Sve krece od sitnica, nekih sitnih postapalica i podbadanja koja iskuliras, a vremenom to preraste u sve vece i vece i onda jednog dana se okrenes i zapitas odkud to sad, a nisi primetila da te ta osoba vec duze vreme podbada i provocira, pa kad ne reagujes, prerasta u sve gore - to se ne desava samo sa svekrvama da me neko ne razume pogresno da svaljujem sve na svekrve

ali ovde su teme svekrve!
Bas iz tog razloga sam ovde, da vidim od kojih to sitnica pocinje da znam kako da se postavim, jer vidim, nazalost, mnoge od vas imaju veoma velikih problema ''zahvaljujuci'' svekrvama koje vole da se mesaju u sve i da za sve budu pitane.
Decko i ja se zabavljamo 3 i po godine, igrom slucaja se desilo tako da smo iz dva razlicita grada, opstali smo zajedno zahvaljujuci samo nasem trudu, zelji i ljubavi, verujem da su se i mnoge od vas susretale sa tim i znaju koliko je tesko odrzavati vezu na daljinu. Samim tim vidjamo se redje, a jos redje vidjam njegovu mamu. S' obzirom da smo dugo zajedno, imala je i ona par ispada prema meni. Nisam dosla u situaciju da me je uvredila pa zato kazem ispada, ali sam ja to lepo sve odmah rekla mom dragom kad smo bili nasamo pa da je on koriguje kad je tu. Inace, nije losa zaista ne mogu dusu da gresim, ali svakako recimo da je nas odnos tek na pocetku, videcemo sta ce biti sad na leto kad se ja uselim, a ona se iseli iz kuce jer je takav dogovor, tako su se moj dragi i njegovi roditelji dogovorili odavno. Imaju kucu na sprat, brat od mog decka i njegova zena zive na spratu, moj dragi i njegovi roditelji u prizemlju, stan su kupili sebi i na leto prelaze u stan, a ja se useljavam (da me neko ne optuzi posle kako isterujem svekrvu iz rodjene kuce

)