mlekce
Aktivan član
- Poruka
- 1.364
Ja sam moju svekrvu zvala mama, ili nana, kao i klinci.
Svekra zovem tata ili deda, ali to mi ne smeta jer moj tata je bio taja, tajka, dejka, tako da je ono "tata" ostalo ne korisceno...
Sem toga, znam za slucak majke mog prijatelja koju CELO njegovo drustvo, kao i uza i sira rodbina zove "Majkica".
Ima zena ime, al' eto, nekako, prikacilo joj se to "majkica" pa je tako zovu i deca i unuci i cela rodbina i svi prijatelji...
Svekra zovem tata ili deda, ali to mi ne smeta jer moj tata je bio taja, tajka, dejka, tako da je ono "tata" ostalo ne korisceno...
Sem toga, znam za slucak majke mog prijatelja koju CELO njegovo drustvo, kao i uza i sira rodbina zove "Majkica".

Ima zena ime, al' eto, nekako, prikacilo joj se to "majkica" pa je tako zovu i deca i unuci i cela rodbina i svi prijatelji...
Njegova supruga nije htela da ih zove mama i tata i oni su stalno oko toga pravili zbrku. Uvek kao ona je nekulturna, ona je ovakva, ona je onakva. Dosla ja i cula sta im je rak rana, naravno odmah se odlucim za ono mama-tata

Tesko je poduciti nekoga ko je mutav, kome je sve jaoooo gde cu ovo, jaoooooo gde cu tako.
Stvarno mislim da sve ima svoj kraj ali ljudska glupost je beskrajna ! Mislim da je vreme najbolji pokazatelj i da se na kraju uvek iskristalise ko je u pravu a ko nije i da svako od nas treba da se zapita kad negde nije bio pravedan sta ce se dogoditi kad ista stvar zakuca na njegova vrata!

) i teskom zivotu sa svekrvom. A onda, gle cuda, ozeni se dever, dovede zmiju u kucu, one se zblize, sve najgore o meni pocese, ja i dalje kupujem, pomazem, negujem kad se razbole, iiiiii....posvadjase se. A onda obe dodjose kod mene da se zale i kukaju, a ja... samo zatvorila vrata i rekla muzu da od danas ni jedan dinar vise ne ide u njihovom pravcu.Takodje, smanjila sam njihovo druzenje sa decom i u njihovom se prisustvu ponasam kao da nesto smrdi... Sad su kao bubice, ne znaju sta ih snaslo...hi,hi.
a onda nema nazad...
(kao po obicaju) kuci danas