Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
Meni samo jedna stvar,vezana za Sp,nije jasna.Zasto svi tako lako otpisuju nemce? Tim koji je stigao do finala EP-a,nikako ne bi smeo da bude tek tako otpisan ( znam i sam da Lev nije najsrecnije resenje,ali radi posao).Tim zaista nije los,i cetvrtfinale je po meni njihov realan nivo.Bice oni prvi u grupi,to je izvesno.Sto se tice Srbije,najvise me plasi nas mentalitet "lako cemo".Tu je Antic,koji bi mogao to da spreci-popravi,ali opet...i pod petkovicem smo mi dobro igrali u kvalifikacijama.Australija je solidna reprezentacija.Izuzetno uigrana,poznaju se dobro,i mogu da naprave i po neko iznenadjenje.Nisu oni toliki "luzeri" kakvi se cine.Sad ispadne da svakog branim :hahaha:

Meni samo jedna stvar,vezana za Sp,nije jasna.Zasto svi tako lako otpisuju nemce? Tim koji je stigao do finala EP-a,nikako ne bi smeo da bude tek tako otpisan ( znam i sam da Lev nije najsrecnije resenje,ali radi posao).Tim zaista nije los,i cetvrtfinale je po meni njihov realan nivo.Bice oni prvi u grupi,to je izvesno.Sto se tice Srbije,najvise me plasi nas mentalitet "lako cemo".Tu je Antic,koji bi mogao to da spreci-popravi,ali opet...i pod petkovicem smo mi dobro igrali u kvalifikacijama.Australija je solidna reprezentacija.Izuzetno uigrana,poznaju se dobro,i mogu da naprave i po neko iznenadjenje.Nisu oni toliki "luzeri" kakvi se cine.Sad ispadne da svakog branim :hahaha:

Svasta,kakvo crno otpisivanje nemaca,pa njih su favorizovali da vise nisu mogli

Predstavili su ih kao pretendente na titulu a oni su to realno malo manje od Cilea i mnogo manje od Srbije :hahaha:

Ja bi recimo spomenuo Argentinu kao jednog od favorita i kao ekipu koja mozda ima najjaci tim po imenima .

Recimo pogledajte samo tu iskusnu i jaku odbranu gde su :

Havijer Zaneti
Valter Samjuel
Martin Demikelis
Gabrijel Hajnce
Nikolas Burdiso
Fabricio Kolocini
Dijego Plasente

vezni red :

Huan Sebastijan Veron
Luco Gonzales
Maxi Rodrigez
Hesus Datolo
Esteban Kambiaso
Pablo Aimar
Fernando Gago
Sebastijan Batalja

a tek napad :

Leo Mesi
Dijego Milito
Karlos Tevez
Martin Palermo
Lisandro Lopez
Kun Aguero
Gonzalo Iguain
Fernando Kavenagi

znaci imaju sve zivo, imaju jaku, cvrstu i iskusnu odbranu, imaju kreativce i igrace koji ce da povezuju igru i imaju extra napadace koji postizu golove ko od sale.

Srbija ima vrlo jaku ekipu, i mislim da moze daleko dogurati.. Nikad jacu reprezentaciju niste ni imali. Ipak, u grupi je favorit Njemacka koja bi trebala biti prva, ali mislim da je to drugo mjesto rezervisano za Srbiju. Gana nije neki ozbiljan protivnik, vidjeli smo kako su demolirani na Kosevu protiv reprezentacije BiH.

Jedina izmena,Kuzmanovic ili Ninkovic umesto Tosica u sredini.Moze i Lazovic umesto Pantelica

Ako ćemo pošteno, bolje bi bilo Kuzmanović umesto Stankovića...a odakle ti ideja da umesto Pantelića ubacuješ Lazovića, kad je ovaj indijanac Panta konačno ušao u extra formu.
Tošić u vrh formi, takođe...treba ih gurati sad kad su u naletu

Ovo SP će biti extra zanimljivo jer nema izrazitih favorita, ako gledamo realno.
Argentina po imenima jeste, ali s Maradonom na klupi moguće je da kiksnu, Brazilci su, svi u lošoj formi osim Cezara i Maikona u Interu. Nemci takođe igraju loše po klubovima, a pola tima im igra u Bajernu u finalu LŠ, biće premoreni. Španci nekako najbolje deluju u ovom trenutku, uz Engleze.
Italijani su katastrofa...mislim da će doživeti otrežnjenje u osmini, a proći će samo jer imaju sh.it grupu.

Ovo SP će biti extra zanimljivo jer nema izrazitih favorita, ako gledamo realno.
Argentina po imenima jeste, ali s Maradonom na klupi moguće je da kiksnu, Brazilci su, svi u lošoj formi osim Cezara i Maikona u Interu. Nemci takođe igraju loše po klubovima, a pola tima im igra u Bajernu u finalu LŠ, biće premoreni. Španci nekako najbolje deluju u ovom trenutku, uz Engleze.
Italijani su katastrofa...mislim da će doživeti otrežnjenje u osmini, a proći će samo jer imaju sh.it grupu.

Uzas. Kad sam procitao siri spisak, prevrnuo sam se. Sve neki anonimusi :)

Uzas. Kad sam procitao siri spisak, prevrnuo sam se. Sve neki anonimusi :)

A plus što im je prosek godina 35, ebote...i dalje su im glavni igrači Gatuzo, Kamoranezi i sl. penzosi. Imam utisak da će proći kao u Meksiku '86...proći će grupu, onda bledo i realno izdanje u osmini i to bi bilo to. Štaviše, ako Paragvaj odigra dobro, može da im uzme i prvo mesto u grupi vrlo lako...a ništa više ne bih voleo nego da ih neko naduje konačno kako i zaslužuju

Nemačka stiže do finala... Bili pa videli... Po mom skromnom mišljnju iznenadjenje bi mogla da bude i neka lationo-američka država... Mada i Srbi imaju šta da ponude... ali i ako prodjemo grupu, 99% nas čekaju Englezi... a onda će Runi i kompanija da nas samelju... Naša grupa je mnogo teška... Gana ima vrhunske igrače... Australija možda nema toliko poznate i priznate, ali su timski veoma jaki... Za Nemce, mislim šta reći... Po meni glavni favoriti uz Argentinu i Englesku... Još ako Bajer osvoji LŠ, pa porašže im apetiti ne daj Bože....

Back