Sve u vezi lutalica ....

Ne bih da se prepirem,nego samo konstatujem da smo svi prestali da komentarisemo bilo sta,to je sve...o Boze,covek nista ne sme ni da kaze,odmah svi pocinju da reze.....A ti nemoj da prevrces ochima,nema potrebe,nista nije napisano zlonamerno,tom recenicom sam prokomentarisala i sebe i ostale sa foruma,a ne samo vas sve,ne moras da se duvash odma kao ona bodljikava riba...

Iskreno receno nista mi se ni ne pise na ovu temu, jer svaki put izbije neka prepirka i svadja. Mislim da sam napisala sve sto sam zelela o Tedijevom najboljem drugaru Rexonji, a sad da opet ulecem u neke rasprave bas mi se ne da.

Не брините, увек ће доћи неки моменат када ће расправа да се покрене. Зато и даље постоји ова тема! Бар знамо да имамо место за то. Мада, верујем да вам није до расправе!

Поздрављам вас све!

Ali ja se ne prepirem..... :( :confused: nemam razloga da se svadjam sa vama..... :-P hehehe,izvini za bodljikavu ribu..... 8)
Ova tema treba da postoji da bismo eventualno mozda pomogli jedni drugima ili savetovali jedni druge.....ne treba da se svadjamo :mrgreen:

Evo da ja pokrenem malo danas sam bila na Adi -Makiska strana(kod kafica Red shoes),ima restoran pored puta i mi smo se tu parkirale izasle sa nasim psima i jedna zenkica je skocila na nase pse,,bilo mi cudno sto tako reaguje,a onda sam videla da je bilo razloga za to.Ispod tone dasaka i smeca je imala 4 steneta koja se kuvaju po ovoj,vrucini ostavila sam im vodu,ali mislim da nece uspeti dugo pod tim uslovima.

Back