaci u fudbalu od njih

U 90 godina igranja SP-a, finale je igralo 13 država. 13 od 200+. Hrvatska je to ostvarila u 30 godina samostalnosti. Svatko sa zdravim razumom može zaključiti da li je to uspjeh ili neuspjeh.
Ali vidim da lik i dalje piše o Hrvatskoj. SP igra 32 reprezentacije, jedna od njih je Srbija. Ali lik iz posta u post o Hrvatskoj. Kažem, ne vidim šta piše, ali čim mu odgovarate o Hrvatskoj, znači da i dalje o nama piše :mrgreen:
brt otprilke piše da ste osrednji ..da je i Rumunija bolja od vas itd.. Hrvatska je dva puta išla do samoga kraja ... ok otvorio se žreb realno i penali ali uvek je potrebno i malo sreće koja se nečime mora zaslužiti.. da je samo do sreće a ne do kvaliteta i afrikanci bi nekada osvajali WC

Kako koga boli uvo.Cekaj nisu oni bilo ko u Fudbalu.U toj emisiji je gostovao David Vilja,Del Boske.Koga boli uvo sta Srbi misle o Hrbatima u fudbalu.Al sta misle fudbalske sile i njihova javnost,to je itekako bitno.Svi kazu da je Hrvatska osrednji tim.Realno.E sada sto su bolji od nas.Sta im to znaci.Meksiko je jaci u fudbalu od njih
brt Hrvatska je top 10 reprezentacija sveta.. Meksiko za 100 godina nije bio ni u finalu niti treći a ima ih 130 miliona a Hrvatska za 30 i u finalu i treća a ima ih 4 miliona..126 miliona manje Hrvata od Meksikanaca..možda i čitavih 140 miliona manje pošto je pun k Meksikanaca u USA..morao bih da proverim koliko ih je u USA ..lupio sam....proverio..37 miliona ih je u USA..plus 130 u Meksiku..znači 167 miliona Meksikanaca a 4 miliona Hrvata i ovi imaju bolje uspehe i ti kažeš da Hrvati nisu sila..

Poslednja izmena:
[
brt Hrvatska je top 10 reprezentacija sveta.. Meksiko za 100 godina nije bio ni u finalu niti treći a ima ih 130 miliona a Hrvatska za 30 i u finalu i treća a ima ih 4 miliona..126 miliona manje

Meksiko je tu Hrvatsku 2014 e izbacio sa Mundijala 3 1 ih dobio kao od sale.Samo sto Meksiko zadnje Sp,osminu gubi od Brazila.Dobili Njemacku u grupi.A taj Meksiko je bio 2 puta Olimpijski sampion u fudbalu.Ok Ol zlato ne moze da se mjeri sa Mundijalom.To je tacno.Al oni imaju makar 2 titule pa bile to i Oi titule.A Hrvati nemaju ni Sp ni EP ni Oi titulu.Ni klupske titule.Nemaju nista.Ni klubovi im nemaju nista.Rumuni su imali osvajaca Ls.Jedan nas sportista je rekao da je kad je zavrsio karijeru u kuci u kojoj zivio ostavio je samo zlatne medalje ,a sve srebrne i bronzane medalje je bacio u smece.Eto koliku vrijednost imaju srebra i bronze.

brt 204 te je dobio ali sada je 2022 ga.. Hrvatska je vicešamipon sveta i po meni je top 10.. ne sećam se kako je Meksiko prošao u Rusiji

Kakav vicesampion svijeta.On su drugi.Postoji samo jedan sampion.To su izmislili gubitnici da se tijese.Tipa vicesampion ili imamo srebro zlatnog sjaja.Kako da ne Imam i ja kucu od 100 kvadrata koja ima sjaj vile od 1000 kvadrata xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.Mogu i ja da se tripujem da sam sampion al nisam

Kakav vicesampion svijeta.On su drugi.Postoji samo jedan sampion.To su izmislili gubitnici da se tijese.Tipa vicesampion ili imamo srebro zlatnog sjaja.Kako da ne Imam i ja kucu od 100 kvadrata koja ima sjaj vile od 1000 kvadrata xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
pa ok..ipak je bolje biti drugi nego 25 ti..ovde ne pričamo ko je najbolji na svetu nego ti tvrdiš da hrvati nisu u top 10

pa ok..ipak je bolje biti drugi nego 25 ti..ovde ne pričamo ko je najbolji na svetu nego ti tvrdiš da hrvati nisu u top 10

Gore je,jer ces da tugujes i patis vjecno sto ti je falilo malo do titule.Ti kada si 25 i pomiris se sa sudbinom.Nije ti milo al znas gdje ti je mjesto.Al kada si drugi to boli zauvijek.Kao Rodik u tenisu.Bolje mu je da nije igrao 4 finala Wb.A sva izgubio.Makar ne bi patio.Svakako ne bi bio sampion

Kao kada ti fali 1 bod da prodjes test iz Matematike.Patis.Kada ti fali 20 bodova lakse ti je.Svakako si pao.Titula je polozit

Gore je,jer ces da tugujes i patis vjecno sto ti je falilo malo do titule.Ti kada si 25 i pomiris se sa sudbinom.Nije ti milo al znas gdje ti je mjesto.Al kada si drugi to boli zauvijek.Kao Rodik u tenisu.Bolje mu je da nije igrao 4 finala Wb.A sva izgubio.Makar ne bi patio.Svakako ne bi bio sampion

Kao kada ti fali 1 bod da prodjes test iz Matematike.Patis.Kada ti fali 20 bodova lakse ti je.Svakako si pao.Titula je polozit
brt msm da Hrvati ne pate puno ..msm da su ponosni što su od 200 država na svetu oni drugi..
kažeš za Rodika da bolje da nije igrao ta finala.. kada uđeš u finale dobiješ lepu paricu batice..
kandidat si za ignor..tvoja razmišljanja mi se uopšte ne dopadaju..

