Svekrve...neicrpna tema

Ah mlekce, da sam nešto nadarena, a nisam, romane da napišem i Pulicerovu da zaradim od njenih "bolesti" i "bolesti":D:D:D

Ma moja je bolovala od iste bolesti - s tim sto je kod nje, posto je imala 42 kile BUKVALNO bila dovoljna casa piva da pobrljavi!

E, a ako bi popila odmah je pocinjala da se svadja - nema veze sa kim!

Tako, jednom, tad smo jos imali samo najstarijeg, ona se obrusi na svekra - ovaj zapali iz stana. Ona onda predje na mog muza - i on hrabro zapali za ocem! Ona pokusa da se svadja sa mnom - ja se strateski povucem u kujnu. Ona onda predje na unuka, on joj, dete, zapali i skloni se kod mene...
Posle nekih petnaestak minuta MM se pojavljuje na vratima - tek kad je stigao do naseg stana moj se junak setio da je nas dvoje zaboravio u povlacenju :dash: - i pita sta se dogadja? Rekoh, nemam pojma, svekrva je u svojoj sobi.
Ode on do njenih vrata, oslusne, a zena se i dalje svadja!!!:???::???::???::???:

E, nisam mogla da odolim, morala sam da otskrinem vrata!!!:rumenko::rumenko::rumenko:

Ona stoji pred ogledalom i svadja se sama sa sobom!:dash::dash::dash::dash:

Kad smo to videli samo smo se strateski povukli - da ne smetamo...:whistling:

Ooooo super, ta je imala stila, moja nije bila tako fleksibilna, ako joj došlo da se svađa, vukla braco i za rukav, a znala i šamare da nalupa, obično svekru, jednom pokušala i meni, ja 168cm, ona metar ipo, haha, uhvatila je za ruku, malko zavrnula, više nije pokušavala, al da je lajala, uhhhhhh

Ooooo super, ta je imala stila, moja nije bila tako fleksibilna, ako joj došlo da se svađa, vukla braco i za rukav, a znala i šamare da nalupa, obično svekru, jednom pokušala i meni, ja 168cm, ona metar ipo, haha, uhvatila je za ruku, malko zavrnula, više nije pokušavala, al da je lajala, uhhhhhh

I moja je imala metar i po! Izgleda da je to ono u otrovima u malim bocicama...:mrgreen:

Aaaaaaaaaaa daaaaaaaaaa, a imala običaj da kaže dok sam bila mlada i vitka, za bilo koju vitku ženu: ruuuuužnooooo mršava, sa pogledom na mene, a kada sam se ugojila, još uvek ne debela, samo me ima da tako kažem haha, e onda je bilo, ju kako je ružna i baš debela, opet sa pogledom na mene:D:D:D

Aaaaaaaaaaa daaaaaaaaaa, a imala običaj da kaže dok sam bila mlada i vitka, za bilo koju vitku ženu: ruuuuužnooooo mršava, sa pogledom na mene, a kada sam se ugojila, još uvek ne debela, samo me ima da tako kažem haha, e onda je bilo, ju kako je ružna i baš debela, opet sa pogledom na mene:D:D:D

MM za moju tvrdi da je bila anoreksicar koji je najduze u istoriji covecanstva uspeo da prezivi!!!:otkacio:

Ona je kukala da je predebela cim bi imala vise od 40 kila!

