Nazica
Obećava
- Poruka
- 91
Ja sam možda budala;a li ja mrzim kad se muž svađa sa njom zbog mene. Ako nisam sama sposobna da rešim neki naš odnos, jer to je odnos između mene i nje - još gore se osećam ako on to radi, pogotovo što on nema nimalo suptilnosti, on je odmnah izvređa, izviče se na nju; a ona kad - tad nađe način da meni nasamo to prebaci na hmmm.... ružan način, blago rečeno
Tek se onda osećam kao kreten.
Ma bilo je situacija... on dođe kući, ja na ivici nervnog sloma, on ode kod nje, kaže joj svašta; a ona sutra meni na kvarnjaka - jel' ti ne možeš meni sama da kažeš šta ti smeta, nego moraš da me zavadiš sa sinom? Imaš i ti sina, samo da ti se ne vrati tako
A ja jesam rekla, ali ko me yebe...
Ma, jesam vam pisala ovde ono veče za večeru? Ja napravila večeru, i dok sam bila u kuhinji; ona malom rekla kako će on ada mu ispeče krompira samo da ja izađem iz kuhinje. Ja završila, kad oni dolaze, kaže mali - sad će baba meni da peče krompira. Ja kažem neće, večera je gotova.
Ona kaže - ali on hoće. Ja - baš me briga što hoće, večera je gotova.
On počeo da se dere, pošto vidi da može da istera svoje, ona me samo pogledala i počela da ljušti krompir. Ja malog odvela dole na kupanje, došao muž, ja mu sve ispričala, on otišao i rekao joj - ne možeš tako, ne može ni svaki dan da jede krompir, uostalom, ako je J smislila i napravila već nešto drugo, moraš to da ispoštuješ... Ona mrtva-ladna na tanjiru donela krompirMm pšoludeo i bacio ga u smeće njoj pred očima, ona pogleda mene i kaže - jel' vidiš šta si uradila, i dete da ti ostane gladno zbog tvog inata
Šta reći.
Eto, zbog takvih stvari ja mužu ni ne pričam više njene gluposti, a i kad on nešto vidi ne dopuštam mu da se meša. On posle ode a ona nagazi na mene, ili tri dana ide dig nutog nosa po kući i lupa nečim non-stopA mislim da me to u stvari najviše izludi.
Pre neko veče smo bili na slavi kod kumova, i ona čuvala malog, mislim možda treći put od kad se rodio da mi idemo negde uveče i njoj ga ostavljamo! I vratili se poprilično kasno (oko 1 pp), baš smo se lepo proveli i opustili; a ona juče ceo dan - kao pušteni s lanca, nemate mere, ni stida ni srama; šta će to jadno dete pored takvih roditelja da nauči
![]()
Ja bih je zadavila da tako mrtva-hladna donese MOM detetu krompire.Poen za tvog muza
Sve su to ljubomorne vestice.
Kod nas sam ja ta koja sprema rucak,znaci moja sveki ne mrdne prstom sto se toga tice.Jednom prilikom dosla ja malo kasnije kuci jer sam imala nekih vaznih obaveza a ona digla nos do neba i sprema rucak za sina i uz to brblja na moj racun a mm zatvori vrata od kuhinje a ja se u tome ismejah(od muke).I ona ulazi i prinosi sinu da jede a mene ko j...
I zato,te takve ne treba zaliti nego im lomiti zivce dok se ne smire
Mm pšoludeo i bacio ga u smeće njoj pred očima, ona pogleda mene i kaže - jel' vidiš šta si uradila, i dete da ti ostane gladno zbog tvog inata 
...ccc..
..ili da se ne ureknem.. 

nadam se da ce se nesto lepo desiti pa da mozete da krenete da zivite sami...