- Poruka
- 19.509
Svom sveteniku, u njegovoj parohiji.Da kaže svom parohiji?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svom sveteniku, u njegovoj parohiji.Da kaže svom parohiji?![]()
TTi predstavljas ovde neku sektu koja nije ni registrovana, jer tvoji stavovi nemaju veze sa SPCih koliko puta sam mu rekao,reci mi sine sa sektama bez milosti,istrebi tu gamad sa lica zemlje..![]()
Idi u SPC i pitaj sa je vas princip ''gazenje glava'' drugi ljudi, po pisanju mogu da zakljucim da si jos klinac kada pise ovakve stvari .Sa pravoslavljem ti nemas veze
Utvrdili smo da ti nisi vernikvec smo utvrdili da je nepismena...![]()
TTi predstavljas ovde neku sektu koja nije ni registrovana, jer tvoji stavovi nemaju veze sa SPC
Isus nije ima krsnu slavu,nije sekao badnjak,nije se klanjao ikonama, ako ces da se ponasa kao Isus , treba da ga sledis
isus je postovao jevrejske obicaje zato sto je bio jevrej, a ja postujem srpske obicaje zato sto sam srbin, zar ga ne sledim?
Vec sam posetila manastire i zamisli funkcija im nije da plase ljude, a ti manastir nisi videoIh kad bi te odveo do par manastira usrala bi se u gace kakve bi ljude upoznala....isterali bi djavola iz tebe
TTi predstavljas ovde neku sektu koja nije ni registrovana, jer tvoji stavovi nemaju veze sa SPC

Vec sam posetila manastire i zamisli funkcija im nije da plase ljude, a ti manastir nisi video
Covek prica kako ce da ''gazi lobanje'' kakve to veze ima sa SPC ? Nikave"Ne mrzimo grešnika, već greh". A osnovno je da grešniku oduzmeš sredstvo činjenja greha.
Vec sam posetila manastire i zamisli funkcija im nije da plase ljude, a ti manastir nisi video
Treba reći i to da je Hrist poštovao jevrejske praznike koje je sam kao STVORITELJ uspostavio pre nego što se utelovio...
[Pasha (ispunio se u Hristovoj žrtvi), Jom-kipur ili ti dan očišćenja (ovaj praznik se još uvek nije ispunio), praznik senica, presnih hlebova, pedesetnica]
...mnoge praznike je Hrist zaista poštovao, ali ljudske zapovesti NIJE NIKAD POŠTOVAO:
Mar 7:6 A On odgovarajući reče im: Dobro je prorokovao Isaija za vas licemere, kao što je pisano: Ovi ljudi usnama me poštuju, a srce njihovo daleko stoji od mene.
Mar 7:7 No zaludu me poštuju učeći naukama, zapovestima ljudskim.
Mar 7:8 Jer ostaviste zapovesti Božje, a držite običaje ljudske, pranje žbanova i čaša; i druga mnoga takva činite.
Mar 7:9 I reče im: Dobro ukidate zapovest Božju da svoj običaj sačuvate.
...
Mar 7:13 Ukidajući reč Božju svojim običajem koji ste postavili; i ovako mnogo koješta činite.
SPC nece pozivati na nasilje, tako da pitaj Boga iz koje si ti sekte kada propoveds mrznju i nasiljePitaj svestenika za sekte pa da vidis sta ce ti reci....![]()
Manastir u Kovilju dok je jos Irinej Bulovic bio tamo,.Koje manastire si posetila?
Rekao si tamo cu videti ljude od kojih cu se uplasiti, ne znas ni sta pises.Pa ko je rekao da plasi ljudi?Opet bulaznis nesto Moronije
Apsolutno nema negativne propagande. Ista ovakva pitanja sam pitala svetenike SPC,dok sam zivela u Jugoslaviji, i niko od njih se nije ljutio i vredjao zbog takvih pitanja, bas su se trudili i to opsirno da odgovore.
Ovde sam otvorila temu o ikanoma i njiovoj vezi sa Biblijom, skocili svi, a svestenik dao objasnjenje i uopste ne pada u vatru,kao pojedinci ovde.
SPC nece pozivati na nasilje, tako da pitaj Boga iz koje si ti sekte kada propoveds mrznju i nasilje

Postovao je jevrejske praznike, ali nije slavio krsnu slavu.
Rekao si tamo cu videti ljude od kojih cu se uplasiti, ne znas ni sta pises.
Menja se , al dobro.
Reci svom sveteniku ono sto si napisao ovde. Da si ti Boziji Sin kao Isus, da vidis sta ce ti reci.
Ti kao vernik bi trebalo da ides u crkvu i da slusas propovedi i da se ponasa tako. Vernik ako vidi nesto sto ga sokira on ce se prekrstiti, a nece psovati i pricati kako treba ''gaziti lobanje'' drugima.ne mozes tako da poredis, svestenik je ipak skolovan za takve stvari i vise zna, a ovde je drugacija stvar, vernik deluje impulsivno na ono sto mu je sveto kad se oponent njegove vere odnosi negativno prema toj svetinji. tako ako zelis da dobijes odgovore moras i ti prestati sa tom agresivnom kampanjom inace sve ti se vraca kao bumerang. a mi nismo zvanicnici pa da smo duzni da trpimo svakojaka blebetanja o necemu sto bolje znamo od tebe, zato ti opet predlazem da otvoris temu o mormonskoj veri i da nam objasnis sve njene lepote.
IZ CRKVE HRISTOVE,PRAVOSLAVNE koja ima 2000 godisnje uskustvo u borbi sa sektasima i za takve kao sto si ti uvek spremna da zaustavi u sirenju jeresi i otpada od vere[/QUOTE
Gazis po glavama, a SPC, hoces namerno da sramotis SPC, svaki pravi vernik zna da ona ne propoveda fizicko nasilje
Problem nastaje kada ljudski običaji zauzmu mesto Božjih zapovesti!
Mar 7:9 I reče im: Dobro ukidate zapovest Božju da svoj običaj sačuvate.
...
Mar 7:13 Ukidajući reč Božju svojim običajem koji ste postavili; i ovako mnogo koješta činite.
Prvo kazes da mozes, a posle da ne mozes, ako ne ides u crkvu,idi i pricaj sa svestenikom, jer ovo sto pricas nema veze sa SPCajd skini tu paucinu s ociju pa ces videti sta pisemo ovde danas.
pa naravno da ne mogu biti kao isus, ali zelja svakog hriscana je da bude kao isus.
da li to moze da unidje u tvoju glavu, pa kad neko pretera sa idolopoklonstvom boga zavrsi na psihijatriji.