nikodija
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
to je zato što si loša svekrva
Slažem se sa ovim što si napisala...ali nije bitno da se ja složim...jer ja se ne gložim...
Jeste ja cu biti jako losa svekrva
zezam se, ali od kako mi je starije djete doslo sa pricom "znas mama ja se zaljubio" ( misli zaljubio... nezna sam nos da obrise, a on se zaljubio
) tada sam pocela da razmisljam malo na drugaciji nacin, kada mi moja svekrva ide na zivce ja se pokusam postaviti u njenu kozu, ona je zena koja je zivot posvetila svojoj djeci a ja sam dosla i pre svadbe postavila ultimatum da NIKADA ne zelim da zivim sa njom i odvela joj sina preko 100km daleko, naravno da se necu preseliti kod nje zato sto je njoj tesko ali mogu joj izaci u susret sa nekim sitnicama tipa da je pusti da se igra sa djecom do volje kada odemo kod nje, da joj ne stojim nad glavom i ne zanovjetam bas na svaku sitnicu, mada ona vec dobro zna sta ja ne dozvoljavam i to postuje... popustim joj sat dva pa smo opet mirni 15-20 dana

....i za moj brak ne brini, sve je pod kontrolom 
Zato mi treba malo prostora i slobode, da odmorim...imam i ja dusu 
ja sam ovih dana cula od muza kako moja sveki nije korektna ni prema svojoj rodjenoj cerki....kako onda ocekivati da bude korektna prema meni???....bilo bi zaista smesno