- Poruka
- 9.849
Ovo je sve tačno, ali mislim da iako si ovo izjavio, ne razumeš to na pravi način. Mada, možda grešim. Ali pošto ti ovo nije jedini post, pa mogu da imam uvid u tvoje razmišljanje, ipak mislim da ne grešim. Da zaključim, iako Bog spada u duhovnu sferu, ti i mnogi drugi ste okrenuti materijalnoj sferi Božjeg postojanja tražeći model svog verovanja u Bibliji. I kao što si napisao - sve je u nama, ti ga tražiš van sebe, iako to u izjavi sada negiraš. Tražiš ga van sebe jer misliš da nešto postoji van tebe. I zaista postoji van tebe, ali ne za tebe niti bilo koga drugoga i daleko je od toga da to možeš da pojmiš. I sada me tek ništa nisi razumeo. A ja pričam srpski, samo šta to vredi. Svet nije sastavljen od reči, iako na početku bi reč i reč beše u Boga. Samo u ovom kontekstu, reč nije reč, već pojam. A reč može da bude i besmislena za razliku od pojma.
Sad se ti pitaš, šta li ja serem?![]()
Jovan 10 : 34 Isus im odgovori: Ne stoji li napisano u zakonu vašem: Ja rekoh: bogovi ste?
Verujem da ces razumeti.
Bog Ahayah je Jedan.Stvorio je sve apsolutno od Univerzuma do Planeta, a nas prema njegovom Oblicju.Jedino ljudska vrsta ima mozak koji Razmislja.Bog je na nebesima,a Isus pored njega sluzi i pripravlja nam mesta, u Bozijoj crkvi.Bog ti je dao Dusu, i to je ono sto je u nama, a njemu se vraca kada odemo sa ovoga sveta.
Uverio sam se odavno da li Bog postoji i andjeli.nasao sam sta sam trazio i zadovoljan sam.Neko je napisao da postoje 4 vrste vernika.Koliko ti se bude dalo, toliko ces se i popeti na toj lestvici.
A Bogu je sve Moguce.I Bog rece, i posta, Amin.
- - - - - - - - - -
Da trenira borilacke vestine da bi upoznao Boga?
Bog i B.Vestine, bas si uspeo da napravis spoj,