Sad ces da me pljujes ali jesi li sigurna da ti bas uvjek znas sve najbolje, vjerovatno ste iste pa zato ste i stalno u svadji, ne znam sta je problem sto ti djete uci tasi tanana, mislim pjeva joj i igra se sa bebom to je za pohvalu a ne za osudu, (ja sam djetetu pjevala u porodilistu da li je to prerano) umjesto sto rezis ja bi se lepo obukla i sa suprugom u grad na pice ili sa drugaricama, kada se vratis nju ce djete izmoriti nece imati zelje do kraja dana da mu pridje a i ti ces biti zadovoljna jer si izasla iz kuce i posvetila malo vremena sebi, okreni losu situaciju u svoju korist, mladja si budi i pametnija, znas kako kazu ako ne mozes da ih pobjedis nasamari ih

sta te kosta koja ljepa rec tipa "jos sto lepo kuvate", pa joj uvalis da svaki dan kuva rucak, "niko ne zna da pocisti kao ti" pa joj uvalis da cisti ceo stan, djete te nece manje voljeti ako vreme provodi i sa nekim drugim, ti si majka i to nista ne moze zamjeniti. Iz tvojih postova osjecam veliku dozu frustracije a cisto sumnjam da je samo svekrva tome kriva, nazalost prinudjena si da zivite zajedno, to ne mozes promjeniti ali mozes mnoge druge stvara, umjesto da se svadjas sa njom navedas je da te zavoli, babe su ti kao i mala djeca, ispricas im lepu pricu i one presretne i sve ce ti dati i sve za tebe uciniti