*~Anti~*
Poznat
- Poruka
- 7.272
Obećao sam da ću vas obavestiti kao je prošlo.
Sastanak saveta stanara je gotov. Devojka mi je rekla da se na sastanku pojavila jedna komšinica sa ''svojim pravnim savetnikom'' i rešila je čitav problem.
Zapravo, ta žena u stanu ima 8 mačaka (ja sam to prvi put čuo pre petnaest minuta)... Kaže da su ta žena i njen ''pravni savetnik'' održali predanje svim učesnicima sastanka i da je dogovoreno da svako u stanu može da ima šta god želi sve dok se ne ugrožava bezbednost svih stanara...
Moja devojka kaže da naše mačke niko nije ni stigao da spomene, jer su svi ostali bez bilo kakvih argumenata posle predavanja naše komšinice...
Ovo je ispalo mnogo bolje nego što smo mislili.
Dake, bez obzira na sve MAČKE OSTAJU!
Mada nisam siguran na koji način bi me naterali da se odreknem ijednog mačeta!

Sastanak saveta stanara je gotov. Devojka mi je rekla da se na sastanku pojavila jedna komšinica sa ''svojim pravnim savetnikom'' i rešila je čitav problem.
Zapravo, ta žena u stanu ima 8 mačaka (ja sam to prvi put čuo pre petnaest minuta)... Kaže da su ta žena i njen ''pravni savetnik'' održali predanje svim učesnicima sastanka i da je dogovoreno da svako u stanu može da ima šta god želi sve dok se ne ugrožava bezbednost svih stanara...
Moja devojka kaže da naše mačke niko nije ni stigao da spomene, jer su svi ostali bez bilo kakvih argumenata posle predavanja naše komšinice...

Ovo je ispalo mnogo bolje nego što smo mislili.

Dake, bez obzira na sve MAČKE OSTAJU!

Mada nisam siguran na koji način bi me naterali da se odreknem ijednog mačeta!

Toliko su glasno mnjaulakli da su probudili komšije koje su zvale policiju zbog ''remećenja javnog reda i mira''... Naravno policija je došla, i nisu mogli da veruju zbog čega su ih zvali...

Pa to je i sasvim logično, ako niko nije ugrožen, a nije ni na koji način....No, eto sada je i zvanično tako da vam niko ne može ništa.
celoj porodici!
, pa sam promenila prodavca.
.

). Nije bilo neg reakcija, ali mi je objasnjeno da vec posle mesec dana (max dva) moram da razmisljam o sledecoj turi jer, kazu, nedeluje onoliko koliko pise na kutiji. Sto bi rekli - i na tarabi svasta pise...
I moje svasta rade sto ne treba. Najmladji pokvari onog najstarijeg koji je poceo da ga imitira
.