- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
original postavio mackica
....kad spanać ne sme da se podgreva.....
i to (nećeš verovati) od nesuđene mi svekrve.Možda im je to neka lozinka 
Spanac stvarno i nije dobro podgrevati.
Nije nikakva fora, nego tada zaista oslobadja jednu materiju koja je uslovno receno stetna.
Mislim da se to odnosi na pire od spanaca, ne bas na corbu ali svejedno.
Mackica ustvari ima problem sa muzem, koji svojoj majci ne ume da majci kaze ono sto treba da joj kaze.
Ja bih se mnogo naljutio da mi tako nesto uradi ali moja majka to zna, pa mozda zato i ne radi.
Doduse, mi ne zivimo u zajednici pa tako nesto ima malo sanse da se desi, ali se jeste desavalo da meni kaze kako bi ovo ili ono mogla da radi ovako ili onako i zasto radimo ovo ili ono....nekad bih precutao takve primedbe, nekad bih prosto rekao da mi eto, radimo tako i da isto tako neki ljudi njihovih godina ne radie i ne obavljaju stvari onako kao sto ona i otac rade, so what

A kad ja kazem da zamijerim muzu za neke stvari onda sam rospija puna hejta,evo i jedan muski da kaze istu stvar!
e zenska nasmeja me do suza!!! 
E onda mi je bas drago!![]()

A kad ja kazem da zamijerim muzu za neke stvari onda sam rospija puna hejta,evo i jedan muski da kaze istu stvar!

Zamalo da mi budes simpatican
Sve mislim da si ti u stvari jedna svekrva takav/a narogusen/a![]()

Zamalo da mi budes simpatican
Sve mislim da si ti u stvari jedna svekrva takav/a narogusen/a![]()

Dlakavaaaaaa onda si moja qq![]()
ijuuu crna elle nasla te je i ovde!!! 
![]()
![]()
ijuuu crna elle nasla te je i ovde!!!
![]()

Ma znala sam ja nemo's od vraga pobijec!!!
Al sad je skuzila da sam je provalila pa pobijeze nema je vise!!!!![]()

mackice imam je potpuno istu
Ma pootrovacu ja nju...![]()
Uh, uh, uh, aj da ne cepidlačimo, al' bila si tri ipo meseca trudna kad si tu svoju hvalila do neba, sad si manje od tri ipo, pa šta se to toliko promenilo, sem tebe, draga kockice![]()
nego onu mackicinuuu... 
Ja sam ljudi posustala...
S jedne strane je to dobro, jer se ne nerviram više toliko ali sa druge... kao mrtva sam.
Ova moja nije normalna žena i kvit
Ja verujem da svaka prepričana sitnica može da nagna čoveka u nevericu i smeh; ali kad živiš sa deset takvih 'sitnica' dnevno, nije ni smešno, nije ni za čuđenje, nego ako nisi agresivan tip (kao što ja nisam) - to je samo za depresiju
Bolje mi je bilo kad sam
Možeš ti skeneru meni da kažeš da sam sujetna, i gluposti o kulinarskim sposobnostima, ili čišćenju - šta većAli da je ona toliko istripovana da je moje dete njeno dete
i da baš ni o čemu ja nemam pojma....
Evo šta se desilo poslednje - ja sam mislila da ona mene nešto ne opanjkava; u stvari muž mi to nikad nije prenosio (hvala mu); kad sasvim slučajno čuh razgovor koji je ona mislila da ne čujem
Skuvala ja (smej se skeneru, smej) neku čorbu... I muž se baš oduševio što je za njega retko; pogotovo ako je reč o supama čorbama i ostalim zdravim jelima... I ona odlepila. Poludela![]()
Počela da se dere na njega što mu se svidela; kao moš' misliti, tu pavlaka, ja to ne bi ni probala luda
i došli dever i jetrva i ona prosula čorbu u wc šolju da je oni ne bi probali
I muž pita jel' ostalo čorbe, a ona (ne znajući da ja čujem) naravno da nije, kako je uopšte ONA (tj ja
) ostavila čorbu, da nas otruje, kad spanać ne sme da se podgreva
I tako, ja samo rekla mužu posle što si blesav da je pitaš da li je probala, kad nikad ništa što sam ja skuvala nije htela da proba; ali uvek je ispljuvala - ovo nezdravo, ovo otrovno, ovo ružno, ovo ja imam bolji recept....
A za dete, majke mi nemam živaca da pišem... Ne mogu, ubija me žena, polako ali sigurno![]()
Sledeci put samo molim te citaj malo bolje...![]()
Ma samo zbog tebe i pratim ovu odvratnu temu kojoj nema kraja, a ti si me baš, baš, baš, a, ne bih da te nerviram, nije vreme za nerviranje, ali probaj ti da čitaš draga kockice, šta si pisala u Julu, a šta danas pišeš, a nikako ne vidim da se tvoja "najbolja sveki na svetu, bolja od tvoje rođene majke" nešto promenila, sem tvog viđenja iste, iz ovog, sadašnjeg ugla, ili kako-god bilo da bilo, nešto tu ne štima.
ja se ne slazem sa odredjenim metodama vaspitavanja unucica moje svekrve, ali to nema veze sa mojim i njenim odnosom, tj kako se ona prema meni ophodi, sto je za svaku pohvalu i dalje... ja zenu jos uvek upoznajem i jos uvek imam najbolje misljenje o njoj kao o zeni, majci i svekrvi, e sad sto razmazuje i ostavlja da joj unucici budu nevaspitani to je cisto njen problem jer je tu moja jetrva i mnogo zeznula... elem da ne trubim, stvarno ne kapiram o cemu ti pricas kad sam ja uglavnom u poslednje 2 strane komentarisala mackicinu svekrvu, a ne svoju... tako da me se okani ako zelis da se kacis sa nekim, nadji nekog rasterecenijeg...