Naravno, posto ja, osim kad sam bila klinka, nikad nisam padala ispod 58, mozes misliti koji su tu komentari padali po pitanju debelih!!!!:dash::dash:

A pazi ovo. Moja bila čuvena lepotica, ali stvarno, gledam slike i ne mogu da verujem koliko je bila lepa, plavuša prirodna, loknice, oči zelene, noge ko Šeron Stoun, svekar jedna obična (divna i predivna) osoba, ćelav sa tri banke, stariji od nje 11.g.
Ja, najobičnija među običnima, MM kao njegov ćalac, i gle razlika u godinama 11, a njen komentar: udala sam se za njega zbog para, kinte nikad nemamo, ne na pretek no ni dovoljno za opstanak, svašta nešto radimo da preživimo i sinovima pomognemo,
Jednom odlepim i priupitam je kako se desilo da se ona takva lepotica udala za mog svekra, a ona će meni: pa imao zemlju, a mene samo to u životu zanimalo, mislim zemlja, pa rekoh ajmo dalje, kako onda VI mene prozivate da sam se za vašeg sina udala iz interesa, a ona će: e on je moj sin, a ti si PROLAZNA:worth::worth::worth:

A pazi ovo. Moja bila čuvena lepotica, ali stvarno, gledam slike i ne mogu da verujem koliko je bila lepa, plavuša prirodna, loknice, oči zelene, noge ko Šeron Stoun, svekar jedna obična (divna i predivna) osoba, ćelav sa tri banke, stariji od nje 11.g.
Ja, najobičnija među običnima, MM kao njegov ćalac, i gle razlika u godinama 11, a njen komentar: udala sam se za njega zbog para, kinte nikad nemamo, ne na pretek no ni dovoljno za opstanak, svašta nešto radimo da preživimo i sinovima pomognemo,
Jednom odlepim i priupitam je kako se desilo da se ona takva lepotica udala za mog svekra, a ona će meni: pa imao zemlju, a mene samo to u životu zanimalo, mislim zemlja, pa rekoh ajmo dalje, kako onda VI mene prozivate da sam se za vašeg sina udala iz interesa, a ona će: e on je moj sin, a ti si PROLAZNA:worth::worth::worth:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Moja ne da nije bila lepotica, nego je MM, jednom, u nastupu surove decije iskrenosti pitao oca zasto mu nije nasao neku lepsu majku, da se ne stidi pred drugovima?:dash::dash:

U stvari, kad pogledam njene slike od ranije, bila bi ona ok da nije bila ispijena ko suseni bakalar - a ovako je ispadala ko karikatura...:sad2:

Mlekce, deluješ mi kao izuzetno zdrava, normalna i realna osoba, ovde se retko javljam, ponekad me neki post natera da pišem, ali sada ne želim više, čoveče, nema je VEĆ sedam godina, a dok se ovde sa tobom dopisujem, počinjem sanjati petak trinaesti, a još ni zaspala nisam.;)

Moje svekrve nema 1 godinu.
Bila je lepa zena, obrazovana i puno je putovala.
Ostvarila se na svim poljima.
Mnogo sam do nje naucila.

Da je nisam postovala, ne bih je nikada ovako javno ni pominjala jer je greh mrtve pljuvati.
@dragice, gde ce ti dusha, jadnice?:roll:

Moje najiskrenije saucesce Jeko.
Koliko god se trudile, tesko da i jedna od nas potpuno zna kako ti je...

Posto imam jako dobro drugaricu koja je bila u istoj situaciji, poucena njenim iskustvom mogu da ti kazem samo nekoliko stvari.

Prvo - koliko god to surovo zvucalo, tvoje dete NIJE tvoj muz! Ne dozvoli nikome da ga gura u oceve cipele, bez obzira iz koliko ljubavi da to radi, ali isto tako, pazi - nemoj ti da upadnes u zamku da se posvetis SAMO i ISKLJUCIVO detetu a da pri tom zaboravis na sebe i svoje potrebe.

Sa njegovom porodicom odrzavaj KONKRETNE odnose, ali ne dozvoljavaj nikakva preterivanja. Normalno je da se vidjate za praznike, recimo, ali to ne znaci kako svaki praznik MORATE da provodite sa njima.

Postoje samo DVA datuma u godini kad cete se skoro sigurno vidjati - onaj, koji je bio rodjendan tvoga muza i onaj koji oznacava godisnjicu njegove smrti. Dok god se vidjas sa njima u ta dva dana, niko ne moze da ti prebaci kako si presekla sve veze...

