- Poruka
 - 1.406

Aaaa cisto me zanima o cemu ti to?!ja se ne slazem sa odredjenim metodama vaspitavanja unucica moje svekrve, ali to nema veze sa mojim i njenim odnosom, tj kako se ona prema meni ophodi, sto je za svaku pohvalu i dalje... ja zenu jos uvek upoznajem i jos uvek imam najbolje misljenje o njoj kao o zeni, majci i svekrvi, e sad sto razmazuje i ostavlja da joj unucici budu nevaspitani to je cisto njen problem jer je tu moja jetrva i mnogo zeznula... elem da ne trubim, stvarno ne kapiram o cemu ti pricas kad sam ja uglavnom u poslednje 2 strane komentarisala mackicinu svekrvu, a ne svoju... tako da me se okani ako zelis da se kacis sa nekim, nadji nekog rasterecenijeg...
![]()
Neću da se kačim, nedobog, samo mislim da LAŽEŠ, ili sebe ili ne znam ni ja koga, tvoj problem, mislim da ni nemaš problem, samo ga sama sebi namećeš, stvaraš, kako - god, i uživljavaš se u stvarne probleme, mačkice i ostalih jadnica, baš su jadnice, samonom zajedno, ali mislim da ti jednostavno IZMIŠLJAŠ probleme da bi se uklopila u ovu jebenu temu.
P.S.
A šta te boli uvo šta jetrvino dete radi tvojoj sveki, mislim da si zaludna, da ti je jednostavno dosadno, pa prekraćuješ vreme na netu, kao i ja uostalom, samo hvala dragom bogu, ja više nisam u toj vašoj bolesnoj priči. A mačkicu baš, baš, baš žalim, i preporučila bih joj da menja muža, ne svekrvu.

ja se ne slazem sa odredjenim metodama vaspitavanja unucica moje svekrve, ali to nema veze sa mojim i njenim odnosom, tj kako se ona prema meni ophodi, sto je za svaku pohvalu i dalje... ja zenu jos uvek upoznajem i jos uvek imam najbolje misljenje o njoj kao o zeni, majci i svekrvi, e sad sto razmazuje i ostavlja da joj unucici budu nevaspitani to je cisto njen problem jer je tu moja jetrva i mnogo zeznula... elem da ne trubim, stvarno ne kapiram o cemu ti pricas kad sam ja uglavnom u poslednje 2 strane komentarisala mackicinu svekrvu, a ne svoju... tako da me se okani ako zelis da se kacis sa nekim, nadji nekog rasterecenijeg... 

znaci slatko me ismeja... 

)))))))), pa nemam sa kim da se svadjam