Većina,nije.Jos oni znaju da bi sa tim postali fudbalska sila da su uzeli titulu.A sa druge strane nadvisili bi Zvjezdin uspjeh kada je osvojila Ls i So za klubove.Samo jedan mec im je falio.
brt msm da je većina ponosna.. ne možeš porediti zvezdu koja je uzela kup šampiona u nikad ružnijem finalu u kome nisu igrali engleski timovi i to sa ekipom hrvata, makedonaca, srba i crnogoraca i drugo mesto na svetu jedne reprezentacije u kojoj igraju samo hrvati

[
brt msm da je većina ponosna.. ne možeš porediti zvezdu koja je uzela kup šampiona u nikad ružnijem finalu u kome nisu igrali engleski timovi i to sa ekipom hrvata, makedonaca, srba i crnogoraca i drugo mesto na svetu jedne reprezentacije u kojoj igraju samo hrvati

To nema veze.Pa finale je veliki je ulog,logicno da ce biti tezak mec.Real je npr spanski klub,i to je Uspjeh spanskog fudbala.A to odakle ce oni da dovode Igrace to je njihova stvar.

Kako ne moze da se poredi.Zvijezda je uspjela da osvoji najvecu titulu u klupskom fudbalu.To je najvecu fudbalski uspjeh sa ovih prostora.Nikako drugo mjesto na Mundijalu.

Zvijezda je veliko ime i Gigant.Bivsi prvak svijeta i Evrope.Hrvatska nikad to nije bila kao reprezentacija.

Zvijezda je dobila te godine u Minhenu veliki Bajern.A Bajern je svakako veci klub od Junajteda,Man Citija itd.Eeej Bajern gigant.

hrvatska je top 10 reprezentacija sveta a zvezda nije uspela ni u cipiripi kup da ostane da igra ove sezone. nije ni u 50 klubova u evropi..nema je nigde.. zakucana za zadnje mesto Lige Evrope.. .igra nameštenu ligu duha koji lebdi sa surdulicom , lučanima, slanom barom i ostalim selima.. trenutno u evropi niko zvezdu ne uzima za ozbiljan klub dok prema hrvatskoj reprezentaciji svi imaju dozu respekta. više vredi Modrić ili Kovačić nego cela Zvezda sa sve rezervama da se skupe

hrvatska je top 10 reprezentacija sveta a zvezda nije uspela ni u cipiripi kup da iostane da igra ove sezone. zakucana za zadnje mesto el. trenutno u evropi niko zvezdu ne uzima za ozbiljan klub dok prema hrvatskoj reprezentaciji svi imaju dozu respekta. više vredi Modrić nego cela Zvezda sa sve rezervama da se skupe

Zvijezda moze da ispadne iz 1 lige iz Srb ako oce.Al ce uvijek biti klub koji je osvojio Ls i Sp.I to joj niko nikada ne moze oduzeti.Ja nisam ni Zvezdas ni Grobar.Samo sam realan.

Zvijezda je i pored svih kriza koje ima zadnjih decenija ipak uspjela da na Marakani pobjedi velikog Liverpula 2 0.Engleski komentator kaze.Bivsi prvak Evrope u fudbalu. SAMPION.

Sto se mene tice ne moraju u narednih 1000 godina nista Uzeti.Dovoljno.I ako bilo ko sa Balkana uzme Mundijalu sknucu kapu i reci ovo je najveci uspjeh.Samo nek mi neko ne pravi pitu od govana.I tu mi prodaje 2 mjesto kao titulu i uspjeh.Nemam nista Protiv Hrvata.A ako oce da imaju status sile.Imaju sansu na EP 2024 pa nek osvoje al titulu.Prvi im skidam kapu

jbg ti opet o prošlosti..o pre 30 godina kada su za Zvezdu igrali Hrvati, Crnogorci, Makedonci.. ja ti pričam kako sada stvari stoje.. Zvezda je kanta kojoj se svi smeju a Hrvatska je top 10 reprezentacija sveta!!

Pa to cini velicinu.Istorija titule.Shvatas sada zasto je Brazil Gigant.Zato sto ima 5 Mundijala.Pa iako zadnjih 20 godina nemaju Sp titulu.Gube kuci 7 1.Kakve to veze ima.Oni su Uvijek bili najveca sila Fudbala.Zbog istorije i titula

To je smisao fudbala titule.To jedino ostaje.Sve ostalo se zaboravlja i brise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back