Sve u vezi lutalica ....

mmonica:
E, pa samo da vas obavestim da su stence pokupili sinteri. Oni su bili u krugu moje firme i sinteri su dosli dok sam ja radila, pokupili ih i dovidjenja. Odrasle kucice nisu, sva sreca!
Sad sam resila da tu zenku ciji su stenci bili vodim na sterilizaciju pa da budem mirna!
Da li zna neko ko jos radi sterilizaciju osim ovih iz Ovce? I koliko kosta sterilizacija?
Hvala unapred!

Centar za mesance i moze da ostane kod njih na post op 7 dana.Cena sa ostajanjem je 1800,a ako je odmah posle operacije uzimas onda 1500din.
Tel: 064/1808013

zamisli Jovana,danas mene i Dejana zamalo da otera obezbedjenje u ovchi kada smo nosili onu malu.Lili valjda....nismo imali lichne karte pa nas je matori dripac maltretirao.Jedva smo je predali na sterilizaciju...............

ha ha..znam ja za to..i ja sam dozivljavala isto..kao da ulazim licno kod predsednika drzave..ne moze bez licne..pa mene vozio tata jednom tamo da nosim moje na sterilizaciju i njega nisu pustili samo mene..i to mozes da umires -prvo licna pa ostalo..

da,kao da smo neki teroristi....kakvi kreteni. Matori iz obezbedjenja kaze kao da ga ne zanima nista,ako nemamo lichnu...a ja se iznervirala i pocela da mu serem kako mu je bitno samo ubijanje pasa,a Dejan ga izvredjao da je matori dripac.......hahahaha

Ne znam bas koliko je pametno (a i pristojno) vredjati te tamo ljude na takav nacin.
Sto ste finiji to su oni bolji prema vama. A ovako, vi ih izvredjate pa posle odete kuci, a ti psi ostaju tamo i sve ide preko njihovih ledja.

Tamo rade ljudi kojima nije bitno da li su te zivotinje zive ili mrtve,oni prema zivotinjama nemaju apsolutno nikakva osecanja,jer da ih imaju bilo bi im zao da im oduzimaju zivot,i oduvek je tako.
Prema takvim ljudima se i treba ponasati ovako kako su se poneli Dejan i Micaigoxy a mozda i gore,u ovim okolnostima nema tolerancije a kamoli pristojnosti prema ubicama,izmedjuostalog ni oni nemaju pristojnosti niti razumevanja prema nama koji ostavljamo dusu u sinteraju[centru za sterilizaciju]vec nas tretiraju kao mentole koji se bakcu sa psima i mackama.

Ako si fin prema nekome i taj ce biti fin prema tebi, ako vredjas nekoga ne mozes posle ocekivati nista lepo od te osobe. Sledeci put ih taj covek mozda ne pusti i ako budu imali licne karte, a to ide na stetu samo tim psima.
Ti ljudi tamo samo rade posao za koji su placeni, tj za koji ih placa grad, a na ljudima koji zele da pomognu tim psima ostaje da li ce nesto uraditi ili ne, a na vulgaran i nepristojan nacin moze samo da se izazove negativna reakcija.
Uostalom licne karte su obavezne, i tehnicki i pandur na ulici moze da uhapsi bilo koga preko 18 ko nema licnu kartu. Prema tome ponasati se zbog toga prema nekome bezobrazno i nekulturno samo pokazuje koliko je kucno vaspitanje tu odigralo svoju ulogu.
I da jos jednom napomenem da moze svako od vas da pravi sra.nja kad ga kod kuce ceka krevet i hrana, a bahatost moze samo da ide na stetu tim nesrecnim psima.

Dejan i ja cemo uzeti sutra ona tri steneta,prosetacemo ona dva psa koja su na sterilizaciji i odveshcemo jos jednog psa na kastraciju(naseg dragog Savu...)
A ti Mackic,Dejan ti porucuje da vise ne ostavljash shtence po mirijevu,ispred tudjih lokala i stanova,jer to nije ok(naravno ukoliko si ti ostavila one stence,a ti si osumnjiceni br. 1)

i josh nesto...oni rade tamo za platu,ali kakvu...KRVAVU........nikakva glad ne bi mogla da me natera da radim u kafileriji,niti u klanici,zato sto nisam ubica po prirodi kao ti ljudi koji rade takve stvari...pa josh i za pare........jebale ih te pare,ljudi vise ne znaju prave vrednosti u zivotu

nemamo pojma...iskreno............ne moze niko da ih smesti kod sebe,ali moramo ih uzeti posto ce ih ubiti,nesto cemo vec smisliti...Dejanu uvek ispadne neki kec iz rukava....nadajmo se da ce i sada biti tako,a sto se mene tiche,ja stvarno ne znam gde da ih smestimo

Ma na kraju ce ubice pasa i macaka jos ispasti i dobri ,hajde da se organizujemo onda da za njih u ime njihove dobrodusnosti,uputimo apel njihovim nadleznima da im povise platu,daju topli obrok,i obavezno daju i trinaestu platu,pa da i mi ispadnemo malo fini,kulturni i pristojni,sutra strajk ispred vlade Srbije za prava ubica-radnika u sinteraju,u novinama ce pisati o tome bre,mislim da ce biti prisutnih cak, 0,nula,ziro,strajkaca....a mozda ce ipak biti jedan.....mislite o tome....

Back