- Poruka
- 1.406
Ah mlekce, da sam nešto nadarena, a nisam, romane da napišem i Pulicerovu da zaradim od njenih "bolesti" i "bolesti"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah mlekce, da sam nešto nadarena, a nisam, romane da napišem i Pulicerovu da zaradim od njenih "bolesti" i "bolesti"![]()
- i pita sta se dogadja? Rekoh, nemam pojma, svekrva je u svojoj sobi.

Ooooo super, ta je imala stila, moja nije bila tako fleksibilna, ako joj došlo da se svađa, vukla braco i za rukav, a znala i šamare da nalupa, obično svekru, jednom pokušala i meni, ja 168cm, ona metar ipo, haha, uhvatila je za ruku, malko zavrnula, više nije pokušavala, al da je lajala, uhhhhhh

Aaaaaaaaaaa daaaaaaaaaa, a imala običaj da kaže dok sam bila mlada i vitka, za bilo koju vitku ženu: ruuuuužnooooo mršava, sa pogledom na mene, a kada sam se ugojila, još uvek ne debela, samo me ima da tako kažem haha, e onda je bilo, ju kako je ružna i baš debela, opet sa pogledom na mene![]()
tkacio:

A pazi ovo. Moja bila čuvena lepotica, ali stvarno, gledam slike i ne mogu da verujem koliko je bila lepa, plavuša prirodna, loknice, oči zelene, noge ko Šeron Stoun, svekar jedna obična (divna i predivna) osoba, ćelav sa tri banke, stariji od nje 11.g.
Ja, najobičnija među običnima, MM kao njegov ćalac, i gle razlika u godinama 11, a njen komentar: udala sam se za njega zbog para, kinte nikad nemamo, ne na pretek no ni dovoljno za opstanak, svašta nešto radimo da preživimo i sinovima pomognemo,
Jednom odlepim i priupitam je kako se desilo da se ona takva lepotica udala za mog svekra, a ona će meni: pa imao zemlju, a mene samo to u životu zanimalo, mislim zemlja, pa rekoh ajmo dalje, kako onda VI mene prozivate da sam se za vašeg sina udala iz interesa, a ona će: e on je moj sin, a ti si PROLAZNA![]()

Moja ne da nije bila lepotica, nego je MM, jednom, u nastupu surove decije iskrenosti pitao oca zasto mu nije nasao neku lepsu majku, da se ne stidi pred drugovima?
U stvari, kad pogledam njene slike od ranije, bila bi ona ok da nije bila ispijena ko suseni bakalar - a ovako je ispadala ko karikatura...![]()
Joj, bas ti je situacija teska. Sto ne odes odatle, vrati se kod svojih, a kod njih ces normalno odlaziti sa detetom da ga vide. Previse me podseca na moje selo...
Moje najiskrenije saucesce Jeko.
Koliko god se trudile, tesko da i jedna od nas potpuno zna kako ti je...
Posto imam jako dobro drugaricu koja je bila u istoj situaciji, poucena njenim iskustvom mogu da ti kazem samo nekoliko stvari.
Prvo - koliko god to surovo zvucalo, tvoje dete NIJE tvoj muz! Ne dozvoli nikome da ga gura u oceve cipele, bez obzira iz koliko ljubavi da to radi, ali isto tako, pazi - nemoj ti da upadnes u zamku da se posvetis SAMO i ISKLJUCIVO detetu a da pri tom zaboravis na sebe i svoje potrebe.
Sa njegovom porodicom odrzavaj KONKRETNE odnose, ali ne dozvoljavaj nikakva preterivanja. Normalno je da se vidjate za praznike, recimo, ali to ne znaci kako svaki praznik MORATE da provodite sa njima.
Postoje samo DVA datuma u godini kad cete se skoro sigurno vidjati - onaj, koji je bio rodjendan tvoga muza i onaj koji oznacava godisnjicu njegove smrti. Dok god se vidjas sa njima u ta dva dana, niko ne moze da ti prebaci kako si presekla sve veze...
Na kraju krajeva, ako te mnogo smaraju oko klinca, t.j. kad ti doneses odluku oni pokusavaju da nametnu neku svoju - koliko god da je "kvarno", vadi se na pokojnog muza - eto, bas ste jednom pricali o takvoj situaciji i on je rekao kako bi... Tako ces isterati svoje na "finjaka".
Zelim puno srece i tebi i malcu, znam da vam nije lako ali uspecete - videces!![]()

Moje svekrve nema 1 godinu.
Bila je lepa zena, obrazovana i puno je putovala.
Ostvarila se na svim poljima.
Mnogo sam do nje naucila.
Da je nisam postovala, ne bih je nikada ovako javno ni pominjala jer je greh mrtve pljuvati.
@dragice, gde ce ti dusha, jadnice?![]()
Moje svekrve nema 1 godinu.
Bila je lepa zena, obrazovana i puno je putovala.
Ostvarila se na svim poljima.
Mnogo sam do nje naucila.
Da je nisam postovala, ne bih je nikada ovako javno ni pominjala jer je greh mrtve pljuvati.
@dragice, gde ce ti dusha, jadnice?![]()

i hvala na savetima![]()

Bata, mali Aleksa!!!