- Poruka
- 77.429
To ti izmisljas, gde u Bibliji pise da se slavi Sv.Vasilije,Sv.Stefan...?
hrist je slavio mojsija i iliju koji su ga tesili kad mu je bilo tesko, zasto mislis da mi ne mozemo da se ponasamo kao isus?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti izmisljas, gde u Bibliji pise da se slavi Sv.Vasilije,Sv.Stefan...?
pa niko te ne tera da prihvatis srpsku pravoslavnu veru, jer ti to ne mozes da shvatis da veru prate obicaji i tradicija tog naroda koji je prihvatio veru hristovu.
nisu cista posla koja mrznja iz tebe izlazi, seti se sta savetuje hristos, ti si sektasica i cvrsto se drzis svakog pisanog slova biblije.
ne ide djavo na coveka, nego covek na djavola.
ti ne znas tacno sta je bogu milo, vec tumacis kako je tebi milo i mislis da je tvoje misljenje i misljenje tvoje sekte bozije misljenje.
laprdas sve i svasta bez potrebe na stetu svoje duse, a posle kad budes plakala i skrgutala zubima bice kasno, povratka NEMA.
Nemas odgovora i bezis, priznao si poraz.A gde u Bibliji pise da ja treba da citam tvoje gluposti i da ti odgovaram na njih?NIGDE zato......![]()
Isus nije ima krsnu slavu,nije sekao badnjak,nije se klanjao ikonama, ako ces da se ponasa kao Isus , treba da ga sledishrist je slavio mojsija i iliju koji su ga tesili kad mu je bilo tesko, zasto mislis da mi ne mozemo da se ponasamo kao isus?
Isus nije ima krsnu slavu,nije sekao badnjak,nije se klanjao ikonama, ako ces da se ponasa kao Isus , treba da ga sledis
Isus je bio sin Boziji.isus je postovao jevrejske obicaje zato sto je bio jevrej, a ja postujem srpske obicaje zato sto sam srbin, zar ga ne sledim?
Mrznja upravo izlazi iz tebe jer vredjas. Cega se ti drzis ako ne Biblije ?
Videcemo ko ce plakati nakraju.
Isus je bio sin Boziji.
Nemas odgovora i bezis, priznao si poraz.

Vidi sta pise, ako za nekog kazes da je jadan to je uvreda.tebi se definitivno prividja, ja te nigde ne vredjam,. a jesi li ti sigurna da nisi jehovin svedok?
Samo sto ti nisi sin Boziji.da, ali je bio i covek i to potpun, bas kao i ja.
Dobro sto prizanjes da ne mozes da ucestvujes u dikusiji.Anjdeo Moronije mi je javio da na moronska pitanja ne odgovaram![]()
Vidi sta pise, ako za nekog kazes da je jadan to je uvreda.
U cega si ti siguran ?

Ako kazes da je pravoslavna crkva izvorna Isusova, zasto se slavi krsna slava o cemi Isus ne govori nista ?
Isus nije ima krsnu slavu,nije sekao badnjak,nije se klanjao ikonama, ako ces da se ponasa kao Isus , treba da ga sledis
Sta si sada dokazo ? Da je isus sta ?a ti si onaj fazon tri mladeza dva padeza![]()
Vi se drzite ?Isus Hrist je o tome pričao preko Svetog Duha svojoj crkvi u predanju kojeg se vi ne držite a Biblija zapoveda da se drži.
Kod vas ?Jel se kod vas obrezuju kao Isus što je?
Vi se drzite ?
Kod vas ?
Isus je prvo Bozanska priroda.
Postoji Biblija, a tamo ne postoji slavljenje ikona,krsna slava,badnjak...za koje je neutral rekao da su srpski obicaji.Naravno. Sveto predanje je starije od Svetog Pisma.
Samo sto ti nisi sin Boziji.
Polzimo od Isus kao Bozijeg sina, njego rec i delo.Rekla si ovo:
Po ovom ispada da treba da se i obrezujemo i slavimo Pashu.
Ako si vernik zasto rec Bog pises mali slovom ? Da li znas razliku kada se pise malim i velikim slovom ?ako smo svi deca bozija, onda sam i ja sin boziji jel tako.
sa razlikom sto je bog jedno vreme obitavao na zemlji u materijalnom obliku koji je prolazio fizicku bol i sva ljudska iskusenja i svojom trpeljivoscu i ljubavlju prema svakom nam pokazao kako da zivimo i poboljsamo sebe u svakom smislu.