Bio sam juce do konzulata u Hadzi Milentijevoj. Tamo pise da treba i vaucer iz hotela ili pozivno pismo. Mada, nacuo sam neke price da ce drasticno popustiti u papirologiji ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće ispravljeno-zahvaljujemo. Inače je baš problem oko tih adresa+menjanje naziva ulica.laa-laa:Tek sam otvorila stranicu, a već sam našla grešku.
Sirijska ambasada nije u Mlade Bosne već par godina, nego u Aleksandra Stambolijskog 13.
laa-laa:E, dobro, onda još jedna primjedba - valjalo bi da dodaš i adrese konzularnih odjeljenja, pošto se zahtjevi za vize podnose tamo kao npr. za Njemačku.![]()
evo naša privatna prepiska, može drugom biti od pomoći...sch:pajamaca:molim te reci mi šta je to listing koji traže za šengen vizu i gde da ga uzmem?
nemci mi to traže.
hvala
Ćao, to što traže ti je u stvari uverenje o prijavi kod Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja zaposlenih ili obrazac M3A.
To bi trebalo da ima agencija koja vam vodi knjige za firmu. Ako ne, onda ideš u socijalno i tražiš.
Imate telefone ambasade i pozovite pa će vam dati detaljne informacije u zavisnosti od vašeg statusa (da li ste student, posedujete li nekretnine...)freelancerBG:Odlican sajt,nasao sam ono sta me zanima kada sam postavljao temu koja je zatvorena.
Samo,moram da dodam da je sajt nepotpun,ok,verovatno je jos u fazi izrade,za SAD nema nikakvih podataka o vizi,samo o drzavi.