Sveta trojica?

Trojstvo, da li znači negaciju jednog boga i da li je hrišćanstvo sa trojstvom uopšte monoteizam?

• Da, trojstvo je negacija jednog boga i hrišćanstvo nije monoteizam.

glasova: 2 28,6%
  • Ne, trojstvo nije negacija jednog boga i hrišćanstvo jeste monoteizam.

glasova: 5 71,4%

• Ukupno glasova
    7
pa niko te ne tera da prihvatis srpsku pravoslavnu veru, jer ti to ne mozes da shvatis da veru prate obicaji i tradicija tog naroda koji je prihvatio veru hristovu.
nisu cista posla koja mrznja iz tebe izlazi, seti se sta savetuje hristos, ti si sektasica i cvrsto se drzis svakog pisanog slova biblije.
ne ide djavo na coveka, nego covek na djavola.
ti ne znas tacno sta je bogu milo, vec tumacis kako je tebi milo i mislis da je tvoje misljenje i misljenje tvoje sekte bozije misljenje.
laprdas sve i svasta bez potrebe na stetu svoje duse, a posle kad budes plakala i skrgutala zubima bice kasno, povratka NEMA.

Mrznja upravo izlazi iz tebe jer vredjas. Cega se ti drzis ako ne Biblije ?
Videcemo ko ce plakati nakraju.

Samo sto ti nisi sin Boziji.

ako smo svi deca bozija, onda sam i ja sin boziji jel tako.
sa razlikom sto je bog jedno vreme obitavao na zemlji u materijalnom obliku koji je prolazio fizicku bol i sva ljudska iskusenja i svojom trpeljivoscu i ljubavlju prema svakom nam pokazao kako da zivimo i poboljsamo sebe u svakom smislu.

ako smo svi deca bozija, onda sam i ja sin boziji jel tako.
sa razlikom sto je bog jedno vreme obitavao na zemlji u materijalnom obliku koji je prolazio fizicku bol i sva ljudska iskusenja i svojom trpeljivoscu i ljubavlju prema svakom nam pokazao kako da zivimo i poboljsamo sebe u svakom smislu.
Ako si vernik zasto rec Bog pises mali slovom ? Da li znas razliku kada se pise malim i velikim slovom ?
Kazi u svojoj parohiji svome svesteniku da si Sin Boziji, dobices zabranu da dolazis u crkvu godinu dana.
Po tvom pisanju vidi se da nisi vernik SPC.

Back