melita-m
Ističe se
- Poruka
- 2.733
moja svekrva je od mene starija 40 godina,znaci moze baba da mi bude......i o cemu mi da pricamo??????????????
Moja svekrva je od mene bila starija 29.g. i nikad ni o čemu nismo umele da razgovaramo. Njena majka je od mene bila starija 60.g. i uvek, ali uvek smo imale teme za razgovor. Mislim da je sve'dno ko je koliko od koga stariji, ako imamo nešto zajedničko, imamo, ako nemamo, onda 'ebiga, glupo je na takav način pojednostavljati stvari iliti probleme.

instiktivno ne zelis nikome zlo i instiktivno krenes i da pomognes, ali ako se tu ukljuce jos neki faktori....
Igrom slučaja moja kuca se zove Milica, a što se mačketine tiče, pa šta da ti kažem, mačka ko mačka, umiljata kad joj treba, skotina kad poželi. Grebala moju Milicu svako malo, a opet dobijala mlekce i pažnju kakvu samo poželeti možeš. Tako ti je to valjda i u životu, nekog "ogrebeš" a taj ti sve prašta, nekog maziš a taj te grebe, **** i sve tako ukrug, neka svekrva je dosadna dozlaboga ali dobra duša, pa joj sve praštaš i samo ovde kukaš jer ne znaš šta bi drugo, nervira te do u besvest,a ipak nije loša da joj mater,a opet imaš i neke druge svekrve, skotine najobiččnije a njihovi sinovi ih služe ko da su za to plaćeni, a snajkama preostaje samo ili da se povinuju ili da odlepe načisto, ili da pišu po forumima.

Eh, pocela sam da citam vasa iskustva da bih sklopila neku sliku sta od prilike mogu da ocekujem i cega da se cuvam
moram vam reci da je lepo sto pisete svoja iskustva, dok ovde olaksate svoju dusu, jer neke stvari treba i precutati zar ne
, ipak ne zadrzavate u sebi gorcinu i omogucavate drugima da mozda nesto nauce iz vasih ili tudjih gresaka, svakako je da nas necije iskustvo tera da se zamislimo kako se mi to ponasamo prema drugima, narocito prema svojim bliznjima. Samo sam htela da vas pozdravim i ohrabrim, trenutno sam na poslu pa nemam puno vremena. Trebalo mi je 2 nedelje da iscitam temu od pocetka do kraja
Imam ponesto i da napisem ali drugom prilikom, samo da vas pozdravim i samo nastavite sa pisanjem, ja se od danas zvanicno pridruzujem ''klubu''