Sve same noge i gola dupeta

Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?
Sve najlepse. :lol: Sto se upraznjavanja istog tice, izvalih da mi neglize stoji bas onako sexi.
Ma i to sto kazes...reklamirati bubrege je IN :hahaha:
Ma nije frka toliko za bubrege kolika je za jajnike za kojim trebaju da posalju ekspediciju.
Uvek se sledim kada vidim ribu u minicu na minus xx.

Sa muške strane mogu reći da mi to posebno ne smeta:mrgreen:Samo mislim da žene treba da se izbore da ih gledaju i malo drugačije nego kao ''savršene lutke'',što i dovodi do brojnih stresova, komplexa i nervoze kod lepšeg pola.

Moda 30-ih je bila zanimljiva.
260676323_c2d9d88fec.jpg

I barok
istockphoto_3747780-baroque-fashion-beauty.jpg

Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..

.....danashnji stil je "sve na izvolte" plus mnogo shminke i budzenja ,nema one neizvesnosti i ishchekivanja dok se "poklon" raspakuje ...............pre su se zene stidele da izgledaju kao kurwe a sad se svaka utrkuje da tako izgleda i da se tako oblachi ........chast izuzecima ................

pa ne mislim bas previse dok mi neko ne skrene paznju....u sustini meni je to pre svega kic i neukus a onda ostalo...zlatne jakne i patike,izbacene stomacine napolje,bela kosa ispeglana,koza ko u prepecenog pileta i tako.

missim ko voli nek izvoli,nije da me ugrozava al mi jeste ruzno za videti....e da uzasavam se kada vidim devojcice za zimskim jaknama i golim stomacima i ledjima a meni ladno po ovoj zimi pod duplim parom svega sto mogu da navucem do sebe i jaknom do kolena....al dobro njihovi bubrezi i jajnici a ne moji.

a inace sve sad za zene sto se pravi po tim vecim robnim markama je uzasno malo i kratko...meni se uvek zenska dukserica rastegne preko ledja i sisa i podigne mi se do pola stomaka i onda koji moj ona tu treba da greje.....od dukserice zavrsim sa rukavima z:shock: onda sam pocela da kupujem tako te stvari na muskim odeljenjima,recimo muski L mi je taman da mi se ne zateze oko pluca i da mogu jos ispod svasta da stavim i da lepo pokrije bubrege i reproduktivne organe :neutral: volim da nosim inace farmerke i slojevite majice,marame,sareni nakit i siroku odecu i tako...volim i minice al uz sarene carape i martinke ili duboke rimljanke leti....al ono normalne minice a ne minice kad viri dupe :neutral: mada kazu mi da mi najbolje stoji neki romanticniji zenstveni stil al meni se to ne svidja...mada volim one dekoltee ko na starim haljinama,onako kockasto secene,kontam da bi mi to u kompletu dobro stajalo,imam mocni plucni deo....al sam divljak pa mi se ne da da se bavim time,volim da mi bude udobno i zimi toplo :)

Oblacenje kao i svlacenje je stvar licnog stila.Mnoge devojke se i danas oblace i kindjure ,mnoge ne.Licno,najvise volim garderobu koja istice sexypil na diskretan nacin.

o oblacenju drugih zena me bas zabole...mogu kokosku na glavi da nose ako hocee sad ne znam na sta tacno mislis...mislim da bih ti odgovorila na ovo da li upraznjavate..ponekad nosim dekoltirane majice i to je manje vise to..kratke suknje mi ne stoje..jedino na moru imam tako tih raznih haljinica

:lol::ok:

oblachim se,donekle....volim provokativno od gore..

Back