Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?
pa ne mislim bas previse dok mi neko ne skrene paznju....u sustini meni je to pre svega kic i neukus a onda ostalo...zlatne jakne i patike,izbacene stomacine napolje,bela kosa ispeglana,koza ko u prepecenog pileta i tako.
missim ko voli nek izvoli,nije da me ugrozava al mi jeste ruzno za videti....e da uzasavam se kada vidim devojcice za zimskim jaknama i golim stomacima i ledjima a meni ladno po ovoj zimi pod duplim parom svega sto mogu da navucem do sebe i jaknom do kolena....al dobro njihovi bubrezi i jajnici a ne moji.
a inace sve sad za zene sto se pravi po tim vecim robnim markama je uzasno malo i kratko...meni se uvek zenska dukserica rastegne preko ledja i sisa i podigne mi se do pola stomaka i onda koji moj ona tu treba da greje.....od dukserice zavrsim sa rukavima

onda sam pocela da kupujem tako te stvari na muskim odeljenjima,recimo muski L mi je taman da mi se ne zateze oko pluca i da mogu jos ispod svasta da stavim i da lepo pokrije bubrege i reproduktivne organe

volim da nosim inace farmerke i slojevite majice,marame,sareni nakit i siroku odecu i tako...volim i minice al uz sarene carape i martinke ili duboke rimljanke leti....al ono normalne minice a ne minice kad viri dupe

mada kazu mi da mi najbolje stoji neki romanticniji zenstveni stil al meni se to ne svidja...mada volim one dekoltee ko na starim haljinama,onako kockasto secene,kontam da bi mi to u kompletu dobro stajalo,imam mocni plucni deo....al sam divljak pa mi se ne da da se bavim time,volim da mi bude udobno i zimi toplo