njh ne mozes da promenis nikada a njega mozes samo da urazumis...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala ti Tanjice, i ja se nadam da cemo pobecii odatle sto pre da jednoga dana ne bi doslo do toga da samo ja i sin odemo...![]()

Mozda, ali neka nek prodje jos malo. To ce mi biti poslednji adut...Nazaalost...

i za tebe i tvog Stefija!
, ali nije ona kriva što je pre par meseci mom mužu palo na pamet da kupi motor i ubedio je mamicu da podigne kredit za to i da ga naravno ona plaća. Ja sam bila protiv, a on zapeo. Pa kad već ona plaća digla sam ruke od rasprava. Krivo mi je palo što taj novac nije uložila da sredi stan ili tako neka domaćinska investicija. Ali ako mama želi da udovolji sinu neka joj bude, mada motor nije bio po njenoj volji, više je bila za promenu automobila. Sebi nisam dala za pravo da se mešam gde će da troši svoj novac. Na kraju MM se slaže da ako naiđe povoljna ponuda odmah možemo prodati motor i lova ostaje nama.
Pričekaj draga još se onaona nije pošteno zahuktala, al kad krene, sele moja osećaćeš se ko poslednja loša snajka na ovoj planeti. Pusti je samo da kaže sve što ima![]()
:???::???::???:A sto se ti @dragice osecas prozvanom, kada te sada ne pomenuh - samo sam ti pre rekla da ipak mrtve treba pustiti da na miru pocivaju.
Ogovaranjem svoje mrtve svekrve ti pokusavas da osvojis simpatije tudjih snaja - to ja mislim da radis, a to je ruzno.
Ako gresim, onda izvini.
Neshvatljivo mi je da su pare za plac (kako je pisala Stefica) otisle na svadbu?
Neshvatljivo!?!?
Doduse, ako su mladenci tako zeleli, onda neka bude.
Ali, ako to nije njihova zelja, onda je to jako zaostala sredina!
Kada se moj sin zenio, on je svojoj buducoj predlozio da samo sa kumovima odu i regstruju se u opstini, ali je moja snaja smatrala da ipak treba da bidu prisutni i roditelji (moj sin mi je rekao da mu je taj njen predlog ipak odgovarao najvise jer je znao da bi moj muz zeleo da prisustvuje vencanju, a isto tako je znao da,sto se mene, njegove majke tice, moze da odluci kako ga je volja).
Tako da je odluceno da bude jedan svecani rucak - i tada je moj muz napravio poveci spisak za taj rucak... ja se nisam mesala, ali se sin naljutio na oca i na kraju se sa ocem dogovorio da bude prisutno najvise 20 ljudi kako je i bilo.
Znaci, nisam imala "trosak" oko velike svadbe, ali moj sin i ovde ima stan, pola para smo mu mi dali kada ga je kupovao - ja cu uvek pomoci ako mogu i ako smatram da je to pametno ulaganje.
Po meni - bolje za stan nego za svadbu.
Ja ne znam kolika je plata moga sina jer ne zelim da znam , meni je to vrlo intimno pitanje.... ja sam u jednom trenutku shvatila da je moj sin odrastao covek i prosto sam ga pustila od sebe (to nije lako i to je jedan proces i prica za sebe...).
Inace, ja se nikada emotivno nisam odvojila od svoje nezne majke koje vise nema - ali sam imala veliku srecu da je ona bila pametna zena koja je obozavala moga muza, a i on nju).... da je bilo drugacije, brrr stvarno ne znam kako bi bilo, verovatno pakleno....
Moje iskustvo je da sam u zivotu uvek mnogo vise postizala (u tim porodicnim odnosima) ako sam isla na neki razuman razgovor sa muzem nego na direktnu svadju.
Svadjom samo druga strana postaje jos tvrdoglavija.
Takvo je bar moje iskustvo.
pozdrav
Uf koliko stranica o famoznim svekrvama
Moram priznati da je moja dobra i da nemamo sukoba
verovatno sto smo kilometrima udaljeni i vidjamo se dva puta godisnje:???:.Kada sam upoznala mog sadasnjeg muza,i pre nego sto sam odlucila da se vencamo,mnogo sam radila na temi "mame-svekrve-taste".Usmeravala sam ga u tom pravcu da ih trebamo postovati a nikako dozvoliti da nam se mesaju u zivot
.Verujete sto puta sam ponovila recenicu:"Nas zivot i dogovor,ne smeju da menjaju i koriguju nase mame!!!"Uspela sam u tome,kad god pokusaju,u startu reagujemo,da nebi posle

Jovanca, primetila sam da je sasvim drugacija situacija kada su bake muzeva u pitanju - ja tu imam jako dobro iskustvo!
A i moj otac (koji nikako nije voleo svoju tastu) je doveo maminu baku (znaci moju brabaku)koja me je cuvala prvih 5 godina zivota i docekala je i rodjenje moga deteta (to je prednost radjanja u mladosti, ali ima i mana, no to nije tema).
Te bake mogu biti jako drage.... ja sam sa muzevjevom bakom bila bas bliska (majka moje svekrve, ali njih dve se bai i nisu najidealnije slagale, no u to nisam ulazila), umrla je kada i moj tata... ona mi je ponekad i dete pricuvala za razliku od svekrve, i nekako je uvek imala vremena za mene, bas mi je ostala u dragoj uspomeni.
poz
![]()
matematika ti nije baš jača strana.Iz dnevnika jedne snaje:
- U cik zore "mama" odlazi na pijacu da kupi sve što je potrebno za nedeljni ručak, na kojem će da ugosti sina. Moraće i mene, ženu s kojom se njen sin oženio. Snaja sam i majka njenih unučića. Nije joj baš sasvim jasno, zašto se njen lepotan oženio sa mnom, "tom ružnom aljkušom koja ne ume ni jaje da isprži, tom murdarom koja se ne skida s telefona i ne pegla veš, te moj sin mora zbog nje da nosi izgužvane gaće. Šta je na njoj pronašao? Možda joj ona ženska stvar stoji popreko?", trtlja o meni lepoj komšinici Etotako.
Korakom predratne urođenice koja se od uroka štiti velikim narandžastim cegerom, ona tabana oko tezgi izgovarajući molitve boginji kulinarstva. Seljaci je mrko gledaju jer nemilosrdno pretura po krompiru, stiska paradajz, krojačkim metrom premerava dužinu paprike i praziluka. Uzbuđenje je dovedeno do vrhunca kad pred kasapinom Božom drži svoj krvavi trofej, miriše ga da bi mu procenila svežinu. Božino pregojeno telo, zauzdano preko stomaka krvavom keceljom, poskakuje dok visoko u vazduh baca sataru i dočekuje je zabijenu u rozbratnu na tezgi.
Pored šporeta započinje svoj šamanski ples iskuvavanja kostiju za supu. Masna para diže se iz lonca sa šupljom kosti čiju će srž njen sinčić posrkati, lebdi oko umućenih knedli, stvara pokoricu na sosu od rena koji njeno muško čedo najviše voli, obavija se oko cele njene temeljne pojave, kao sfumato oko Mona Lize.
Božije Oko koje sve vidi, u ovo nedeljno pre podne, zapaziće od vrele supe zamagljene prozore iza kojih kuvaju vredne majke. Neke su se podšišale, neke su stavile trajnu ondulaciju. Sve je spremno, ručak može da počne. Pivce se hladi. I piće, kao i jelo, svakog maminog gurmana podseća na ljubav koju je prvo spoznao usnama deteta, natežući je, kao pivo, kroz majčino mleko. Njen sin voli ga s penom.