Na kraju krajeva, ako te mnogo smaraju oko klinca, t.j. kad ti doneses odluku oni pokusavaju da nametnu neku svoju - koliko god da je "kvarno", vadi se na pokojnog muza - eto, bas ste jednom pricali o takvoj situaciji i on je rekao kako bi... Tako ces isterati svoje na "finjaka".

Zelim puno srece i tebi i malcu, znam da vam nije lako ali uspecete - videces!:super::cmok:

i hvala na savetima:)

Da je nisam postovala, ne bih je nikada ovako javno ni pominjala jer je greh mrtve pljuvati.

Možda i jesam jadnica, ali pošto si me već optužila da se uvlačim tuđim snajkama, ne znam zašto bih o bilo čemu s'tobom polemisala, mada, i Hitler je bio slatko detence, gledala slike majke mi;)

Draga, postovanje je postovanje, a istina je istina!
Ja sam moju sveki duboko postovala zbog mnogih stvari i, generalno, smatram da je, bar za mene bila dobra (pogledaj temu o dobrim svekrvama), ali, nazalost, kao i moj pokojni otac volela je da "zaviri' u casicu.
To je cinjenica od koje nema bezanja, a samo onaj ko je prosao kroz slicnu situaciju Dr Dzekila i Mr Hajda moze da shvati o cemu se radi!!!
Zato, svaka cast ako je tvoja sveki bila super, imas dole temu pa pisi, bice nam zadovoljstvo da citamo, a mene i Dragicu pusti da se jedna drugoj "jadamo", jer, na kraju krajeva, mi "matore" zene radimo stvari na svoj nacin...:hvala:

i hvala na savetima:)

Molim i drugi put.
Nazalost, ovo je iz iskustva moje jako bliske drugarice koja je, uz to, strankinja, a nasla se, nazalost, sama, bez posla u tudjoj zemlji sa blizancima koji su tek punili tri godine.
Da bude jos crnje i gore, njena sveki, koja je inace zivela u svojoj kuci, cim joj je sin nastradao uselila se kod snaje u stan i nije se smirila dok ova jadnica nije, na kraju, pokupila decu i vratila se u svoju zemlju!:dash::dash::dash:

Posto sam bila uz nju te dve prve, najmucnije godine dok nije otisla kuci, dobro znam kroz sta je sve prolazila...

Ljudi samo da se pohvalim da sam u petak postala tetka !!!!:heart::heart::heart:
A moj dragi svekar mi nije ni cestitao. On, svekrva i zaova su bili svi na okupu kad sam im saopstila, i njih dve mi cestitaju, a on ne. A to verovatno zbog toga sto je covek poceo da radi, pa je nervozan. Pre par dana se vratio sa posla sav nadrndan i od tad ne progovara sa nama i svadja se sa sveki.
Ali su zato znali da mm prebace kako ih moji nisu zvali na slavlje. Pazi, za ovo nisam sigurna, ali dok smo bili kod mojih "neko" ( citaj moja zaova ) je non stop mm slao poruke koje nije dao da ja procitam a posle ih je odmah izbrisao kao i njegove odgovore. A samo ona zna tako da smara sa porukama, tinejdzerka, sta ces...Dobro keva kaze da ni ne zasluzuju da ih pozove kad zna kako se ponasaju prema meni.Mozda mislite da prenagljujem sa zakljuccima, ali vec sam prosla kroz istu situaciju kad je moj brat pravio vencanje, a moji svekar i svekrva nisu bili pozvani. Bio je sam naj, najuzi krug porodice, cak ni rodjena braca i sestre mog tate nisu bili pozvani. Jer bi u tom slucaju morali iznajmiti Hotel Park. Svekar i svekrva bukvalno nisu hteli da kazu dobro vece i dovidjenja mmojima kad su dolazili.

Back