Q
Queen_
Gost
pa gde ćete? pričaj
(sad odjednom traže 30 karaktera za jednu poruku:shock: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hej Maco, pa ja tek sad primetio da si promenila nick?pajamaca:pa dobro.
šta je tu je .
ne verujem da će grci to da urade.svake,ali svake godine,ja idem u grčku od '88 samostalno,
je priča da će vize poskupeti.
ali svake godine unose neke panike!
ozbiljno.
možda će stavrno poskupeti,ali mi smrdi na stari fazon,nekog treniranja naših živaca!!!

)

Cantona7:Da li je istina da su vize za Grcku poskupile? Da su nove cene viza za zemlje EU vec stupile na snagu, tako da kostaju 60e za individualna, a 30e za grupna putovanja (dakle preko agencije)? Jel to proverena informacija, posto u svim agencijama i dalje stoji da je viza 10e, a ja sam vec uplatio aranzman preko AlbaGraeca Travel-a i rekli su mi takodje da su vize 10e.
Unapred hvala...
pa kolik oj aznam valjda mesec dana ranije.codemaker:Pa koliko to ranije vadis vize?
Koliko najranije mozes da trazis, ako polazis u avgustu, kad se najranije mozes pojaviti na salteru. Treba mi za jednog druga, pa ga zanima a ja nemam pojma![]()

Ma kakvi...Jelena87:Dok platite vize,ni ne isplati vam se da igde idete..To je i napravljeno tako da biste vi bili ograniceni,tj.da biste mogli ici eventualno u Crnu Goru,BiH i Hrvatsku
Cantona7:Neko mi rece da ce od septembra 2006. i za Grcku, kao i za ostale zemlje EU individualne vize biti 70-72 €, trenutno su 36€. A za grupne vize je trenutna cena oko 10€, a od septembra videcemo. Nadam se ako se uopste cene i povecavaju, da je to od septembra...
Da,imamo najveci deo jadranske obale,sta ces..sta je-tu je. Ali ne brini,u sledecem ratu,CG ce dobiti veci deocodemaker:Ma nema sanse da idem u CG ili tek u Hrvatsku!
Vise volim da sa sve vizama, idem tamo gde mi je lepo
Za razliku od CG gde ima vode tople, hladne, mlake - uopste ima je, ljudi ljubazni i ne pokusvaju da te oderu za pare. Taksisti voze na taksimetar, naplacuju do centa tacno i ne voze okolokole, erkondisn se podrazumeva svuda, ima sta da se vidi i obidje, plaze ciste, osoblje ljubazno, panduri popustljivi, atmosfera prijatna - gde to ima u CG
Sto se tice Hrvatske, necu ni da pricam - tek da kazem da kad sam u Grckoj, sednem u kola i danima se vozikam kroz sela i zaseoke, veca i manja mesta, zabacenim putevima, stajem gde hocu i nikada me niko nije ni popreko pogledao, naprotiv, svuda su ljubazni i normalni. Nesto ne verujem da bih mogao to isto i u Hrvatskoj. Kad se budem i u HR tako osecao bezbedno i lepo, mozda (a verovatno nikad) pocnem tek da razmisljam da odem. Moram priznati da je HR najvise ucarila nakon ovih godina razlaza i stvarno sam ljubomran, prelepe delove mora je dobila, ali sta mogu - c'est la vie...
Dakle, Grcka.

Jelena, ajde se saberi i ne pricaj gluposti!Jelena87:Da,imamo najveci deo jadranske obale,sta ces..sta je-tu je. Ali ne brini,u sledecem ratu,CG ce dobiti veci deo![]()