ne mislim ja da je ona zla nego mislim da su oni ufiksali kako mi sto-sta ne radimo dobro i da su oni zaduzeni kad vide dete da to sto gresimo isprave....to sto je htela da skine dete i stavi ga u toplu prostoriju je radila iz straha da se dete ne prehladi a ne zna da je za dete pozeljno da udise i hladniji vazduh i da mu ususkanom nece biti nista, nekada su se deci stavljali salovi preko usta....isto tako misli da su igracke i rucice prljave i da ce se od prljavstine razboleti ako ih stavlja u usta a nece da zna da dete u toj fazi istrazuje svet i preko usta i da trganjem prstiju ili igracke samo rasplace dete....a da joj se ne kaze 100 puta razumela bih, ali ovako je jasno da ona to sto mi kazemo ne uzima za relevantno.....e to joj zameram, tu aroganciju kojom ona nastupa prema malom a uopste ga ne poznaje niti se trudi da ista sazna, ja joj pricam a ona me ni ne slusa....

)))mada, ja joj redovno nesto ispricam cisto da ne bude da cutim...i nesto misli, nece je dete ni voleti ako joj glavna rec bude no-no, kritikovanje i osujecivanje u igri....