neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
kako bepče ? jel raste ?
što te nema ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bepče ? jel raste ?
što te nema ?
neizreciva,ko da nam je ista svekrva,dosadna do zla..I moje dete ima tek godinu dana,i kad je ostavim malo kod nje ona detetu prica neke gluposti,i uci ga nekim nebulozama kao da dete ima 5 god,,,zatucana zena zivi u vremenu pre 30 god,kako su se tad vaspitavala deca.Blago tebi kad ti nije blizu,ova je samnom u istom dvoristu i izludjuje me.Ali nedam ja na sebe.
Строго ме болело уво да придобијам било кога од мужевљеве уже и шире родбине. Они су морали да придобију мене.
Муж такође није од оних који зивкају (су зивкали, пошто је покојна) маму сваки други дан.
Уосталом, какав је то мушкарац који не може да се емотивно откачи од родитеља.
ovo je vise bila info
zabave radi
Строго ме болело уво да придобијам било кога од мужевљеве уже и шире родбине. Они су морали да придобију мене.
Муж такође није од оних који зивкају (су зивкали, пошто је покојна) маму сваки други дан.
Joj vi delite dvoriste a ja stan od 60kvadrata...i to zena u penziji..budi srecna sto mozes negde i da pobegnes... Moja sveki mora svuda da gura nos... Pre par dana smo se ja i muz (i bebica od 3 mes) dogovorili da idemo u goste kod njegove sestre...ja nisam ni znala da ce i ona sa nama i ugurala se nekako,a ja hocu da svisnem...i nije mi dala mira..htela sam da pricam malo sa njegovom sestrom a ona me svuda prati... Da ne pricam za bebu od 3 mes sto je uci tasi,tasi...ili joj daje glodalicu i ubedjuje da ce joj krenuti zubici... Kao da je ona najpametnija, a majke najbolje znaju sta je svom detetu... Uzas!
Sad ces da me pljujes ali jesi li sigurna da ti bas uvjek znas sve najbolje, vjerovatno ste iste pa zato ste i stalno u svadji, ne znam sta je problem sto ti djete uci tasi tanana, mislim pjeva joj i igra se sa bebom to je za pohvalu a ne za osudu, (ja sam djetetu pjevala u porodilistu da li je to prerano) umjesto sto rezis ja bi se lepo obukla i sa suprugom u grad na pice ili sa drugaricama, kada se vratis nju ce djete izmoriti nece imati zelje do kraja dana da mu pridje a i ti ces biti zadovoljna jer si izasla iz kuce i posvetila malo vremena sebi, okreni losu situaciju u svoju korist, mladja si budi i pametnija, znas kako kazu ako ne mozes da ih pobjedis nasamari ihsta te kosta koja ljepa rec tipa "jos sto lepo kuvate", pa joj uvalis da svaki dan kuva rucak, "niko ne zna da pocisti kao ti" pa joj uvalis da cisti ceo stan, djete te nece manje voljeti ako vreme provodi i sa nekim drugim, ti si majka i to nista ne moze zamjeniti. Iz tvojih postova osjecam veliku dozu frustracije a cisto sumnjam da je samo svekrva tome kriva, nazalost prinudjena si da zivite zajedno, to ne mozes promjeniti ali mozes mnoge druge stvara, umjesto da se svadjas sa njom navedas je da te zavoli, babe su ti kao i mala djeca, ispricas im lepu pricu i one presretne i sve ce ti dati i sve za tebe uciniti
![]()
Ovo da su kao mala deca potpisujem,samo prica i sve na salu...Sad ces da me pljujes ali jesi li sigurna da ti bas uvjek znas sve najbolje, vjerovatno ste iste pa zato ste i stalno u svadji, ne znam sta je problem sto ti djete uci tasi tanana, mislim pjeva joj i igra se sa bebom to je za pohvalu a ne za osudu, (ja sam djetetu pjevala u porodilistu da li je to prerano) umjesto sto rezis ja bi se lepo obukla i sa suprugom u grad na pice ili sa drugaricama, kada se vratis nju ce djete izmoriti nece imati zelje do kraja dana da mu pridje a i ti ces biti zadovoljna jer si izasla iz kuce i posvetila malo vremena sebi, okreni losu situaciju u svoju korist, mladja si budi i pametnija, znas kako kazu ako ne mozes da ih pobjedis nasamari ihsta te kosta koja ljepa rec tipa "jos sto lepo kuvate", pa joj uvalis da svaki dan kuva rucak, "niko ne zna da pocisti kao ti" pa joj uvalis da cisti ceo stan, djete te nece manje voljeti ako vreme provodi i sa nekim drugim, ti si majka i to nista ne moze zamjeniti. Iz tvojih postova osjecam veliku dozu frustracije a cisto sumnjam da je samo svekrva tome kriva, nazalost prinudjena si da zivite zajedno, to ne mozes promjeniti ali mozes mnoge druge stvara, umjesto da se svadjas sa njom navedas je da te zavoli, babe su ti kao i mala djeca, ispricas im lepu pricu i one presretne i sve ce ti dati i sve za tebe uciniti
![]()
.
