Da li biste hteli da odgovorite ranije postavljeno pitanje...
Opet teras mak na konac.Kao sto sam ti odgovorio, nisam predmet price ja, vec trojstvo.Gde god da sam bio nije bitno, niti sam sada u kako ti pises u " novoj religiji"
Nisam u religiji, u Duhovnosti sam Bozijoj.Krstio sam se u ime Isusa Hrista 2009 i postao clan Jagnjetove Neveste.Samostalac sam, i ne pripadam nikakvoj denominaciji.Ranije sam bio i Baptista i Svedok i Adventista, i Nazaren,kao isvaki drugi denoiminacijski Hriscanin.Verovao sam da je ispravno krstenje u ime Oca, Sina, I Duha,davao priloge, obilazio crkve, kao i sada, Mesijanske jevreje, da bi se uverio gde je Istina.Od 1989 sam poceo da se bavim religijom,a od 2009 Duhovnoscu, izasavsi iz denominacija, jer to nije Bozijih ruku delo.
Da bi vernik bio pravi Hriscanski Vernik mora da se krsti u ime Isusa Hrista.
Imas ovde prevedeno na engleski sa jevrejskog:
Matej 28, 19 "Go ye and invite (Hebrew: qara. Matthew 22:9) all the people (Hebrew: haawm. Isaiah 9:1. Matthew 4:16. 22:9) to believe [Hebrew: aman] in my name [Isaiah 28:16. 53:1. Matityah 4:17,23. 16:16. Yochanon 3:16,18. 6:40. 20:31. Acts 10:43. 1 Yochanon 3:23. 5:13. Revelation 2:13] and to do my words [Deuteronomy 18:18,19. Matthew 7:24. 1 Yochanon 3:23].
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pise: In my name, a to znaci U Moje Ime.
- - - - - - - - - -
SDG, odgovori na moja pitanja, jer sam ih Prvi postavio:
Pitanja koja sam postavio i tebi i Glasniku su Upravo u vezi trojstva koje ne postoji u Bozijoj reci, niti ga Bog spominje, niti Isus.
Zamolio bih te da odgovoris ako znas na njih,a posebno zasto Vajtova nije bila trojicarka i cak sta vise se Protivila tome.
Dakle odgovori na pitanja:
U adventistickom listu "Pregled" od oktobra 31 1996 godine, adventista Gordon Jensen je napisao da Postoje 3 licnosti i da je jedno od bozanskih bica prihvatilao da I-G-R-A ulogu Oca,a drugo bice je preuzelo da igra ulogu Sina,
Sledece: adventista Max Haton pise u knjzi "Razumevanje Trojstva" da je odnos izmedju Oca, Sina u Bozanstvu u Metaforicnom smislu,a ne u Bukvalnom smislu.
O cemu ova dvojica pisu?
I jos jedno novo pitanje:Vajtova je bila protiv trojstva, dok je biila u zivotu,Zasto, a drugi deo pitanja je ko je ustvari poceo da forsira trojstvo u adventizmu?