Sve same noge i gola dupeta

Nikako ne upraznjavam. Smetram da je to odraz malogradjanstva, svrsishodno samo reklami, a nastalo pod uticajem seljanki sa granda na koje se ugledaju te devojke, a sto je jos gore i devojcice.
Takodje one svojim pesmama porucuju sledece : ja sam dobra riba, ti me ostavis, idem da se kre....em sa prvim koji naidje da ti pokazem sta si izgubio.
Strasno! Odlicna tema!
Sve moralno,majku mu
jesus_camp_girl.png
...Pa ko su onda te što se šeću...z:hm:z:mrgreen:
rman1907l.jpg

Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?

Hahahhah lepo je to sto sad devojke nose manje garderobe,sto manje to bolje!!!!z:)

opet generalizacija...

šta mene briga dal neka ide skroz gola il je zakopčana do grlaz:lol:?
svako ima svoju glavu pa nek njome razmišlja...stvarno mi je smešna ova vaša "briga" za žene koje se oblače drugačije od vas...z:p

p.s. jedino bi me to toliko interesovalo ako je moje dete u pitanju:mrgreen:

Razmišljam - zima, -10C, cura ide polugola, sevaju stomak, leđa, vire tange iz farmerki...

Prvo na šta pomislim je da je toliko nesigurna u sebe i svoj izgled da uvek mora, po svaku cenu da ide polugola. z:hm: Da je niko ne bi primetio da je obučena u skladu sa godišnjim dobom. Da ne postoji drugi način da skrene pažnju na sebe. z:(

Drugo je kad je u pitanju leto, mada naravno treba imati mere i ukusa i oblačiti se u skladu sa prilikom. z:lol:

Razmišljam - zima, -10C, cura ide polugola, sevaju stomak, leđa, vire tange iz farmerki...

Prvo na šta pomislim je da je toliko nesigurna u sebe i svoj izgled da uvek mora, po svaku cenu da ide polugola. z:hm: Da je niko ne bi primetio da je obučena u skladu sa godišnjim dobom. Da ne postoji drugi način da skrene pažnju na sebe. z:(

Drugo je kad je u pitanju leto, mada naravno treba imati mere i ukusa i oblačiti se u skladu sa prilikom. z:lol:
E, nema te sile koja bi me naterala da se zimi razgolitim ;)

Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?

ono je bilo prodavanje finoće...glupost obična...
...ovo danas je sve na izvolte...odma pokaže čime raspolaže...i to je baš lepo...:per:

...za sada ne upražnjavam miniće i haltere...:rumenko:

gde vi srećete takve devojke i žene?
ozbiljno pitam...pošto ja takve nikako da sretnem...z:lol:

il ja jednostavno ne obraćam pažnju na to:think:?

Back