Pa jes', šta ima da je zivka? Žena je pokojna, računi poravnjani, svima čista savestМуж такође није од оних који зивкају (су зивкали, пошто је покојна) маму сваки други дан.
Tačno! Još ako se ne prikloni ženinim roditeljima, baš je nikakavУосталом, какав је то мушкарац који не може да се емотивно откачи од родитеља.
Kakvu grešku ima tvoj muž kada su morali da te pridobijaju?
Pa jes', šta ima da je zivka? Žena je pokojna, računi poravnjani, svima čista savest
Tačno! Još ako se ne prikloni ženinim roditeljima, baš je nikakav![]()
Овде се свако мало нека жентурача накачи на моје постове.![]()
Još jedan pristojan post potkrepljen argumentacijom![]()
Знам, разбеснео ме је текст са линка.
Sad ces da me pljujes ali jesi li sigurna da ti bas uvjek znas sve najbolje, vjerovatno ste iste pa zato ste i stalno u svadji, ne znam sta je problem sto ti djete uci tasi tanana, mislim pjeva joj i igra se sa bebom to je za pohvalu a ne za osudu, (ja sam djetetu pjevala u porodilistu da li je to prerano) umjesto sto rezis ja bi se lepo obukla i sa suprugom u grad na pice ili sa drugaricama, kada se vratis nju ce djete izmoriti nece imati zelje do kraja dana da mu pridje a i ti ces biti zadovoljna jer si izasla iz kuce i posvetila malo vremena sebi, okreni losu situaciju u svoju korist, mladja si budi i pametnija, znas kako kazu ako ne mozes da ih pobjedis nasamari ihsta te kosta koja ljepa rec tipa "jos sto lepo kuvate", pa joj uvalis da svaki dan kuva rucak, "niko ne zna da pocisti kao ti" pa joj uvalis da cisti ceo stan, djete te nece manje voljeti ako vreme provodi i sa nekim drugim, ti si majka i to nista ne moze zamjeniti. Iz tvojih postova osjecam veliku dozu frustracije a cisto sumnjam da je samo svekrva tome kriva, nazalost prinudjena si da zivite zajedno, to ne mozes promjeniti ali mozes mnoge druge stvara, umjesto da se svadjas sa njom navedas je da te zavoli, babe su ti kao i mala djeca, ispricas im lepu pricu i one presretne i sve ce ti dati i sve za tebe uciniti
![]()
Slazem se...jesi u pravu kad bolje razmislim..umori se i ona nekad od nje, vec je teska i trazi da se nosi.. Ne bih da je hvalim jer nije zasluzila, uvredila me par puta i to je za mene gotovo.. Mozemo da pricamo normalno i oslanjam se na vi, sa distancom... Bilo bi mnogo bolje da imam podrsku od muza, ne bih se nervirala... Da mi treba prostora,treba mnogo...jer sam zivela u kuci i odjednom 4 zida.. Razmislicu o ovome sto si mi rekla, uvalim joj dete i izadjem![]()
Slazem se...jesi u pravu kad bolje razmislim..umori se i ona nekad od nje, vec je teska i trazi da se nosi.. Ne bih da je hvalim jer nije zasluzila, uvredila me par puta i to je za mene gotovo.. Mozemo da pricamo normalno i oslanjam se na vi, sa distancom... Bilo bi mnogo bolje da imam podrsku od muza, ne bih se nervirala... Da mi treba prostora,treba mnogo...jer sam zivela u kuci i odjednom 4 zida.. Razmislicu o ovome sto si mi rekla, uvalim joj dete i izadjem![]()
bili i odradili...standardno moja sveki pokusava da tera svoje ali ja vise ne cutim i bude po mom kad je dete upitanju, vidim da joj ne prija ali njen problem...zavrsili smo sa periodom kad sam ja sebe ujedala za jezik....
a kad se setim, nedavno si napisala da je tvoj muž REŠIO PROBLEM i da ti problema nemaš...a ja sam ti rekao da ne može muž da ti rešava probleme u tvojim odnosima sa bilo kim...no, ti si rekla da je on pravi muškarac i da zna to da reši..i da je rešio...nije da mi je drago što vidim da si i dalje u problemu, ali da ti kažem...u tom odnosu TI SI NAJVEĆI PROBLEM...što pre shvatiš to, pre ćeš biti sretna i zadovljna...
a konstantnim teranjem svog muža da reši ono što je neršivo, ne daj Bože, ali oteraćeš na kraju muža od sebe...svekrvu od njega NEČEŠŠ...
ja bi joj se krvi napila i sve ucinila da taj brak pukne