Mislim da odavno nismo imali lepsi dres reprezentacije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi sa politike ostavite spamovanje na tom pdf-u
ako bi gledali po kvalitetu igraca na papiru, bilo bi za ocekivati finale Spanija-Brazil, ali posto se ovo prvenstvo igra Bogu iza nogu, moze svasta da bude
ovo je prva prava prilika za neku africku selekciju da udje medju 4
mi ako budemo zdravi bicemo jako ozbiljna ekipa i ako dobro startujemo protiv Gane prolazimo grupu
Ovo je preofanzivno pošto Stanković nije toliko kvalitetan defanzivac da sam drži sredinu terena ... Bolja je solucija sa Kačarom umesto Pantelića, jer bi on po potrebi mogao da pomogne Stankoviću na sredini, a može i odlično da odigra u napadu ...nešto ovako:
---------Žigić-----Pantelić----------
Jovanović--Tošić-----Krasić------
------------Stanković------------------
-Kolarov--Luković--Vidić--Ivanović--
------------Stojković-------------------
Mislim da bi bolje Krasić igrao centralno nego Tošić.
Ovo je preofanzivno pošto Stanković nije toliko kvalitetan defanzivac da sam drži sredinu terena ... Bolja je solucija sa Kačarom umesto Pantelića, jer bi on po potrebi mogao da pomogne Stankoviću na sredini, a može i odlično da odigra u napadu ...
I nije ziheraška, jer opet igraš sa 4 ofanzivna i 2 defanzivna (ne računajući odbrambene), samo je drugačiji i raspored i ima više prostora za kombinatoriku ... Nije bitno koji on sistem voli, nego koji je najdelotvorniji i koji najmanje odgovara protivniku ...Ima logike ali to je više ziheraška taktika, kada se igra ne remi ili jedan gol, a i mislim da je nemoguće da Antić igra bez dva napadača kad očigledno voli taj sistem.
Istina da nije kadar da sam reši utakmicu time što će sebi stvoriti šansu, ali bez pravog plejmejkera koji će njemu gurati lopte u sredinu, najbolja je solucija forsirati Jovanovića i Krasića i ići na centaršut, a ostala tri igrača da zatvore sredinu (Stanković, Kačar i Kuzmanović npr.), jer od npr. 10 centaršuteva Žigić je dovoljno dobar da bar jedan pretvori u gol ...Ono što je problem u ovakvoj postavci jeste osloniti se na Žigića (ili bilo kog našeg napadača) jer nažalost oni nisu dovoljno kvalitetni da sami reše utakmicu kao što je slučaj sa, recimo, Runijem koji bez problema sve rešava u 451 formaciji.
Ovo je preofanzivno pošto Stanković nije toliko kvalitetan defanzivac da sam drži sredinu terena ... Bolja je solucija sa Kačarom umesto Pantelića, jer bi on po potrebi mogao da pomogne Stankoviću na sredini, a može i odlično da odigra u napadu ...
Srbija bez Boška Jankovića koji se povredio teško da će do osmine finala.
Ma ajde on uopste nije kljucan igrac u reprezentaciji. Vazan je sraf ali bez njega se moze. Veca steta bi bila da se povredio Krasic ili Lazovic.
SVETSKO PRVENSTVO 2010 U AFRICI MOGUCE DA SE NECE IGRATI
Oooo gde si Neso, kako je prosla operacija ? I odkud ti ta vest?![]()
Zbog mešanja političara Dragana Markovića Palme u rad fudbalskih institucija, FIFA bi mogla da suspenduje FSS, a “orlovi” ostanu bez Mundijala
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-14-04-2010/bez-afrike-zbog-palme
Da si uzeo tekst iz nekog drugog lista pa da na trenutak i razmislim.