Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jbg ti opet o prošlosti..o pre 30 godina kada su za Zvezdu igrali Hrvati, Crnogorci, Makedonci.. ja ti pričam kako sada stvari stoje.. Zvezda je kanta kojoj se svi smeju a Hrvatska je top 10 reprezentacija sveta!!

Zvijezda je u tvojim ocima kanta.A na peharu Lige sampiona ne stoji ime kante.Nego Ls sampiona.

Pa zasto ti Hrvati,Cg itd nisu igrali u druge klubove po Cg ili Cro.Zato sto su znali ko je najbolji klub Balkana.I to je naravno uspjeh srpskog fudbala.Ne postoji klub bez stranaca.Imas i tabelu najtrofejnijih nacija u Ls.Vodeca je Spanija

Zvijezda je u tvojim ocima kanta.A na peharu Lige sampiona ne stoji ime kante.Nego Ls sampiona.

Pa zasto ti Hrvati,Cg itd nisu igrali u druge klubove po Cg ili Cro.Zato sto su znali ko je najbolji klub Balkana.I to je naravno uspjeh srpskog fudbala.Ne postoji klub bez stranaca.Imas i tabelu najtrofejnijih nacija u Ls.Vodeca je Spanija
brt ne samo u mojim.. zvezda je probušeni kurton trenutno a hrvatska je top 10 reprezentacija sveta

brt ne samo u mojim.. zvezda je probušeni kurton trenutno a hrvatska je top 10 reprezentacija sveta

Ne moze biti probuseni karton.To ces vremenom shvatiti.Da velicinu cini nešto po cemu ce te vjecno pamtiti.Zvijezda kada je osvojila Ls i Sp.Usla je u klub besmrtnih.

U Istoriji lige sampiona od 1955 do danas,ucestvovalo je u Ligi sampiona oko 1000 fudbalskih klubova.Od tih 1000 samo 23 je uspjelo da osvoji Ligu Sampiona.Medju njima je Crvena Zvijezda.I to nije proslost.Titule su vjecnost.Brazil 1970 je vjecan

Ne moze biti probuseni karton.To ces vremenom shvatiti.Da velicinu cini nešto po cemu ce te vjecno pamtiti.Zvijezda kada je osvojila Ls i Sp.Usla je u klub besmrtnih.

U Istoriji lige sampiona od 1955 do da je danas,ucestvovalo je u Ligi sampiona oko 1000 fudbalskih klubova.Od tih 1000 samo 23 je uspjelo da osvoji Ligu Sampiona.Medju njima je Crvena Zvijezda.I to nije proslost.Titule su vjecnost.Brazil 1970 je vjecan
brt zvezda je probušeni kurton realno a hrvatska je top 10 na svetu.. :D

zbog ovakvih idiota normalni forumaši neće ni stavljati komentare na temi.. piši propalo
Ko su ti normalni forumasi.Onima kojima se slihtas.Kao Agramu.Lik kojem priznajem da su bolji u fudbalu od nas zadnjih decenija svaka cast.Al koji pokusava da proda suplju pricu da su oni fudbalska Sila.Koja nema nijednu titulu.I onda me lik blokirao jel ga bole cinjenice.Hrvatska je sportska sila.Fudbalska nije bila nikada

Finale Svetskog prvenstva je igrala Svedska.Pa Svedsku niko nikada nije smatrao silom.Gluposti

Jer nisu bili sampioni.Ni Evrope cak.

Mitove tu prodajete.Pa bili su drugi.Ko je to ikada pamtio porazene u finalu niko nikada.Uvijek se govorilo,samo se pobjednici pamte u svakom sportu

A ti omalovazavas titule Zvijezde.Ne dizem ja Zvijezdu.Ona je sama sebe vinula u visine sasvim dovoljno.Zvijezda nije bila Vicesampion nego Sampion.I to sto su igrali Crnogorci, Hrvati,Makedonci oni su ponos Zvijezde

Poslednja izmena:
1668022064911.png

Realna prognoza Mundijala

Grupa A (dalje idu)

A1 Ned
A2 Ecu

Grupa B. (dalje idu)

B1 Eng
B2 Wal

Grupa C (dalje idu)

C1 Arg
C2 Mex

Grupa D. (dalje idu)

D1.Fra
D2 moze bilo ko proci

Grupa E. (dalje idu)

E1.Esp
E2.Ger

Grupa F.

F1.Cro
F2.Bel

Grupa G (idu dalje)

G1.Brazil
G2.Srbija navijacki (osmina max domet)

Grupa H (idu dalje)

H1.Portugal
H2.Urugvaj

Hrvatska je od samostalnosti respektabilna fudbalska sila, dakle top 10. I to sa 4M stanovnika. I biće u budućnosti sila jer imaju sistem, atmosferu i igrače.
A mi ćemo uvek biti manje ili više kilavi.

Niko ne spori nasu poziciji u fudbalu.Samo to sto smo mi ocajni u fudbalu,ne cini Hrvate silom.Hrvatska je srednje jaka svetska ekipa.Mi smo vise kanta realno.Od nas su jaci.

Niko ne spori nasu poziciji u fudbalu.Samo to sto smo mi ocajni u fudbalu,ne cini Hrvate silom.Hrvatska je srednje jaka svetska ekipa.Mi smo vise kanta realno.Od nas su jaci.
Hrvatska je po rezultatima u prethodnih 30 godina jedna od deset reprezentacija sveta. A pošto je to poprilično dug niz (a za njih faktički od kada postoje) nema razloga da sumnjam da će biti sila tog nivoa i narednih 30 godina. Ako uzmemo u obzir da je u fudbalu konkurencija ubedljivo najjača u odnosu na sve druge timske sportove jasno je koliki je to uspeh. Viva la Croazia! :D

Po ovoj gore mojoj procjeni grupa Osmina bi Izgledala ovako

Gornji kostur

1.Ned vs Wal
2.Arg vs Aus,Tun,Den tu nisam siguran
3.Esp vs Bel
4.Bra vs Uru

Donji kostur

5.Eng vs Ecu
6.Fra vs Mex
7.Ger vs Cro
8.Por vs Srb. (revans Por za Lisabon)

Cetvrtfinale

1.Ned vs Arg (Derbi)
2.Esp vs Bra (Derbi)
3.Eng vs Mex. ( Mislim da ce Mex biti u Top 8)
4.Ger vs Por

Polufinale

1.Arg vs Esp
2.Eng vs Por

Finale moze biti svasta

Ja tipujem Portugal.Imaju lijep zrijeb.Niko ih ne ocekuje.Sjajan tim.Joao Felix,Zota,Bruno,Cr 7

Polufinale je nezahvalno tipovat.Uvijek.Englezi opet imaju super lak zrijeb.

Ne smatram da je Portugal najaci tim.Ali imaju sjajne okolnosti da idu do kraja.Zrijeb dobar.Ok grupu.Oni ce realno dobit i nas i Svajcarce lako.A Njemacka trenutna nije bolji tim od njih.Bolji su i od Engleza koji im potencijalno bi dosli u Top 4.

Poslednja izmena:
Zar ovo još uvijek traje? Daj se složite s njim što god da kaže o Hrvatskoj. Nema smisla više. Igra se SP, 32 reprezentacije, Srbija jača nego dugo vremena, a lik danima piše samo o tome kako hrvatsko srebro i bronca ne vrijede ništa. Složite se s njim da možemo imat normalnu temu. Ili ga svi stavite na ignore, kao nas par, i opet možemo normalno pisati o SP. Ili nek mu mod otvori temu o hrvatskoj reprezentaciji, pa nek tamo piše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back